Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 28 сеп 2016 16:05

petko.h.markov написа:Долно уйно написа:
Да ви го споделя под сурдинка, там към момента се отглежда това, което след време отново ще спасява нечии задници.

Като няма мисловен процес,няма как да стане.По-лесно е да цитираш глупостите на Дърпатов.Няколко пъти ги попитах
в прав текст:"Защо прави Литекс в Ловеч?"
Публиката от мач,на мач намалява.Тук се борят за десет-сто души,за да са първи.Но УЕФА все още ги държи без емблема без да се интересува от тази статистика.

Публиката намалява в цяла България!Щом тази на ЦСКА се оплюва пък е на първо място можеш да си направиш сметката!

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 28 сеп 2016 16:06

Уйно, няма ли да спреш с глупавите си въпроси?
За даден сезон се издават да кажем 32 лиценза за про. Но понеже един отбор не може да го предоставя на друг, заради лицензионните критерии, които се определят от БФС, то само последните имат право да го направят, а това става само с изменение на името, а не нов.Не е нов, защото са определени и издадени вече определения брой за сезона. В противен случай получаваме 33 лиценза и 32 отбора като 33-ят даже не може да бъде издаден, заради изпуснатия срок.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 сеп 2016 16:08

Днеска попаднах на забавно интервю на Крум Савов - личи си, че е повлиян от феномена "синя логика" :lol: :lol: :lol:

Какво мислите за ЦСКА?

- ЦСКА ми е тотално разочарование. Както каза един известен, заможен, много силно влюбен в отбора човек: „Моят ЦСКА го няма. Той почина. Като за близък човек – жалиш, жалиш, но приемаш фактите. Това е тъжното. А веселото, казва той, е, че вече „Левски” никога повече няма да може да бие ЦСКА, защото нас ни няма”. Нито това на Гриша Ганчев в „А” група, нито онова на „Не знам си кой” в „А” Окръжна е някакво истинско ЦСКА. Истинският ЦСКА фалира. Истинският – в мъжки род, нито е в среден, нито в женски, както Александър Томов и други говорят за ЦСКА, като „тя”. Не е „тя”, не е и „то”. ЦСКА е „Той”. За съжаление „Той” фалира.

Кой ще бъде бъдещият шампион на България?

- Мисля, че бъдещият шампион, в следващите минимум 3 години, ще е „Лудогорец”. Стискам палци. Харесвам ги. Синът ми е от „Лудогорец”. Не съм насилвал малкия, но децата вървят след победителите. И когато не виждаш „Левски” и ЦСКА да побеждават, детето кой да си избере... „Лудогорец”, който е гледал как бие, става шампион и довежда Кристиано Роналдо на стадион „Васил Левски”. Децата ми излязоха ръка за ръка със Серхио Рамос и с Марсело от „Реал Мадрид”, и гледат отблизо Роналдо. За кого да са? За „Левски” и ЦСКА... на които на стадиона единственото, което чуваш, са псувни, гадости и хейт.

А Вие сте от „Локомотив София”...

- От „Локо" (Сф) съм и съм най-щастливият, че бихме ЦСКА за Купата.

Наближава дерби, на 15 октомври. Какво очаквате да се случи?

- Левски и ЦСКА ли? Както казва моят приятел – това дерби е "Левски-Литекс". Това, че едните са в червени екипи – не ги прави вечното дерби.

А сега, хванете му логиката :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 сеп 2016 16:13

BRF написа:В България властва беззаконието,в българския футбол също!

Радвам се, че отдавна не съм част от тази идиотия наречена БГ футбол.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 сеп 2016 16:14

boabbb написа:Днеска попаднах на забавно интервю на Крум Савов - личи си, че е повлиян от феномена "синя логика" :lol: :lol: :lol:

Какво мислите за ЦСКА?

