Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

honda
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот honda » 09 фев 2020 10:31

Никой ли не си задава въпроса дали всичко не е един голям театър, в който накрая всички артисти излизат на печалба, а всички зрители на загуба.

Много съм далеч от спецификата на бизнес като хазарта и ще се изкажа като лаик. Но все пак ще изкажа мнението си.
Оказва се ,че вече в "по-белите" от нас държави лотарийните игри се разиграват в онлайн игри ,като специфично за тези игри ,че при някой от тях над 80% от приходите отиват за награден фонд. Ако нещата наистина са така , то е ясно ,че НЛ/НГ нямат никакъв шанс при такава конкуренция ( Реално основната причина за успеха на НЛ/НГ освен изключително мощната рекламна компания е много по-големия награден фонд ,който предлагаше в сравнение с Държавната Лотария). Ни най-малко не изключвам варианта ВБ сам да е решил да се оттегли( така или иначе в не много далечно време неговите игри ще идат в историята) и сам да е решил да провокира целия този процес. В момента ситуацията е такава ,че ако реши да води дело срещу държавата шансовете му да спечели са много големи и да спечели "накуп" печалбата си за няколко години напред. На всеки е ясно ,че НЛ достигна тавана си - просто в България няма на къде повече да се развива. Ням а как да направи печалба по-голяма от тази по-голяма от тази ,която прави(ше) в момента(до скоро).
Друго нещо,което ми направи впечатление- никой не споменава другия основен бизнес - изпълнение на обществени поръчки и усвояване на еврофондове . Ако приемем че са укриване дължими суми към държавата в лотарията , дали същото не е правено и в другите му бизнеси?- Не звучи много убедително ,че не е правено.. И друго прави впечатление - първоначално срещу ВБ бяха повдигнати едни обвинения , интересно че от 10-дни вече не споменават за тези обвинения , а вече се говори за нови по-тежки обвинения . интересно дали доказателствата за тези "по-тежки" обвинения се появиха през последните 10 дни. А това с оплакванията по телефона - просто изглежда много несериозно.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 фев 2020 10:38

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Не знам дали си наясно, че затворите в Емирствата не са като хотелите им. Черепа е арестант, няма телефони и чака екстрадиция. Тази година пропуска Куршавел. Не са му много добре нещата.

Дали е арестуван никой в България не може да каже със сигурност - https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno ... menti.html.

Освен това там може да придобие резидентска виза - https://www.actualno.com/crime/bojkov-i ... 30156.html.

Стават всякакви чудеса, може и да го екстрадират някой ден, но без заповед от страна на САЩ няма да стане.

Чери е в ареста и в момента, ако имаше достъп до телефон, щеше да звъни като луд, нали се видя преди ареста какво стана. Вместо да си купонясва сега в Куршавел в шале за 500 000 евро на месец, сега кисне с азиатската измет в затвора...превратностите на съдбата.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 фев 2020 10:51

honda написа:Никой ли не си задава въпроса дали всичко не е един голям театър, в който накрая всички артисти излизат на печалба, а всички зрители на загуба.

Много съм далеч от спецификата на бизнес като хазарта и ще се изкажа като лаик. Но все пак ще изкажа мнението си.
Оказва се ,че вече в "по-белите" от нас държави лотарийните игри се разиграват в онлайн игри ,като специфично за тези игри ,че при някой от тях над 80% от приходите отиват за награден фонд. Ако нещата наистина са така , то е ясно ,че НЛ/НГ нямат никакъв шанс при такава конкуренция ( Реално основната причина за успеха на НЛ/НГ освен изключително мощната рекламна компания е много по-големия награден фонд ,който предлагаше в сравнение с Държавната Лотария). Ни най-малко не изключвам варианта ВБ сам да е решил да се оттегли( така или иначе в не много далечно време неговите игри ще идат в историята) и сам да е решил да провокира целия този процес. В момента ситуацията е такава ,че ако реши да води дело срещу държавата шансовете му да спечели са много големи и да спечели "накуп" печалбата си за няколко години напред. На всеки е ясно ,че НЛ достигна тавана си - просто в България няма на къде повече да се развива. Ням а как да направи печалба по-голяма от тази по-голяма от тази ,която прави(ше) в момента(до скоро).
Друго нещо,което ми направи впечатление- никой не споменава другия основен бизнес - изпълнение на обществени поръчки и усвояване на еврофондове . Ако приемем че са укриване дължими суми към държавата в лотарията , дали същото не е правено и в другите му бизнеси?- Не звучи много убедително ,че не е правено.. И друго прави впечатление - първоначално срещу ВБ бяха повдигнати едни обвинения , интересно че от 10-дни вече не споменават за тези обвинения , а вече се говори за нови по-тежки обвинения . интересно дали доказателствата за тези "по-тежки" обвинения се появиха през последните 10 дни. А това с оплакванията по телефона - просто изглежда много несериозно.

