Г-н Илиев, ще потвърдите ли голямата новина - има ли сделка между „Титан" и Гриша Ганчев?
-Не, към момента няма нищо официално. Аз силно се надявам сделката да стане факт в най-скоро време, защото всяко забавяне може да се окаже фатално.
"Нямаме сделка"???
Колко човека ще поемат издръжката на ЦСКА. Възможно ли е Румен Гайтански също да дава пари?
- Собственици на ЦСКА ще са досегашните - „Титан". Гриша Ганчев би трябвало да е спонсор.
Упс...Няма отърване от ТИТАН!
Има ли вариант ЦСКА да фалира и да бъде пратен в селските групи?
- Да. Това е един възможен вариант. Така ще се освободим от дълговете, които имаме. Говори се за 20 млн. лева. Положението е сложно. Вместо всяка година да се погасяват по 5 млн. лева, ще е по-добре да вложим тази сума в базата в Панчарево и в ремонтите на стадион „Българска армия". Две години ще сме извън „А" група.
И кой ще дава пари за селски отбор?
Вярно ли е, че ЦСКА има дълг към Стойко Сакалиев, който е над 2 млн. лева?
- Възможно е. Разберете, че в ЦСКА всичко може да се случи. И кажете ми нормално ли е „Титан" да дължат пари, натрупани като дългове по времето на други собственици. Когато Сакалиев е играл в ЦСКА, тогава клубът е бил на Васил Божков и на Александър Томов. Защо трябва ние да понасяме тези вреди?
А кой да ги понася?Може би...ние???
Колкото по мръква-по-тъмно става!
Обсъждано ли е завръщане на Любо Пенев в ЦСКА?
- Не (Смее се.) Допреди малко говорих с Любо Пенев и той ми каза, че няма да се върне в ЦСКА. Заяви: „Какво ще правя с националния отбор. Това е ангажимент, който не мога да изоставя. Никой от ЦСКА не ме е търсил. Това са несериозни неща".
Разбира се,че са несериозни.Както казах преди-да не е луд да се връща в някакъв си ЦСКА(от който беше изгонен,междувпрочем) и да остави националния...