Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Red_Girl » 21 авг 2011 22:50

THE G.A.M.E написа:
Red_Girl написа:Половеината от тоборите, които отстранихте тогава бяха пълна трагедия. Виж им местата и класиранията и тогава ми говори..

То и Леверкузен, когато ги отстранихте бяха 17-ти в Бундеслигата, ама това, някой прави ли го на проблем ?

Нека го прави.. аз казвам, това което беше.. не ви омаловажавам постиженията, но няма как да ми ги сравняваш с наще..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2011 22:59

Red_Girl написа: не ви омаловажавам постиженията, но няма как да ми ги сравняваш с наще..

Че вие кога след падането на комунизма сте играли четвъртфинал в Европа и влизали в Шампионската лига, че да сръвняваме постижения ?

Съжелявам, но не аз съм виновен за това, че Левски е най успешният български отбор в Европа за последните 20 години ... :lol:
Ако си търсите виновници за този факт, не съм аз човека ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2011 23:00

THE G.A.M.E написа:
Red_Girl написа: не ви омаловажавам постиженията, но няма как да ми ги сравняваш с наще..

Че вие кога след падането на комунизма сте играли четвъртфинал в Европа и влизали в Шампионската лига, че да сръвняваме постижения ?

Съжелявам, но не аз съм виновен за това, че Левски е най успешният български отбор в Европа за последните 20 години ... :lol:
Ако си търсите виновници за този факт, не съм аз човека ...

Иронията е, че както сте най-успешният отбор, така сте и този с най-грандиозни издънки :)
Всъщност, ако трябва да перифразирам, не сте се изакали на метеното, а обратното - сложили сте една красива роза насред нааканото :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2011 23:13

vaskonti написа:Иронията е, че както сте най-успешният отбор, така сте и този с най-грандиозни издънки :)

Това няма как да се отрече ... :lol:
Колкото и нелепо да звучи, но един от най култовите мачове на "Сините" е огледало за това, какво представялва Левски в Европа ...

Говоря за мача с Антверпен ... :oops:
Белгийците бяха размазвани в продължение на 88 мни. при това с много хубава и атрактивна игра, като дори един вид левскарите са се газареели, можело да е и 5-6:1 в тази мин. ама е било само 3 : 1 ... :lol:
И после ............................. :(

Та това е Левски в Европа ...
Красиви и силни моменти, но и доста слаби, та направо и срамни, се преплитат ... :)

Абе, както и да е ...
Спора разбира се е безмислен.
Никой от съперниковия лагер няма да признае успехите на другия.
За това пък, всеки признава НЕуспехите на "врага" ... :lol:

Аз спирам спора, че темата си е ваша и няма смисъл да се споменава "синия" отбор от път и на път тук ... ;)
Дарвин е в грешка !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2011 23:16

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Иронията е, че както сте най-успешният отбор, така сте и този с най-грандиозни издънки :)

Това няма как да се отрече ... :lol:
Колкото и нелепо да звучи, но един от най култовите мачове на "Сините" е огледало за това, какво представялва Левски в Европа ...

Говоря за мача с Антверпен ... :oops:
Белгийците бяха размазвани в продължение на 88 мни. при това с много хубава и атрактивна игра, като дори един вид левскарите са се газареели, можело да е и 5-6:1 в тази мин. ама е било само 3 : 1 ... :lol:
И после ............................. :(

Та това е Левски в Европа ...
Красиви и силни моменти, но и доста слаби, та направо и срамни, се преплитат ... :)

Абе, както и да е ...
Спора разбира се е безмислен.
Никой от съперниковия лагер няма да признае успехите на другия.
За това пък, всеки признава НЕуспехите на "врага" ... :lol:

Аз спирам спора, че темата си е ваша и няма смисъл да се споменава "синия" отбор от път и на път тук ... ;)

Е, очевидно спор няма, след като има пълно единодушие по това кой е най-успешният и кой най-провалилият се отбор в Европа в последните 20 години! Любопитно е, че става въпрос за един и същ отбор :)
п.с. В мача срещу Антверпен не изпуснахте ли и дузпа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2011 23:21

vaskonti написа:п.с. В мача срещу Антверпен не изпуснахте ли и дузпа?

