Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sir_Stanley_Rowse

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 26 сеп 2016 19:40

Кашчей написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:
1982 написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:Слушай кво бе ,акълийо,така както с лекота си пишеш Литекс/ЦСКА,пак те питам-нещо незаконно ли се случи :!: :?: Някакви дружества си сменяват имената когато и както си искат и само защото са носители на юридическите права на отборите ,ние трябва да им правиме метани и да ги отъждествяваме с този или онзи отбор,така ли?Като ти фалира фирмата и ти ли умираш с нея!?Егати логиката :shock:

Нищо незаконно няма в това Литекс да се кръсти, както си иска, някой твърдял ли е подобно нещо ??

Уточнявай за отбори ли става дума или за акционерни дружества!Без йезуитщини,ако обичаш!

Би ли дал пример за отбор, който съществува самостоятелно, отделно и независимо от някое дружество, но въпреки това играе в първенствата на БФС!

Няма такъв,но има много такива,които си смениха АД-то и си съществуват,състезавайки се в различните дивизии-да ти ги изброявам ли?...Мързи ме ,но като вездесъщ и всезнаещ гении,би трябвало да ги знаеш :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 19:41

baraba написа:
1982 написа:Този пост защо го изпусна, господинчо, разкажи как прекръстеният Ботев Луковит е пряк наследник на ...... Литекс, Кърпачев, Осъм и т.н. ....

1982 написа:
Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.

Клубът,основан в Ловеч играе във В група и онзи ден отстрани „Славия“ ,за КБ.Доколкото знам е пряк наследник на „Осъм“,той пък на „Кърпачев“ ...нататъка вече не знам и не ме интересува.

http://www.mediapool.bg/botev-lukovit-se-premesti-v-lovech-i-stana-liteks-news253054.html

Стига лъга , Ботев Луковит не се е местил никъде и си играе в Луковит , Литекс си играе в Ловеч , а ЦСКА си играе на Армията , това е реалността , дали ти харесва или не си е твой проблем !!!!
Относно ТЗ и ТР , отово лъжеш най-нагло , набий си го в главата , че те НЕ регулират СПОРТНОТО ОНАСЛЕДЯВАНЕ в България и въобще закон , който да регулира онаследяването на спортни успехи в България .... НЯМА !!! Пак ти повтарям , набий си го това хубаво в главата и спри да се излагаш !!!

Ти си уникален случай, наистина .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2016 19:43

Кашчей написа:
1982 написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:Слушай кво бе ,акълийо,така както с лекота си пишеш Литекс/ЦСКА,пак те питам-нещо незаконно ли се случи :!: :?: Някакви дружества си сменяват имената когато и както си искат и само защото са носители на юридическите права на отборите ,ние трябва да им правиме метани и да ги отъждествяваме с този или онзи отбор,така ли?Като ти фалира фирмата и ти ли умираш с нея!?Егати логиката :shock:

Нищо незаконно няма в това Литекс да се кръсти, както си иска, някой твърдял ли е подобно нещо ??

Уточнявай за отбори ли става дума или за акционерни дружества!Без йезуитщини,ако обичаш!

Би ли дал пример за отбор, който съществува самостоятелно, отделно и независимо от някое дружество, но въпреки това играе в първенствата на БФС!

Няма такъв,но има много такива,които си смениха АД-то и си съществуват,състезавайки се в различните дивизии-да ти ги изброявам ли?...Мързи ме ,но като вездесъщ и всезнаещ гении,би трябвало да ги знаеш :!:

Не бе, аз съм тъп, а ти си остър-дай да видим кои са тия клубове, които са си сменили АД-то и са си останали със същото име, без АД-то да се преименува! Аз не знам досега да е имало такъв, не само у нас, а и по света.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 19:44

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:Сегашния ЦСКА си е проект на ГГ!Дали ще стане отбора възродил ЦСКА , Поживём — увидим.

