Днеска попаднах на забавно интервю на Крум Савов - личи си, че е повлиян от феномена "синя логика"
Какво мислите за ЦСКА?
- ЦСКА ми е тотално разочарование. Както каза един известен, заможен, много силно влюбен в отбора човек: „Моят ЦСКА го няма. Той почина. Като за близък човек – жалиш, жалиш, но приемаш фактите. Това е тъжното. А веселото, казва той, е, че вече „Левски” никога повече няма да може да бие ЦСКА, защото нас ни няма”. Нито това на Гриша Ганчев в „А” група, нито онова на „Не знам си кой” в „А” Окръжна е някакво истинско ЦСКА. Истинският ЦСКА фалира. Истинският – в мъжки род, нито е в среден, нито в женски, както Александър Томов и други говорят за ЦСКА, като „тя”. Не е „тя”, не е и „то”. ЦСКА е „Той”. За съжаление „Той” фалира.
Кой ще бъде бъдещият шампион на България?
- Мисля, че бъдещият шампион, в следващите минимум 3 години, ще е „Лудогорец”. Стискам палци. Харесвам ги. Синът ми е от „Лудогорец”. Не съм насилвал малкия, но децата вървят след победителите. И когато не виждаш „Левски” и ЦСКА да побеждават, детето кой да си избере... „Лудогорец”, който е гледал как бие, става шампион и довежда Кристиано Роналдо на стадион „Васил Левски”. Децата ми излязоха ръка за ръка със Серхио Рамос и с Марсело от „Реал Мадрид”, и гледат отблизо Роналдо. За кого да са? За „Левски” и ЦСКА... на които на стадиона единственото, което чуваш, са псувни, гадости и хейт.
А Вие сте от „Локомотив София”...
- От „Локо" (Сф) съм и съм най-щастливият, че бихме ЦСКА за Купата.
Наближава дерби, на 15 октомври. Какво очаквате да се случи?
- Левски и ЦСКА ли? Както казва моят приятел – това дерби е "Левски-Литекс". Това, че едните са в червени екипи – не ги прави вечното дерби.
А сега, хванете му логиката