Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
baraba написа:И от какъв зор е необходимо да има две ТД управляващи ЦСКАИ какво значи , просто е ... собственик ... , значи по твоята необятна логика , собственика и неговата собственост нямат никаква юридическа връзка , така ли
![]()
Значи, че притежава контролен/мажоритарен пакет акции, във вашия случай са и всичките, затова и вие сте ЕАД - еднолично акционерно дружество. Повечето други клубове също са собственост на други юридически лица, най-вече отново АД-та.
И, да, двете дружества са 2 отделни дружества, нищо че едното притежава акциите на другото.
baraba написа:А лъжите ти , че ТЗ или ТР регулират спортната наследственост м/у спортните клубове в България изобщо няма смисъл да се коментират , интересно тогава футболните клубове които не са ТД , как им регулира ТЗ тяхното спортно наследство , абе , глупост , след глупост си писал , че и повтаряш и потретваш и изобщо не се и усещаш как ставаш за смях
Няма лъжи, повечето клубове са търговски дружества и съвсем нормално се водят по ТЗ.
Които не са ТД се съобразяват със закона, който касае тяхната юридическа регистрация.
Съвсем просто, стига да имаш мозък.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Долно уйно
- Контакти:
GOLEADOR написа:Иначе да повторя : Наследника на ЦСКА е тима закупил емблемата и приет в семейството на ЦСКА!
Искаш да кажеш, че ЦСКА-София няма нищо общо с ЦСКА, който фалира?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.
Според логиката на русенския припознавач Дунав е жив , а за същото нещо ЦСКА мъртъв!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Sir_Stanley_Rowse написа:Слушай кво бе ,акълийо,така както с лекота си пишеш Литекс/ЦСКА,пак те питам-нещо незаконно ли се случи![]()
Някакви дружества си сменяват имената когато и както си искат и само защото са носители на юридическите права на отборите ,ние трябва да им правиме метани и да ги отъждествяваме с този или онзи отбор,така ли?Като ти фалира фирмата и ти ли умираш с нея!?Егати логиката
Нищо незаконно няма в това Литекс да се кръсти, както си иска, някой твърдял ли е подобно нещо ??
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Sir_Stanley_Rowse
Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.
Клубът,основан в Ловеч играе във В група и онзи ден отстрани „Славия“ ,за КБ.Доколкото знам е пряк наследник на „Осъм“,той пък на „Кърпачев“ ...нататъка вече не знам и не ме интересува.
Долно уйно написа:GOLEADOR написа:Иначе да повторя : Наследника на ЦСКА е тима закупил емблемата и приет в семейството на ЦСКА!
Искаш да кажеш, че ЦСКА-София няма нищо общо с ЦСКА, който фалира?
Докато не закупят емблемата и станат членове на ОСК ЦСКА си остават само със заявката да наследят клуба.
Същото важи и за другия клуб заявил намерението си да възроди армейския тим!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
ivo55 написа:Имал си предвид носи в преносен смисъл, но те разбрах.
Както и да е, да поясня за неукия - с цел да се "увеличат" данъчните постъпления, лилави политически лидери затриха българския футбол. До тогава футболните клубове бяха ЮЛНЦ /юридически лица с нестопанска цел/. А ЮЛНЦ могат да учредяват или да участват в търговск идружества. И това е нормалното и редното. Да си има ЮЛНЦ - ЦСКА, левски, ботев и прочие, които да си учредят дъщерни търговски дружества - например "Ред трейдинг" ООД или АД и да си осъществява търговските сделки, нужни за финаснирането на клуба, през него. А не да имам заглавия "Екслузивно: Ботев укривал ДДС и осигуровки. Виновният е арестуван, отива на съд. Подробностите в централните новини" ...
Иво , имаш моето уважение , но в случая играеш ролята на Дон Кихот . Бориш се с вятърни мелници .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
GOLEADOR написа:Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.
Според логиката на русенския припознавач Дунав е жив , а за същото нещо ЦСКА мъртъв!
Ти обаче си уникален кукумен! Сто пъти ти се обясни нещо за Дунав, а и името на новия отбор е Дунав 2010, но как да обясниш на слепия, че е съмнало?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Sir_Stanley_Rowse написа:Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.
Клубът,основан в Ловеч играе във В група и онзи ден отстрани „Славия“ ,за КБ.Доколкото знам е пряк наследник на „Осъм“,той пък на „Кърпачев“ ...нататъка вече не знам и не ме интересува.
http://www.mediapool.bg/botev-lukovit-se-premesti-v-lovech-i-stana-liteks-news253054.html