Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Сектор Г

Мнениеот Кашчей » 01 май 2015 13:21

BRF написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Сектор Г с поредната лекция по манталитет този сезон.

Манталитет? Кое е манталитет, според вас? Да знаеш, че клубът е в голяма финансова криза и всеки лев е ценен, но въпреки това да му докарваш по 2 бона глоба всеки мач, за да си начешеш крастата за пиро, говори за "изключителен" манталитет!

Гледам мачовете по Диема от Англия, снощи мача между Байерн и Борусия,където феновете подкрепят отборите си бурно,
непрекъснато/не като на театър/,но без бомбички.Та да попитам,вие не можете ли по този начин да го правите.Колко
пари загуби клуба от глоби?

Глобите са си глоби,ако не ги вземат така,ще ги вземат по друг начин!Сам виждаш,че просто се констатират и никой от бфс не прави стъпки към НЕизползването на пиро!Същата работа като с магистралата София -Бургас!Понеже има дупки ,ще сложим ограничение 90,пък на лошите и гадни шофьори ще им пишем актове!

В ПЗДП е записано, че ако караш, след като си употребил алкохол следва санкция. Длъжна ли е пътна полиция да следи за всеки кога и как сяда зад волана? В ДП на БФС е записано, че за използване на пиротехника следва глоба за клуба-какво още трябва да направи БФС-да постави свой човек два дена преди мача на стадиона ли?
Безкрайно ще ми е любопитно "синьото" БФС какво решение ще вземе за мача в Ловеч и ракетите които падаха на терена. Явно в сектор Г няма да сте големи армейци, ако не използвате пиро във всеки мач!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 май 2015 14:39

Кашчей написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Сектор Г с поредната лекция по манталитет този сезон.

Манталитет? Кое е манталитет, според вас? Да знаеш, че клубът е в голяма финансова криза и всеки лев е ценен, но въпреки това да му докарваш по 2 бона глоба всеки мач, за да си начешеш крастата за пиро, говори за "изключителен" манталитет!

Гледам мачовете по Диема от Англия, снощи мача между Байерн и Борусия,където феновете подкрепят отборите си бурно,
непрекъснато/не като на театър/,но без бомбички.Та да попитам,вие не можете ли по този начин да го правите.Колко

Глобите са си глоби,ако не ги вземат така,ще ги вземат по друг начин!Сам виждаш,че просто се констатират и никой от бфс не прави стъпки към НЕизползването на пиро!Същата работа като с магистралата София -Бургас!Понеже има дупки ,ще сложим ограничение 90,пък на лошите и гадни шофьори ще им пишем актове!

В ПЗДП е записано, че ако караш, след като си употребил алкохол следва санкция. Длъжна ли е пътна полиция да следи за всеки кога и как сяда зад волана? В ДП на БФС е записано, че за използване на пиротехника следва глоба за клуба-какво още трябва да направи БФС-да постави свой човек два дена преди мача на стадиона ли?
Безкрайно ще ми е любопитно "синьото" БФС какво решение ще вземе за мача в Ловеч и ракетите които падаха на терена. Явно в сектор Г няма да сте големи армейци, ако не използвате пиро във всеки мач!

Специално за тебе ще разясня какво имам предвид!бфс им дреме на шмайзера дали някой използва пиротехника,дали я хвърля на пистата................на тях им трябват пари!Ако спрем да използваме пиро(не само нашата агитка) и спрат глобите-ще измислят глоби за нещо друго!
Примера ми за магистралата го казах с подтекст,че вместо да си оправят дупките(както е нормално) се ограничава скоростта и то,най-голямата цел на това нещо е да се СЪБЕРАТ ОЩЕ ПАРИ ОТ ГЛОБИ-дреме им на шмайзера за катастрофите!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 май 2015 14:43

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:

Специално за тебе ще разясня какво имам предвид!бфс им дреме на шмайзера дали някой използва пиротехника,дали я хвърля на пистата................на тях им трябват пари!Ако спрем да използваме пиро(не само нашата агитка) и спрат глобите-ще измислят глоби за нещо друго!
Примера ми за магистралата го казах с подтекст,че вместо да си оправят дупките(както е нормално) се ограничава скоростта и то,най-голямата цел на това нещо е да се СЪБЕРАТ ОЩЕ ПАРИ ОТ ГЛОБИ-дреме им на шмайзера за катастрофите!

