Red_Pz написа:CSKA 78 написа:Явно има хора, които нищо не разбират от това как се менажира клуб! Само знаят да се правят на мажоректи на всяко действие на "новите"! :shock: :lol:
Не разбирам как новият ни собственик е вече доказал, че е в пъти по-добър от стария?! Да е спечелил нещо?! Поне някоя купа?! Все още сме предпоследни в първенството и сме направили пожарна селекция, без да се прави сметка на парите! Тези 8 милиона лева за селекция, и като добавим и заплати плюс режийни...и спокойно отиваме на 35-40 милиона лева на минус за този сезон! А приходи нямаме никакви! Нито ЕКТ, нито продажби на футболисти...нищо!
Та този минус ще се пише на фирмата после и ще трябва пак да вдигаме капитала! Та новият собственик единствено е доказал засега, че може да харчи безразборно, или някой от директорите го прави! Но същото беше и при "Титаните" от Перник, а после знаем какво се случи!
Много ме кефи как някакъв сульо - господин никой прави сметки на чужди пари.
В началото се мрънкаше, че не дават пари за трансфери.
Сега като дават - харчат безразборно. :D
Смешен си.
Господине, Вие имали ли сте повече от 3-ка по някой предмет в уч-ще?! Много ме съмнява! Явно затова не сте разбрали написаното от мен! Аз не броя парите на някой си, а на клуба, на когото съм фен! Понеже не ми се иска да се повтаря случилото се през 2015 г. Нали е ясно, че клубът не е само спортен комплекс, но е и търговско дружество?!
Нямам нищо против трансферите, даже ги приветствам, стига да са с мярка! Тези трансфери в последно време, като имам предвид трансферите с трансферна сума, са със суми, които са твърде завишени! За играчи от вътрешното ни първенство, както и за футболисти, които не са се доказали никъде!
ПП Смешни са тези, които не могат да си сметнат сметката в бакалията, но са тръгнали да дават акъл(или по-скоро според тях всичко е нормално) за сметките на дружеството! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!