Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 20:27

Old_Death, нищо не си зацепил, както обикновен, глупостта си я написал точно ти, в стремежа си да ми се присмиваш, ако бях я написал аз, щяха мен да цитират, не теб. ;)

Според теб, Фолксваген и Шкода едно и също дружество ли са, или две ??
Последна промяна от 1982 на 26 сеп 2016 20:28, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 сеп 2016 20:28

Mitata написа:С преместването на дружеството в София, смяната на клубните цветове, емблемата, стадиона и приемането му от феновете като "нашия клуб" всичко се променя на 180 градуса. Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА. Никой и не помисля, че е отъшъл на стадиона да гледа Литекс, най-малкото защото Литекс изглежда по съвсем друг начин и играе домакинските си мачове на стадиона в Ловеч пред ловешката публика. Знам, тези неща са по-разбични от написаното в ТР, но във футбола емоционалният момент е с много по-голяма тежест от административните трансформации.

Спри да пишеш, защо стабилно се оплиташ в собствените си думи.
Нали дружество и отбора са били две различни неща, не знаех, че дружествата има цветове, стадиони, емблеми... все съм си мислел, че това са отличителни значи на отборите. :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 26 сеп 2016 20:29

1982 написа:
Mitata написа: Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА.

:mrgreen: :mrgreen:

Я не се смей, а кажи сега защо официалното становище на УЕФА, е че ЦСКА-София е нов футболен отбор, различен от Литекс?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 20:29

Mitata написа:Много ФК в Европа фалираха, включително в България и след това намериха начин да получат старото си име или сходно на него. Феновете на същите виждат в новото дружество продължител на старото. Идентична е ситуацията с ЦСКА. Дали дружеството, което се възприема като "нашето", е съвсем ново или адоптирано друго, няма особено значение. Важто е как феновете приемат промяната. А феновете предпочитат техният любим клуб да продължава да съществува, да им създава емоции.

Няма как ЦСКА да е Литекс, защото в ловешкото д-во са променени много неща, които де факто заменят Литекс с ЦСКА. Ако Литекс беше сменил единствено името си и седалището, както е записано в ТР, никой нямаше да каже, че това е ЦСКА, защото тимът щеше да продължи да играе в Ловеч с оранжевите екипи и емблемата на ловешкия клуб, феновете щяха да са местни и щяха да пеят песните на Литекс.
С преместването на дружеството в София, смяната на клубните цветове, емблемата, стадиона и приемането му от феновете като "нашия клуб" всичко се променя на 180 градуса. Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА. Никой и не помисля, че е отъшъл на стадиона да гледа Литекс, най-малкото защото Литекс изглежда по съвсем друг начин и играе домакинските си мачове на стадиона в Ловеч пред ловешката публика. Знам, тези неща са по-разбични от написаното в ТР, но във футбола емоционалният момент е с много по-голяма тежест от административните трансформации.

Ти нищо не разбираш , не е важно кой играе там долу на терена , важното е какъв ЕИК има ;) :mrgreen:
От утре , всички фенове ще са задължени да си изучават ЕИК-а на отбора и да го запаметят и да го скандират до припадък по време на футболните двубои :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 20:31

Долно уйно написа:
Mitata написа:С преместването на дружеството в София, смяната на клубните цветове, емблемата, стадиона и приемането му от феновете като "нашия клуб" всичко се променя на 180 градуса. Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА. Никой и не помисля, че е отъшъл на стадиона да гледа Литекс, най-малкото защото Литекс изглежда по съвсем друг начин и играе домакинските си мачове на стадиона в Ловеч пред ловешката публика. Знам, тези неща са по-разбични от написаното в ТР, но във футбола емоционалният момент е с много по-голяма тежест от административните трансформации.

Нали дружество и отбора са били две различни неща, не знаех, че дружествата има цветове, стадиони, емблеми... все съм си мислел, че това са отличителни значи на отборите. :lol:

Стига си се правил на улав и прави разлика м/у Търговско Дружество и Спортно Дружество , точно тази разлика не проумяват някои индивиди във форума и пишат един куп глупости обосновавайки се на ТЗ и ТР ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 20:38

tochavos написа:
1982 написа:
Mitata написа: Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА.

Я не се смей, а кажи сега защо официалното становище на УЕФА, е че ЦСКА-София е нов футболен отбор, различен от Литекс?

Защото Литекс се е преместил на повече от 150км. Пише си го черно на бяло.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 20:39

baraba написа:
Долно уйно написа:

Стига си се правил на улав и прави разлика м/у Търговско Дружество и Спортно Дружество , точно тази разлика не проумяват някои индивиди във форума и пишат един куп глупости обосновавайки се на ТЗ и ТР ;)

Какво е спортно дружество?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2016 20:40

прави разлика м/у Търговско Дружество и Спортно Дружество

Гений на мисълта!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 26 сеп 2016 20:40

vaskonti написа:
tochavos написа:
1982 написа:

Защото Литекс се е преместил на повече от 150км. Пише си го черно на бяло.

Ми значи вече не е Литекс, както сам каза пише го черно на бяло.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 сеп 2016 20:43

baraba написа:
Долно уйно написа:

Ми идеално, кое спортно дружество си е сменили отличителните знаци?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”