Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Tommi » 28 сеп 2016 16:37

KAT90 написа:Уйно, няма ли да спреш с глупавите си въпроси?
За даден сезон се издават да кажем 32 лиценза за про. Но понеже един отбор не може да го предоставя на друг, заради лицензионните критерии, които се определят от БФС, то само последните имат право да го направят, а това става само с изменение на името, а не нов.Не е нов, защото са определени и издадени вече определения брой за сезона. В противен случай получаваме 33 лиценза и 32 отбора като 33-ят даже не може да бъде издаден, заради изпуснатия срок.

:lol: :lol: :lol:
Ако правилно съм те разбрал, ти твърдиш, че БФС е сменил името на лицензирания отбор, а иначе Литекс не се е преименувал? :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 сеп 2016 16:40

Долно уйно написа:
BRF написа:
Долно уйно написа:
BRF написа:
Долно уйно написа:
BRF написа:В България властва беззаконието,в българския футбол също!

Радвам се, че отдавна не съм част от тази идиотия наречена БГ футбол.

Как така не си?Не се интересуваш вече ли?Или се опитваш да се похвалиш,че си бил някой във футбола?

Вече не се интересувам от български футбол, ползвам го единствено да се подигравам на тези свързани с него, тъй като са завършени идиоти.

Типично за ниско интелигентен неблагодарен човек!Да сере там където е ял!
Да се подиграваш на хора заради любовта им те прави доста дребна душица!Дано го осъзнаваш!

На кои точно хора се подигравам?
Ъ, любов, каква любов?
Обаче позна, адски нискоинтелигентен съм, а и с футбол хляба не си изкарвам, че да се пък засегна от тази идиотия, която си дриснал.
Обаче пък мен живота ме е научил на едно, никога да не правя квалификации на хора, които непознавам и не съм виждал реалните им действия... виж на футболни функционери съм ги виждал и за това с кеф ще им се подигравам.

Ми аз си правя изводите по твоите действия(писания)!Ако не си разбрал,повечето хора пишем тук защото обичаме футбола и в частност ЦСКА!

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 28 сеп 2016 16:47

Tommi написа:
За даден сезон се издават да кажем 32 лиценза за про. Но понеже един отбор не може да го предоставя на друг, заради лицензионните критерии, които се определят от БФС, то само последните имат право да го направят, а това става само с изменение на името, а не нов.Не е нов, защото са определени и издадени вече определения брой за сезона. В противен случай получаваме 33 лиценза и 32 отбора като 33-ят даже не може да бъде издаден, заради изпуснатия срок.

Ако правилно съм те разбрал, ти твърдиш, че БФС е сменил името на лицензирания отбор, а иначе Литекс не се е преименувал? :mrgreen:

Да, г-н капацитет! Носителят на лицензионните права е променен, затова не е издаден НОВ лиценз, в което фигурира ЦСКА, а фигурира като смяна името!
Та понеже се мерна, пак ще те питам(за н-ти път), ще умре ли твоя вековенЪ Левски с фалит на едно дружество основано наскоро? И защо е създаден Левски през 1914 или 1911, която година си харесаш?
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 сеп 2016 17:07

KAT90 написа:
Tommi написа:

Да, г-н капацитет! Носителят на лицензионните права е променен, затова не е издаден НОВ лиценз, в което фигурира ЦСКА, а фигурира като смяна името!
Та понеже се мерна, пак ще те питам(за н-ти път), ще умре ли твоя вековенЪ Левски с фалит на едно дружество основано наскоро? И защо е създаден Левски през 1914 или 1911, която година си харесаш?

Носителят на лицензионните права не е променен, а си е променил името и седалището. ;)
Но щом написа горното нещо, значи няма какво повече да коментираме, нещата са ясни. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 сеп 2016 17:11

Tommi написа:Носителят на лицензионните права не е променен, а си е променил името и седалището. ;)
Но щом написа горното нещо, значи няма какво повече да коментираме, нещата са ясни. :)

На д-вото е сменено ДНК-то с това на ЦСКА. Затова говорим за ЦСКА, не за Литекс. Модерни времена.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 сеп 2016 17:13

Mitata написа:
Tommi написа:Носителят на лицензионните права не е променен, а си е променил името и седалището. ;)

На д-вото е сменено ДНК-то с това на ЦСКА. Затова говорим за ЦСКА, не за Литекс. Модерни времена.

Мичурин.Съветската наука е най-великата.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 сеп 2016 17:17

petko.h.markov написа:
Mitata написа:

Мичурин.

Когато едно дружество промени асолютно всичко в себе си, то вече не е същото д-во. Само един ЕИК не стига да твърдите, че д-вото, което е сменило града, региона, клубните цветове, емблемата, стадиона, фенската маса, традициите и всички останали отличителни белези, е същото д-во. Даже УЕФА ви го каза.

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 28 сеп 2016 17:20

petko.h.markov написа:
Mitata написа:

Също така и Съветското джудже е най-голямото! :lol:

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 28 сеп 2016 17:22

Офффф...стига с тия тъпи ,безпредметни спорове бе,хора :(

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 сеп 2016 17:23

Sir_Stanley_Rowse написа:
petko.h.markov написа:
Mitata написа:

Също така и Съветското джудже е най-голямото! :lol:

Българската, Петко е още по-велика от съветската, защото тя отсече, че футболните клубове умират(с малкото допълнение, че смъртта може да настъпи единствено при ЦСКА, а другите са изключение). Вероятно като всеки жив организъм? Може би ще ни разясниш?

Върни се в “ЦСКА”