Защо си помисли, че не съм разбрал примерите ти :roll:
Вие защо не опитате два-три мача да не използвате пиро и да видим какъв ще е предтекстът, за да ви глобят, заради публиката?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 май 2015 14:51

Кашчей написа:Защо си помисли, че не съм разбрал примерите ти :roll:
Вие защо не опитате два-три мача да не използвате пиро и да видим какъв ще е предтекстът, за да ви глобят, заради публиката?!

Защото от отговора ти така изглежда!
Другите ти въпроси не към мен,нямам как да изконтролирам този процес!Нямам предвид само нашата публика!бфс се издържа от такива работи.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 май 2015 14:53

BRF написа:

Другите ти въпроси не към мен,нямам как да изконтролирам този процес!Нямам предвид само нашата публика!бфс се издържа от такива работи.

БФС са заявили официално, че парите от глоби отиват за детско-юношеския и аматьорския футбол. Докажи, че не е така :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 май 2015 15:03

Кашчей написа:
BRF написа:

БФС са заявили официално, че парите от глоби отиват за детско-юношеския и аматьорския футбол. Докажи, че не е така :mrgreen:

Не си сериозен,нали?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 май 2015 15:10

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Не си сериозен,нали?

Познай 8-)
Все пак тези турнири за деца и юноши искат и пари, или са на добра воля само? Националните отбори-лагери, контроли, турнири..те също са без пари, дори ни плащат , за да участваме. Техните треньори заплати вземат ли? Компенсации за клубовете, пуснали национали, плащане на футболисти, само защото са ги викнали в национала, премии (ако заслужат).... тези пари откъде се вземат, след като БФС не е стопанска организация?!..Не е и бюджетна към държавния бюджет, а попада в графата-спортни.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 май 2015 15:56

Не знам каква точно е причината.Дали защото много векове не сме имали своя държава,а малкото време,в което е била
сме измислили израза"Законът е като врата в полето,само будалата минава през нея"Дали си е народопсихология,но ние
нямаме навика и желанието да спазваме закона,правилата,забраните.А те са за това или ги спазваш или си ПЛАЩАШ.
Тук на 10 страници се коментира свастиките защо са забранени,от къде произлизат,ЗАЩО сърпа и чука не са забранени.
В Берлин за градския транспорт продават почасови билети.Ако си в метрото,пътуваш и си превишил само с 5 мин. времето,
качва се контрола и те глобява без никакви аргументи от твоя страна.Просто да си си правил сметката.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 май 2015 16:11

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Не си сериозен,нали?

Познай 8-)
Все пак тези турнири за деца и юноши искат и пари, или са на добра воля само? Националните отбори-лагери, контроли, турнири..те също са без пари, дори ни плащат , за да участваме. Техните треньори заплати вземат ли? Компенсации за клубовете, пуснали национали, плащане на футболисти, само защото са ги викнали в национала, премии (ако заслужат).... тези пари откъде се вземат, след като БФС не е стопанска организация?!..Не е и бюджетна към държавния бюджет, а попада в графата-спортни.

И ако ги няма глобите,от къде ще дойдат парите за тези неща?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 май 2015 18:49

BRF написа:И ако ги няма глобите,от къде ще дойдат парите за тези неща?

Сигурно от други глоби :mrgreen:
Тези 2000 глоба надали са основното перо от глоби, но вие и левскарите се стараете да не пресъхва и това ручейче.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”