petko.h.markov написа:Sir_Stanley_Rowse написа:1982 написа:Ивчо, както и да го въртиш, фактът е един - вие сте Литекс, който на 2-и юни 2016-а година просто си е сменил името и седалището. Оттогава насам се опитвате, изключително неуспешно, да убедите обществеността, че вие не сте Литекс, а всъщност сте истинския ЦСКА. Само че без дълговете, забраните за трансфери и другите пасиви на ЦСКА, а само на което ви изнася .....
Дори Велбъжд, навремето когато се пренесе в Пловдив, имаше юридическа връзка с Локомотив Пловдив - вторият се вля във Велбъжд, заедно с всички свои активи и ПАСИВИ.
Е ми ние сме по-готини -няма пасиви,няма и активи,чисто ново дружество!За каккъв Литекс-АД говориш,като „Чавдар“ Етрополе -АД го погълна и си смени името на ЦСКА ...ЕАД С ЕИК:.....без значение-елегантно ,законно и с пинизДаже не се изразявате и правилно-по-скоро трябва да говорите,че „Чавдар“ се е преименувал на ЦСКА и в даден аспект сте прави,по смисъла на любимият ви ТР!Но всичко това се случи по най-законният начин,за да бъде спасен най-великият български футболен отбор.
Най-вероятно друг ще ти отговори,че това което си написал,не е цялата истина.
Но ви питам.Ако утре собственика на ЦСКА-София реши да му смени името/нали е законно според теб/какво ще припознавате и подкрепяте.
Аз вече приех фалита на моя клуб и ще си живея със спомените за него.
Ми това е демокрацията, всеки си има право на избор - някой избират да гледат към бъдещето и да продължат напред, други си живеят със спомените в миналото. На който както му харесва.