Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот gihuelo » 11 сеп 2024 12:17

CSKA 78 написа:Делова бил вкарал гол, тогава да го правим нападател или поне ДХ, а не защитник! :lol: Все си мислех, че приоритет на защитниците, е защитата! Явно съм се лъгал! :shock: :lol:
Делова е нисък и бавен, като доста от головете, които ни вкараха в 6-те ни мача, са по негова вина! Другият голям виновник е Петров!

Делова не е нисък - 1.87 . Купър (Ако изобщо дойде е 1.89)

Колкото до вината му в 6-те мача .
Той е играл само в четири.
Срещу Хебър бихме , срещу Лудогорец Хр.Петрое си вкара автогол,срещу Славия не беше той виновника за гола.
Освен да да казваш че си много близък до старото ръководсто е хубаво от време на време да гледаш по някой мач на отбора .

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 сеп 2024 12:24

gihuelo написа:
CSKA 78 написа:Делова бил вкарал гол, тогава да го правим нападател или поне ДХ, а не защитник! :lol: Все си мислех, че приоритет на защитниците, е защитата! Явно съм се лъгал! :shock: :lol:
Делова е нисък и бавен, като доста от головете, които ни вкараха в 6-те ни мача, са по негова вина! Другият голям виновник е Петров!

Срещу Хебър бихме , срещу Лудогорец Хр.Петрое си вкара автогол,срещу Славия не беше той виновника за гола.
Освен да да казваш че си много близък до старото ръководсто е хубаво от време на време да гледаш по някой мач на отбора .

Ха! Всички мачове съм ги гледал, разбира се! И Делова в 2 от 4-те мача го разминаваха като колец! Не знам каква е тази мания да се защитава даден футболист, след като не е играл добре?! :) ;) Имаме от 6 мача 5 загуби, или си забравил?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 сеп 2024 12:26

CSKA 78 написа:
gihuelo написа:

Ха! Всички мачове съм ги гледал, разбира се! И Делова в 2 от 4-те мача го разминаваха като колец! Не знам каква е тази мания да се защитава даден футболист, след като не е играл добре?! :) ;)

Аз не го защитавам.
Казвам че не е виновен за головете в 6-те мача ,както ти си написал.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2024 12:52

78
Със Стипич бяхме циркова трупа, ако ще и Ван Дайк да беше на мястото на Делова - резултата същият
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 сеп 2024 17:13

Аз съм обнадежден от селекцията сега повече, отколкото по Ганчово време. Тогава бяхме заприличали на подвижен лазарет и болница. Вземаха се контузени, дебели, с психически проблеми, с хронични заболявания и.т.н Да не припомням ,щото списъка е бая дълъг. Сега доколкото разбрах всички са здрави

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 11 сеп 2024 17:39

Пак ще призова да изчакаме с оценките и генералните заключения. Нека поиграят новите, да видим резултатите, да видим накъде тръгва клуба и после ще е по-коректно да се правят сравнения. За сега мога само да стискам палци, новите да захапят бързо и да се връщаме в правия път, като възлагам големи надежди на Томаш.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2024 18:00

Утопични мисли са, че ще започнем още от Понеделник с разгромите. Реалността обаче е такава, че спешно се нуждаем от победна серия ! Да се надяваме да имаме и късмет!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 сеп 2024 18:13

В следващите 4-ри мача, ако не вземем 10 точки, значи сме много зле! Във футбола всичко може да се случи, но сме в положение, при което, е задължително да вземем поне 10 точки от следващите 4-ри мача!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 сеп 2024 18:24

https://www.leedsunited.com/en/news/liam-cooper-leaves-leeds-united
Незнам защо, но с нетърпение очаквам този трансфер :P
А вижте само какво уважение проявяват от Лийдс към екс капитана си.
Ех можем само да се учим !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 сеп 2024 18:42

Gong.bg
преди 6 минути
Защитникът Лиъм Купър подписа с ЦСКА, твърди BBC. Смята се, че договорът на 33-годишния бранител е за два сезона.

Той пристига при "червените" като свободен агент, след като договорът му с Лийдс изтече.

„Преместването му слага край на 10-годишен престой в клуба от „Елънд Роуд“, в който записа 263 мача за първенство и ги изведе до промоция във Висшата лига през 2020 г., допълва медията.

От Лийдс вече се сбогуваха емоционално с Купър, като написаха, че той „ще се възползва от възможност в чужбина“, без да споменават ЦСКА.

За "червените" това е пореден силен трансфер в последните дни. Клубът се подсили още с Джеймс Ето`о, Зюмюр Бютучи, Илиан Илиев-младши, Мика Пинто и Аарън Исека.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”