хаха, май имаше и нещо такова, ама не съм сигурен дали не става въпрос за първият мач в София ... :lol:
Ама и така да е ... в тези два двубоя "сините" са направили всичко възможно да продължат ... и всичко възможно ДА НЕ го направят ... Типично ! ... :lol:

Абе какво става с тоя вашия Мораеш ? :?
Четох му някво интервю, където казва, че искал да играе за Стяуа ? ... :shock:
Нали е ваш футболист ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 авг 2011 23:38

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:п.с. В мача срещу Антверпен не изпуснахте ли и дузпа?

хаха, май имаше и нещо такова, ама не съм сигурен дали не става въпрос за първият мач в София ... :lol:
Ама и така да е ... в тези два двубоя "сините" са направили всичко възможно да продължат ... и всичко възможно ДА НЕ го направят ... Типично ! ... :lol:

Абе какво става с тоя вашия Мораеш ? :?
Четох му някво интервю, където казва, че искал да играе за Стяуа ? ... :shock:
Нали е ваш футболист ? ... :roll:

Мораеш пред Sportal.bg: Всичко в Румъния е лъжа - ще играя в ЦСКА!
20 август 2011 | 19:32 77
Свежо Twitter
Мораеш пред Sportal.bg: Всичко в Румъния е лъжа - ще играя в ЦСКА!
Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш обяви пред Sportal.bg, че никога не е искал да напуска настоящия си тим и да премине в Стяуа. Както е известно, днес румънските медии разпространиха изказване на бразилеца, според което той на желае да играе в ЦСКА.

"С никого не съм говорил. Всичко е лъжа, измислица. Никога не съм казвал, че ще напускам ЦСКА. Искам и ще играя в ЦСКА", бе коментарът на Мораеш пред нашата медия.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 14 сеп 2011 13:34

ЦСКА доказа, че е N1

14-09-2011 Емил НИКИФОРОВ

Червените разполагат с най-силната си атака за последните близо 20 години

ЦСКА изигра най-добрия си мач от началото на сезона при победата над Локо Пд с 3:0. Включването на Мораес направи още по-интересна и опасна червената атака. След това което видяхме от ЦСКА в предни позиции, може да заключим, че отборът от дълго време не е имал толкова разнообразна и класна атака, в която блестят две имена – Платини и Мораес. Останалите трима, които правят нападението на армейците атомно – Делев, Зику и Нелсън не са от нивото на бразилците и играят по-скоро допълваща роля. За съжаление мнозинството червени журналисти и фенове не разбират футбола в дълбочина и не могат да оценят качествата на всеки коректно. За това слушаме някакви небивалици за ракетата от село Ключ и т.н. Истината е проста, но малцина са способни да стигнат до нея – Платини е човекът, който прави разликата между ЦСКА и останалите. Това е играчът, който чете футбола, който мисли бързо и реагира бързо. Самият Мишел отдавна е разбрал, че българското първенство му е тясно и често го виждаме, да се подиграва със съперниците, демонстрирайки огромното си превъзходство най-вече в мисленето на терена. Южноамериканецът действа изключително интелигентно и е единственият футболист в А група, който в този момент, може да играе сериозен европейски футбол.
С Платини всичко става по-лесно, по-непринудено и красиво. Елегантни движения, уникални голове, страхотен усет към подаването и играта като цяло. А когато до него е друг можещ играч, а освен това и негов много добър приятел – Мораес, ситуацията за съперниците на червените в елита, става още по-сложна. Ако този тандем играе във всички мачове до края на сезона, с лекота може да вкара над 30 гола и да изработи още 20.
Милен Радуканов е истински щастливец, че разполага с такива играчи в офанзивен план. Каквито и проблеми да има ЦСКА в другите зони на терена, то те могат да бъдат компенсирани с лекота от Платини и Мораес. С гросмайсторските си отигравания, двамата са способни да носят отбора на гърба си. Като към тях добавим Нелсън и Делев, то червеното нападение съвсем къса конкуренцията. Зику е просто черешката на тортата. За него обаче все по-рядко ще остава място в състава. Тук е мястото да припомним, че дори и в предишния си тим Тимишоара, той почти никога не оставаше на терена 90 минути. В голяма част от ключовите мачове на отбора, когато се налагаше повече тичане и мощ, дори бе използван като резерва. Така, че Радуканов съвсем правилно го остави на пейката. До там стигна ЦСКА – Зику да е резерва. Това значи много.
И така, в лицето на Зику, Платини и Мораес ЦСКА има играчи, които могат да пратят топката в мрежата във всеки един момент. Дори само двама от тях да са на терена е напълно достатъчно, червените да се справят с конкуренцията у нас.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 сеп 2011 13:37

