Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот sin4ec » 08 фев 2020 20:37

Mitata написа:За съжаление мафията управлява България, за разнообразие периодично във върховете се сменят клановете. Пуснаха Черепа да си иде и да харчи парите си на спокойствие. А можеха да го арестуват. Така са решили, така са постъпили.
За съжаление мафията управлява и българския футбол, затова нещата в този спорт са толкова зле.

В общи линии си прав. Лошото е, че не само в този спорт са така нещата, а във всички спортове. А още по-лошото е, че не само в спортовете е така, ами във всичко в държавата.
Дядо Вазов бе споменал нещо за " чрево адово". Който чете-нека разбира!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 08 фев 2020 21:11

За мен лично проблемът беше АГРЕСИВНАТА РЕКЛАМА(дали е реална е друг въпрос), 24 часа в денонощието... Която ти внушава, че да спечелиш милион от НЛ е по-лесно отколкото да нае. еш Ирина Шейк... И народът се психира... Ако лакомията на чери беше по-малка, всичко щеше да е поносимо... А то талони,,само като пикаеш от тоалетната не изкачат... А и скатаваш такси... Е много е да го ева....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 фев 2020 21:20

soulfly1948 написа:За мен лично проблемът беше АГРЕСИВНАТА РЕКЛАМА(дали е реална е друг въпрос), 24 часа в денонощието... Която ти внушава, че да спечелиш милион от НЛ е по-лесно отколкото да нае. еш Ирина Шейк... И народът се психира... Ако лакомията на чери беше по-малка, всичко щеше да е поносимо... А то талони,,само като пикаеш от тоалетната не изкачат... А и скатаваш такси... Е много е да го ева....

Точно това е проблемът. А окрадения Сребърен фонд на Здравната каса, гнусните манипулации с цените на лекарства, ежедневното тровене на реките от солташаци, боклуците от цяла Европа, рушащите се магистрали( построени преди година), беснеещите цигани, изпразнените язовири( за да има вода за ВЕЦ на солташаци) и прочее са просто временни неудобства.
Няма проблем, така да е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 08 фев 2020 21:36

sin4ec написа:
soulfly1948 написа:За мен лично проблемът беше АГРЕСИВНАТА РЕКЛАМА(дали е реална е друг въпрос), 24 часа в денонощието... Която ти внушава, че да спечелиш милион от НЛ е по-лесно отколкото да нае. еш Ирина Шейк... И народът се психира... Ако лакомията на чери беше по-малка, всичко щеше да е поносимо... А то талони,,само като пикаеш от тоалетната не изкачат... А и скатаваш такси... Е много е да го ева....

Точно това е проблемът. А окрадения Сребърен фонд на Здравната каса, гнусните манипулации с цените на лекарства, ежедневното тровене на реките от солташаци, боклуците от цяла Европа, рушащите се магистрали( построени преди година), беснеещите цигани, изпразнените язовири( за да има вода за ВЕЦ на солташаци) и прочее са просто временни неудобства.
Няма проблем, така да е.

Всичко което си изброил е проблем... Но в тази тема обсъждаме хазарта на чери... Иначе НАРОДЪТ НИ САМ СИ ИЗБИРА ПРОБЛЕМИТЕ... и го прави упорито от 09.09.1944...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 фев 2020 23:07

soulfly1948 написа:
sin4ec написа:

Няма проблем, така да е.

Всичко което си изброил е проблем... Но в тази тема обсъждаме хазарта на чери...

Хазарта на Чери е част от целокупния бизнес на родната мафия, включващ най-общо казано сферите, където лесно се правят бързи милиони, милиарди. Например обществени поръчки, еврофондове, дуги фондове като здравната каса, кражба на ДДС, източване на банки, хазарт, наркотици. За целта са нужни "наши хора" на различни нива, от най-ниско до най-високо, които да осигуряват чадър.

Прогониха Черепа, защото навярно е навлязъл в чужди територии, попречил е на някои от останалите авери. Трябва да се признае, че постъпиха джентълменски с него като го отстраниха, но не го арестуваха, оставиха го на свобода да харчи заделените милиони.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 фев 2020 07:46

goshopileto написа:
tiamat написа:
soulfly1948 написа:Другарят ГГ му се стопиха едни 100 тона захар... Имаше едни ДДСта ала бала, ОПГ та... И т н... Престъпник, мошеник... Аз никъде не се хвърлям като матросов... Да му правя заслони.. На дон чери му се губят минимум едни 210М...и е чист като сълза... Щото давал на геренци... Ами ако Пабло Ескобар им даваше?

Абе човек, никой не казва, че Божков е чист като сълза... Просто се казва, че има начини това да се покаже и докаже, и обикновено за такива казуси това отнема време. А не както се случва в момента, вчера са те обвинили в нещо, и утре вече всичко е приключило, че и с нови закони даже.

Я си спомни как стана със стадион БА през лятото на 2016-та! Министър Кралев обърна ли се към съда, за да докаже, че има право да прекрати договора с ПФК ЦСКА АД?! ДКХ издава лиценз, обаче трябвало да се докаже в съда, за да има право да го отнеме.
Ако Божков не ви беше спонсор, а беше на Лудогорец(примерно) щяхте да го направите на порции. Единствено кучето го защитава от професионална точка...а и той обича да е навъпреки на всички :mrgreen:

Нямам идея/не помня какво е станало с БА през 2016, не ме е интересувало чак толкова явно.
За другото, моля без генерализиране. Примерно (аз лично) когато същото се случваше на Цветан Василев, по същия начин не бях съгласен как го "опраскаха", и се надявах да има справедлив процес. И тайничко се надявах да излезе невинен, за да не се разсипва започнатото в Ботев. Ако Божков беше спонсор на Лудогорец, бих мислил по абсолютно същия начин. Моята работа също е свързана с безпристрастност, баланс и независимост, тъй че може да се каже, че и аз го защитавам от професионална гледна точка, донякъде.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 фев 2020 09:31

Mitata написа:
soulfly1948 написа:
sin4ec написа:

Няма проблем, така да е.