Скреч лотарийте са много популярни в Европа, онлайн скреч лотария засега няма успех никъде в света. Скреч лотарийте само в България от целия ЕС можеше да се организират от частни и държавни оператори, навсякъде другаде са държавен монопол или има някой частен концесионер ( Лотоматика Италия), който е в някакви договорни отношения с Държавата и пак е монопол. Просто лапаницата при тях е зверска, защото привидно е мек хазарт, но всъщност така ти го забиват меко в мозъка, че ще изтъркаш света...да не говорим за достъпа на лица под 18г. А това, че Черепа сам искал да се дръпне от лапаницата... това няма общо с действителните събития. Черепа до последно вярваше и убеждаваше партньорите си, че владее положението и нищо не може да му се случи и бизнеса е сейф. Така до Петък, когато някоя негова хранилка на високо ниво му каза какво му готвят от Спец прокуратурата следващата седмица. На обяд в Събота е бил забелязан с Галя Прокопиева да обядва в Грозд, казал й е, че ще го арестуват и не мисли да бяга. Понеже си е лъжец, следобяд отлита за Дубай със стария си самолет, който сега е собственост на братята Папазки от УИНБЕТ. Та Черепа никога не е искал да се оттегля от хазарта или лотариите.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 фев 2020 10:56

Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Не знам дали си наясно, че затворите в Емирствата не са като хотелите им. Черепа е арестант, няма телефони и чака екстрадиция. Тази година пропуска Куршавел. Не са му много добре нещата.

Дали е арестуван никой в България не може да каже със сигурност - https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno ... menti.html.

Освен това там може да придобие резидентска виза - https://www.actualno.com/crime/bojkov-i ... 30156.html.

Стават всякакви чудеса, може и да го екстрадират някой ден, но без заповед от страна на САЩ няма да стане.

Чери е в ареста и в момента, ако имаше достъп до телефон, щеше да звъни като луд, нали се видя преди ареста какво стана. Вместо да си купонясва сега в Куршавел в шале за 500 000 евро на месец, сега кисне с азиатската измет в затвора...превратностите на съдбата.

Чери не обяви ли, че приключва с телефонните разговори?
Вярваш ли, че над комисията по хазарта никой друг не е знаел, че лотарийните му игри се облагат само със 7%?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 фев 2020 11:03

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:

Вярваш ли, че над комисията по хазарта никой друг не е знаел, че лотарийните му игри се облагат само със 7%?

Мисля, че никой друг над ДКХ не е знаел, че се крадат 500 милиона плащайки 6,80 % вместо 15 %, иначе да беше ощавен доста отдавна и нямаше да се назлъндисва да взима Левски повече от 8 месеца. Не мисля, убеден съм.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 фев 2020 11:05

Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:

Мисля, че никой друг над ДКХ не е знаел, че се крадат 500 милиона плащайки 6,80 % вместо 15 %, иначе да беше ощавен доста отдавна и нямаше да се назлъндисва да взима Левски повече от 8 месеца. Не мисля, убеден съм.

П.С. Чери обяви, че спира с интервютата след като ЦН го осветли като сериен изнасилвач и вече всеки следващ въпрос щеше да е за изнасилванията, а той там няма какво да каже, защото всичко е истина.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 09 фев 2020 11:08

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:

Няма как да не е знаел никой друг. Най-малко не е знаел Горанов.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 фев 2020 11:15

Tsetsochisloto написа:Мисля, че никой друг над ДКХ не е знаел, че се крадат 500 милиона плащайки 6,80 % вместо 15 %, иначе да беше ощавен доста отдавна и нямаше да се назлъндисва да взима Левски повече от 8 месеца. Не мисля, убеден съм.

Абсурд е в МФ да не знаят как се облага бизнес със стотици милиони годишен оборот.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 09 фев 2020 11:32

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:Мисля, че никой друг над ДКХ не е знаел, че се крадат 500 милиона плащайки 6,80 % вместо 15 %, иначе да беше ощавен доста отдавна и нямаше да се назлъндисва да взима Левски повече от 8 месеца. Не мисля, убеден съм.

Абсурд е в МФ да не знаят как се облага бизнес със стотици милиони годишен оборот.

Абсурд е и в ТР да се приемат и публикуват ГФО със замазани числа, но е реалност. Абсурд е и да не се представя години наред ГФО, задължителен по закон, но някои го правеха. И нямаше никакви последствия за тях.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 фев 2020 11:33

Mitata написа:

Абе някой чиновник може и да е знаел, но отиди ти да кажеш, че Черепа краде 500 милиона и да изчезнеш като Мето Илиенски или като Исуса...Черепа ще те приключи за седмица-две.

Върни се в “ЦСКА”