Според хилядите ни доброжелатели това е невъзможно и ЦСКА бил първия клуб в света който е ''умрял''. :lol:

Верно ли е първият умрял, защото мног опреди него са мрели и са се възраждали, но нито един не го е правил по този начин, та наистина е първият истински "умрял", освен ако от ЦСКА 1948 не направят и невъзможното, за да продължат делото му.

Това твоето е като да кажеш,че майката на братя Аргирови преди да роди е била малко бременна!
Последно,ЦСКА мъртъв ли е или не?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2016 19:44

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Този пост защо го изпусна, господинчо, разкажи как прекръстеният Ботев Луковит е пряк наследник на ...... Литекс, Кърпачев, Осъм и т.н. ....

1982 написа:
Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.

Клубът,основан в Ловеч играе във В група и онзи ден отстрани „Славия“ ,за КБ.Доколкото знам е пряк наследник на „Осъм“,той пък на „Кърпачев“ ...нататъка вече не знам и не ме интересува.

http://www.mediapool.bg/botev-lukovit-se-premesti-v-lovech-i-stana-liteks-news253054.html

Стига лъга , Ботев Луковит не се е местил никъде и си играе в Луковит , Литекс си играе в Ловеч , а ЦСКА си играе на Армията , това е реалността , дали ти харесва или не си е твой проблем !!!!
Относно ТЗ и ТР , отово лъжеш най-нагло , набий си го в главата , че те НЕ регулират СПОРТНОТО ОНАСЛЕДЯВАНЕ в България и въобще закон , който да регулира онаследяването на спортни успехи в България .... НЯМА !!! Пак ти повтарям , набий си го това хубаво в главата и спри да се излагаш !!!

Ти си уникален случай, наистина .....

И после ние сме били тролове :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 26 сеп 2016 19:46

Явно клуб "Млад (и не толкова) юрист" пак е отворил врати, има си редовни, но гледам и "нови" членове има. :mrgreen:

Old_death написа:
..........

Купонът е пълен . Излезе , че ако аз изкупя нечии акции , остават две различни дружествата . Просто нямам думи !

Това ми харесА :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2016 19:46

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:Сегашния ЦСКА си е проект на ГГ!Дали ще стане отбора възродил ЦСКА , Поживём — увидим.

Според хилядите ни доброжелатели това е невъзможно и ЦСКА бил първия клуб в света който е ''умрял''. :lol:

Верно ли е първият умрял, защото мног опреди него са мрели и са се възраждали, но нито един не го е правил по този начин, та наистина е първият истински "умрял", освен ако от ЦСКА 1948 не направят и невъзможното, за да продължат делото му.

Това твоето е като да кажеш,че майката на братя Аргирови преди да роди е била малко бременна!
Последно,ЦСКА мъртъв ли е или не?

Мъртъв е, с решение на СГС-Търговско отделение от 09.09.2016 и с отказа да бъде обжалвано десет дена по-късно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 19:47

Кметът на Луковит - Иван Грънчаров, лично казва, че Ботев Луковит се мести в Ловеч и си сменя името на Литекс, но то спори, братче, спори като някое зомби .... :lol: :lol: :lol:

п.п.: сега ще извади резултатите на новосъздадения клуб в Луковит, който кметът каза, че правят и ще играе в А областна. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 сеп 2016 19:48

baraba написа:

1982 написа:

Никой закон никъде по света не регулира унаследяване на успехи (спортни или някакви други). ;) Успехът е някакво постижение, някакъв резултат в миналото, който не можеш да го контролираш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 сеп 2016 19:49

eMs1 написа:Явно клуб "Млад (и не толкова) юрист" пак е отворил врати, има си редовни, но гледам и "нови" членове има. :mrgreen:

Old_death написа:
..........

Купонът е пълен . Излезе , че ако аз изкупя нечии акции , остават две различни дружествата . Просто нямам думи !

Това ми харесА :lol:

Микренска юридическа школа, какво да ги правиш...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”