-Ivan- написа:Защитниците наистина станаха много.Имаме доста футболисти на тази позиция и е нормално да се разделим поне с един,без значение как-преодстъпване или продажба.В момента отборът е в такова полужение,че хората мислят и за бизнес,не само за футбол.Нормално е-колкото повече,толкова повече.Логично е да се подпише с Крачунов-млад е,борбен е и е добър.Това са все качества,които са предпоставка за трансфер и свежи пари в касата на отбора.Същото се отнася и за останалите защитници.В момента всички са равностойни и при продажбата на един е нужно да имаме качествени заместници.Ситуацията с Делев е същата-ако го привлечем,ще е с цел бъдещ трансфер и кинти за отбора.Ясно е,че с играчи като Марто,Неманя и Карата няма да се пребори за титулярно място![]()
Не знам защо още се бавим с Венци Христов и левият бек.Ситуацията с нападателят е по-налужаща,а ляв бек трябва да се взима задължително класен и не който и да е.Ако не става за ЦСКА,по добре да се изчака.Фо-Поре не е лош,но прави грешки.Сега е времето да се докаже с една добра потготовка и по-голямо стиковане с останалите.
Вече няма място за оправдания,с тази селекция и с тези играчи,които разполагаме трябва да сме пред говедата задължително![]()
![]()
Не избързвай ! Всяко нещо има своята логика . Според мен през лятото Менди ще даде фира , въпросът е дали ръководството ще има достатъчно ум за да му удължат договорът и да вземат пари за него . Същото се отнася и до Марто . Той може и да се върне на Албииона , но е по важно да не отиде без пари . Приоритета ни е финансовото стабилизиране на клубът . Никой няма да ни допусне до участие до ЕКТ . Там ще играят Лудогорец , Литекс , Ботев и Левски . Запомни последното ми изречение !