Всичко което си изброил е проблем... Но в тази тема обсъждаме хазарта на чери...

Хазарта на Чери е част от целокупния бизнес на родната мафия, включващ най-общо казано сферите, където лесно се правят бързи милиони, милиарди. Например обществени поръчки, еврофондове, дуги фондове като здравната каса, кражба на ДДС, източване на банки, хазарт, наркотици. За целта са нужни "наши хора" на различни нива, от най-ниско до най-високо, които да осигуряват чадър.

Прогониха Черепа, защото навярно е навлязъл в чужди територии, попречил е на някои от останалите авери. Трябва да се признае, че постъпиха джентълменски с него като го отстраниха, но не го арестуваха, оставиха го на свобода да харчи заделените милиони.

Не знам дали си наясно, че затворите в Емирствата не са като хотелите им. Черепа е арестант, няма телефони и чака екстрадиция. Тази година пропуска Куршавел. Не са му много добре нещата.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 фев 2020 10:04

goshopileto написа:
honda написа:
soulfly1948 написа:
honda написа:
goshopileto написа:
pomiqrat написа:Не може. Има правила кога може.

Би ли ни образовал, моля!

Извинявам се ,че се намесвам в спора.
Един лиценз се издава при определени условия и може да бъде отнет при нарушаване на тези условия. В случая с НЛ няма отнемане на лиценза , ако имаше нарушаване на условията за лицензиране ,то може да бъдеш сигурен ,че щеше да бъде отнет.
Относно неплащането на данъци - може и да съм пропуснал, но аз на мен не ми е известно на НЛ официално да им е предявен иск за неплатени данъци и да бъдат "приканени" да ги платят.
Надявам се правиш разлика между "такса" и "данък" . В случая таксата се определя от ДКХ , а не от НЛ . За всеки е ясно ,че някой се е погрижил ДКХ да бъде доста "разсеяна" и реално да пази интереса на НЛ , а не на държавата. Но това е проблем както и на този ,който е назначил ДКХ(МФ) , така и на този ,който се е погрижил комисията да бъде " много благосклонна" към НЛ, само че това трябва да се докаже- нещо което ще стане изключително трудно.
Дори и да има укрити данъци няма как да бъдат предявени обвинения към акционерите( в случая ВБ), исковете трябва да бъдат насочени към мениджмънта на компанията( изпълнителен директор и главен счетоводител).
Аз не се наемам да коментирам какво се случва , ако вчера гласувания закон влезне в сила( все още не е). Този закон очевидно противоречи на Конституцията . Напълно е възможно НЛ да не се подчини на закона и какви последствия ще имат при евентуални действия насочени срещу НЛ основани на този закон и какво ще реши съда. За всеки е ясно,че закона противоречи на Конституцията, а Конституцията е върховен закон и е с приоритет.
За мен е по-вероятно НЛ да се подчини на закона и да заведе дело за пропуснати ползи поради неправомерни действия на държавата и да предявят иск основан на тренд как се е развивали приходите и печалбата им през последните няколко години до изтичане на лиценза им.
Сигурен съм ,че никой от замесените лица няма да излезе от цялата ситуация по-беден :o .

Защо мислиш, че тия дето са приели закона, не са се консултирали с юристи?
Например-масова хазартна психоза, увреждане на психиката, финансови загуби, деградация на личността... Конституцията пази здравето на гражданите, то е приоритет...

Аз лично ,чух двама професори по право да твърдят ,че закона противоречи на Конституцията, не чух юрист да защитава обратната теза.
Това което си написал за хазарта е вярно и съм съгласен с него , само дето с новоприетия закон не забранява хазарта, а само го превръща в държавен монопол. Идеята е Националната Лотария да бъде заместена от Държавния спортен тотализатор.

Прави ми впечатление, че твърде много се загрижихте за Конституцията, особено левскарите. Други нарушения не ви правят впечатление обаче.

Би ли посочил примери за нарушаване на Конституцията?

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 09 фев 2020 10:17

До 10 дни ще има Актове за установяване за държавни вземания срещу Националната Лотария, Ню Геймс, Еврофутбол и Евробет за над 500 милиона лева. Сметките на тези четири хазартни оператора ще бъдат блокирани. Сега са блокирани само на два от тях, но и другите два ще бъдат замразени до два дена. Ако някой има нещо по тях, да тегли и после да ме черпи.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 фев 2020 10:31

Tsetsochisloto написа:
Не знам дали си наясно, че затворите в Емирствата не са като хотелите им. Черепа е арестант, няма телефони и чака екстрадиция. Тази година пропуска Куршавел. Не са му много добре нещата.

Дали е арестуван никой в България не може да каже със сигурност - https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno ... menti.html.

Освен това там може да придобие резидентска виза - https://www.actualno.com/crime/bojkov-i ... 30156.html.

Стават всякакви чудеса, може и да го екстрадират някой ден, но без заповед от страна на САЩ няма да стане.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”