leski написа:ЦСКА доказа, че е N1

14-09-2011 Емил НИКИФОРОВ

Червените разполагат с най-силната си атака за последните близо 20 години

ЦСКА изигра най-добрия си мач от началото на сезона при победата над Локо Пд с 3:0. Включването на Мораес направи още по-интересна и опасна червената атака. След това което видяхме от ЦСКА в предни позиции, може да заключим, че отборът от дълго време не е имал толкова разнообразна и класна атака, в която блестят две имена – Платини и Мораес. Останалите трима, които правят нападението на армейците атомно – Делев, Зику и Нелсън не са от нивото на бразилците и играят по-скоро допълваща роля. За съжаление мнозинството червени журналисти и фенове не разбират футбола в дълбочина и не могат да оценят качествата на всеки коректно. За това слушаме някакви небивалици за ракетата от село Ключ и т.н. Истината е проста, но малцина са способни да стигнат до нея – Платини е човекът, който прави разликата между ЦСКА и останалите. Това е играчът, който чете футбола, който мисли бързо и реагира бързо. Самият Мишел отдавна е разбрал, че българското първенство му е тясно и често го виждаме, да се подиграва със съперниците, демонстрирайки огромното си превъзходство най-вече в мисленето на терена. Южноамериканецът действа изключително интелигентно и е единственият футболист в А група, който в този момент, може да играе сериозен европейски футбол.
С Платини всичко става по-лесно, по-непринудено и красиво. Елегантни движения, уникални голове, страхотен усет към подаването и играта като цяло. А когато до него е друг можещ играч, а освен това и негов много добър приятел – Мораес, ситуацията за съперниците на червените в елита, става още по-сложна. Ако този тандем играе във всички мачове до края на сезона, с лекота може да вкара над 30 гола и да изработи още 20.
Милен Радуканов е истински щастливец, че разполага с такива играчи в офанзивен план. Каквито и проблеми да има ЦСКА в другите зони на терена, то те могат да бъдат компенсирани с лекота от Платини и Мораес. С гросмайсторските си отигравания, двамата са способни да носят отбора на гърба си. Като към тях добавим Нелсън и Делев, то червеното нападение съвсем къса конкуренцията. Зику е просто черешката на тортата. За него обаче все по-рядко ще остава място в състава. Тук е мястото да припомним, че дори и в предишния си тим Тимишоара, той почти никога не оставаше на терена 90 минути. В голяма част от ключовите мачове на отбора, когато се налагаше повече тичане и мощ, дори бе използван като резерва. Така, че Радуканов съвсем правилно го остави на пейката. До там стигна ЦСКА – Зику да е резерва. Това значи много.
И така, в лицето на Зику, Платини и Мораес ЦСКА има играчи, които могат да пратят топката в мрежата във всеки един момент. Дори само двама от тях да са на терена е напълно достатъчно, червените да се справят с конкуренцията у нас.

Много добре и точно казано !
Напълно съм съгласен със статията .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 сеп 2011 13:47

Действително с времето все повече си личи, че Платини сякаш е едни гърди пред другите играчи. Категорично обаче не мога да се съглася, че Нелсън, Делев и Зику "играят по-скоро допълваща роля". Всеки от тях е способен да спечели почти сам даден мач, когато някой друг не е на ниво.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”