Според теб, Фолксваген и Шкода едно и също дружество ли са, или две ??
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Old_Death, нищо не си зацепил, както обикновен, глупостта си я написал точно ти, в стремежа си да ми се присмиваш, ако бях я написал аз, щяха мен да цитират, не теб.
Последна промяна от 1982 на 26 сеп 2016 20:28, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Долно уйно
- Контакти:
Mitata написа:С преместването на дружеството в София, смяната на клубните цветове, емблемата, стадиона и приемането му от феновете като "нашия клуб" всичко се променя на 180 градуса. Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА. Никой и не помисля, че е отъшъл на стадиона да гледа Литекс, най-малкото защото Литекс изглежда по съвсем друг начин и играе домакинските си мачове на стадиона в Ловеч пред ловешката публика. Знам, тези неща са по-разбични от написаното в ТР, но във футбола емоционалният момент е с много по-голяма тежест от административните трансформации.
Спри да пишеш, защо стабилно се оплиташ в собствените си думи.
Нали дружество и отбора са били две различни неща, не знаех, че дружествата има цветове, стадиони, емблеми... все съм си мислел, че това са отличителни значи на отборите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
1982 написа:Mitata написа: Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА.
![]()
Я не се смей, а кажи сега защо официалното становище на УЕФА, е че ЦСКА-София е нов футболен отбор, различен от Литекс?
Mitata написа:Много ФК в Европа фалираха, включително в България и след това намериха начин да получат старото си име или сходно на него. Феновете на същите виждат в новото дружество продължител на старото. Идентична е ситуацията с ЦСКА. Дали дружеството, което се възприема като "нашето", е съвсем ново или адоптирано друго, няма особено значение. Важто е как феновете приемат промяната. А феновете предпочитат техният любим клуб да продължава да съществува, да им създава емоции.
Няма как ЦСКА да е Литекс, защото в ловешкото д-во са променени много неща, които де факто заменят Литекс с ЦСКА. Ако Литекс беше сменил единствено името си и седалището, както е записано в ТР, никой нямаше да каже, че това е ЦСКА, защото тимът щеше да продължи да играе в Ловеч с оранжевите екипи и емблемата на ловешкия клуб, феновете щяха да са местни и щяха да пеят песните на Литекс.
С преместването на дружеството в София, смяната на клубните цветове, емблемата, стадиона и приемането му от феновете като "нашия клуб" всичко се променя на 180 градуса. Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА. Никой и не помисля, че е отъшъл на стадиона да гледа Литекс, най-малкото защото Литекс изглежда по съвсем друг начин и играе домакинските си мачове на стадиона в Ловеч пред ловешката публика. Знам, тези неща са по-разбични от написаното в ТР, но във футбола емоционалният момент е с много по-голяма тежест от административните трансформации.
Ти нищо не разбираш , не е важно кой играе там долу на терена , важното е какъв ЕИК има
От утре , всички фенове ще са задължени да си изучават ЕИК-а на отбора и да го запаметят и да го скандират до припадък по време на футболните двубои

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Долно уйно написа:Mitata написа:С преместването на дружеството в София, смяната на клубните цветове, емблемата, стадиона и приемането му от феновете като "нашия клуб" всичко се променя на 180 градуса. Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА. Никой и не помисля, че е отъшъл на стадиона да гледа Литекс, най-малкото защото Литекс изглежда по съвсем друг начин и играе домакинските си мачове на стадиона в Ловеч пред ловешката публика. Знам, тези неща са по-разбични от написаното в ТР, но във футбола емоционалният момент е с много по-голяма тежест от административните трансформации.
Нали дружество и отбора са били две различни неща, не знаех, че дружествата има цветове, стадиони, емблеми... все съм си мислел, че това са отличителни значи на отборите.
Стига си се правил на улав и прави разлика м/у Търговско Дружество и Спортно Дружество , точно тази разлика не проумяват някои индивиди във форума и пишат един куп глупости обосновавайки се на ТЗ и ТР

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
tochavos написа:1982 написа:Mitata написа: Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА.
![]()
Я не се смей, а кажи сега защо официалното становище на УЕФА, е че ЦСКА-София е нов футболен отбор, различен от Литекс?
Защото Литекс се е преместил на повече от 150км. Пише си го черно на бяло.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
baraba написа:Долно уйно написа:Mitata написа:С преместването на дружеството в София, смяната на клубните цветове, емблемата, стадиона и приемането му от феновете като "нашия клуб" всичко се променя на 180 градуса. Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА. Никой и не помисля, че е отъшъл на стадиона да гледа Литекс, най-малкото защото Литекс изглежда по съвсем друг начин и играе домакинските си мачове на стадиона в Ловеч пред ловешката публика. Знам, тези неща са по-разбични от написаното в ТР, но във футбола емоционалният момент е с много по-голяма тежест от административните трансформации.
Стига си се правил на улав и прави разлика м/у Търговско Дружество и Спортно Дружество , точно тази разлика не проумяват някои индивиди във форума и пишат един куп глупости обосновавайки се на ТЗ и ТР
Какво е спортно дружество?
[center]I'll be the savior of you all
прави разлика м/у Търговско Дружество и Спортно Дружество
Гений на мисълта!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
vaskonti написа:tochavos написа:1982 написа:Mitata написа: Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА.
![]()
Защото Литекс се е преместил на повече от 150км. Пише си го черно на бяло.
Ми значи вече не е Литекс, както сам каза пише го черно на бяло.
- Долно уйно
- Контакти:
baraba написа:Долно уйно написа:Mitata написа:С преместването на дружеството в София, смяната на клубните цветове, емблемата, стадиона и приемането му от феновете като "нашия клуб" всичко се променя на 180 градуса. Дружеството престава да е Литекс, независимо от написаното в ТР, просто защото отличителните белези на Литекс са сменени с тези на ЦСКА и привържениците на ЦСКА виждат в тима долу на терена ЦСКА. Никой и не помисля, че е отъшъл на стадиона да гледа Литекс, най-малкото защото Литекс изглежда по съвсем друг начин и играе домакинските си мачове на стадиона в Ловеч пред ловешката публика. Знам, тези неща са по-разбични от написаното в ТР, но във футбола емоционалният момент е с много по-голяма тежест от административните трансформации.
Ми идеално, кое спортно дружество си е сменили отличителните знаци?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan