Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)
Тая пача Менда, почна да говори, че трябвало да се докаже в съда. Май дадоха задна
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
При оставащи 7 г. лиценз и печалба от 100 млн на година при едно дело в Страсбург 7×100 млн
и аз ще дам задна.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:При оставащи 7 г. лиценз и печалба от 100 млн на година при едно дело в Страсбург 7×100 млни аз ще дам задна.
Дано не съм прав, но Тоя ще дупчи целия бг народ много здраво. И то заради некадърните обвинения и законодатели...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- soulfly1948
Мераците умират последни....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
-
pomiqrat написа:При оставащи 7 г. лиценз и печалба от 100 млн на година при едно дело в Страсбург 7×100 млни аз ще дам задна.
Ако нарушаваш данъчното законодателство на държавата, тя има ли право да ти отнеме лиценза? Въпросът е с два възможни отговора-Да и Не, като няма възможност за вариации.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]
goshopileto написа:pomiqrat написа:При оставащи 7 г. лиценз и печалба от 100 млн на година при едно дело в Страсбург 7×100 млни аз ще дам задна.
Ако нарушаваш данъчното законодателство на държавата, тя има ли право да ти отнеме лиценза? Въпросът е с два възможни отговора-Да и Не, като няма възможност за вариации.
Ко речи
Чл. 104, ал. 3 от ЗХ "На организатор на хазартна дейност, който не посочи или посочи неверни данни или обстоятелства в декларацията по чл. 30, ал. 6 и 7, водещи до определяне на таксата в по-малък размер, се налага имуществена санкция в размер на неначислената такса, но не по-малко от 5000 лв.“
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
pomiqrat написа:goshopileto написа:pomiqrat написа:При оставащи 7 г. лиценз и печалба от 100 млн на година при едно дело в Страсбург 7×100 млни аз ще дам задна.
Ко речи
Чл. 104, ал. 3 от ЗХ "На организатор на хазартна дейност, който не посочи или посочи неверни данни или обстоятелства в декларацията по чл. 30, ал. 6 и 7, водещи до определяне на таксата в по-малък размер, се налага имуществена санкция в размер на неначислената такса, но не по-малко от 5000 лв.“
Могат ли да ти отнемат лиценза или не?
Не може. Има правила кога може.
Никакво дело в Страсбург няма да има.
Черепухата яко са го стиснали за топките и на бас, че няма да гъкне.
Черепухата яко са го стиснали за топките и на бас, че няма да гъкне.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
pomiqrat написа:Не може. Има правила кога може.
Би ли ни образовал, моля!