- ЦСКА ми е тотално разочарование. Както каза един известен, заможен, много силно влюбен в отбора човек: „Моят ЦСКА го няма. Той почина. Като за близък човек – жалиш, жалиш, но приемаш фактите. Това е тъжното. А веселото, казва той, е, че вече „Левски” никога повече няма да може да бие ЦСКА, защото нас ни няма”. Нито това на Гриша Ганчев в „А” група, нито онова на „Не знам си кой” в „А” Окръжна е някакво истинско ЦСКА. Истинският ЦСКА фалира. Истинският – в мъжки род, нито е в среден, нито в женски, както Александър Томов и други говорят за ЦСКА, като „тя”. Не е „тя”, не е и „то”. ЦСКА е „Той”. За съжаление „Той” фалира.

Кой ще бъде бъдещият шампион на България?

- Мисля, че бъдещият шампион, в следващите минимум 3 години, ще е „Лудогорец”. Стискам палци. Харесвам ги. Синът ми е от „Лудогорец”. Не съм насилвал малкия, но децата вървят след победителите. И когато не виждаш „Левски” и ЦСКА да побеждават, детето кой да си избере... „Лудогорец”, който е гледал как бие, става шампион и довежда Кристиано Роналдо на стадион „Васил Левски”. Децата ми излязоха ръка за ръка със Серхио Рамос и с Марсело от „Реал Мадрид”, и гледат отблизо Роналдо. За кого да са? За „Левски” и ЦСКА... на които на стадиона единственото, което чуваш, са псувни, гадости и хейт.

А Вие сте от „Локомотив София”...

- От „Локо" (Сф) съм и съм най-щастливият, че бихме ЦСКА за Купата.

Наближава дерби, на 15 октомври. Какво очаквате да се случи?

- Левски и ЦСКА ли? Както казва моят приятел – това дерби е "Левски-Литекс". Това, че едните са в червени екипи – не ги прави вечното дерби.

А сега, хванете му логиката :mrgreen: :mrgreen:

Логиката му е следната
Аз съм крум педала и духам на всички за парички :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 сеп 2016 16:15

Долно уйно написа:

Как така не си?Не се интересуваш вече ли?Или се опитваш да се похвалиш,че си бил някой във футбола?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 сеп 2016 16:19

BRF написа:
Долно уйно написа:

Как така не си?Не се интересуваш вече ли?Или се опитваш да се похвалиш,че си бил някой във футбола?

Вече не се интересувам от български футбол, ползвам го единствено да се подигравам на тези свързани с него, тъй като са завършени идиоти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 сеп 2016 16:20

ЦСКА умрял,а Локо не,галфонска логика!Същата като на припознавача от Русе,Дунав бил жив - ЦСКА мъртъв!Някой беше писал,че когато ЦСКА на ГГ бие ще е Литекс ,падне ли ще е ЦСКА,е позна!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 сеп 2016 16:21

Долно уйно написа:
BRF написа:
Долно уйно написа:

Вече не се интересувам от български футбол, ползвам го единствено да се подигравам на тези свързани с него, тъй като са завършени идиоти.

Типично за ниско интелигентен неблагодарен човек!Да сере там където е ял!
Да се подиграваш на хора заради любовта им те прави доста дребна душица!Дано го осъзнаваш!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 сеп 2016 16:26

BRF написа:
Долно уйно написа:
BRF написа:
Долно уйно написа:

Типично за ниско интелигентен неблагодарен човек!Да сере там където е ял!
Да се подиграваш на хора заради любовта им те прави доста дребна душица!Дано го осъзнаваш!

На кои точно хора се подигравам?
Ъ, любов, каква любов?
Обаче позна, адски нискоинтелигентен съм, а и с футбол хляба не си изкарвам, че да се пък засегна от тази идиотия, която си дриснал.
Обаче пък мен живота ме е научил на едно, никога да не правя квалификации на хора, които непознавам и не съм виждал реалните им действия... виж на футболни функционери съм ги виждал и за това с кеф ще им се подигравам.

Върни се в “ЦСКА”