Провала в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: Провала в ЦСКА
Не знам дали някой изобщо забелязва, но без Т.Янчев Боби Галчев е пълна дупка! Присо ще го видим тепърва, но не видях нищо в него - няма финт, прави ми впечатление, че избягва единотборствата и в повечето случаи пести и сили, но има едно добро качество-добър поглед към играта. Другото интересно нещо ще е липсата на тандема Стоянов-Крачунов (двамата бяха като зъбно колело). На последния ще му се налага да свиква с друг играч и май нещата там и за него не са много добре, все пак М.Дечев е добър защитник. Сагата Удинезе приключи изглежда и остава да чакаме да се случи нещо. Но ми се струва, че този отбор е вече някаква детска градина! [offtopic]Ако е възможно левскари да не ми коментират мненията.[/offtopic]
Провал засега няма, белите хора отбягват застояване в черни държави. Някак си все още в мен остава едно такова желание, една искрица надежда, че Диого би могъл да се разбере с ръководството, ако не е приключило всичко, разбира се. Знам ли, другото, което се набива на очи е, че кръгозора за селекция е твърде стеснен и се спрягат едни и същи имена за различни отбори, което не е било никога.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- baerba1995
- Контакти:
mistreated написа:baerba1995 написа:и стига с тази школа...не разбрахте ли,че преди да се влезе в ШЛ пари за нея няма от къде да излезнат???
Ооо, ние това отдавна сме го разбрали (или поне аз). Повтарям го от сума ти време. Обаче как мислиш, че можем да влезем в ШЛ с подобна селекция. Това ще бъде едно от новите чудеса на света!
Не може да си взел толкова пари и да не си погасиш поне елементарни задължения, като наема на Мболи и траснфера на Крачунов. Не може да не отделиш поне 1/3 от тези пари за нови играчи, при положение, че виждаш, че със старите не може. Гарантирам ти, че ако не дойде нов добър централен защитник и поне един стабилен опорен халф, догодина няма да играе в евротурнирите.
Защото на обещания отдавна се наслушахме, времето за действия почти изтече.
Все още си мисля ,че имаме шанс за титла...дано пенев даде шанс на някой от младите...според мен Грънчов и Карачанаков имат много качества...иначе дано на титан им дойде мозъка ,че трябва да платят за М'боли и Крачунов!
baerba1995 написа:mistreated написа:baerba1995 написа:и стига с тази школа...не разбрахте ли,че преди да се влезе в ШЛ пари за нея няма от къде да излезнат???
Ооо, ние това отдавна сме го разбрали (или поне аз). Повтарям го от сума ти време. Обаче как мислиш, че можем да влезем в ШЛ с подобна селекция. Това ще бъде едно от новите чудеса на света!
Не може да си взел толкова пари и да не си погасиш поне елементарни задължения, като наема на Мболи и траснфера на Крачунов. Не може да не отделиш поне 1/3 от тези пари за нови играчи, при положение, че виждаш, че със старите не може. Гарантирам ти, че ако не дойде нов добър централен защитник и поне един стабилен опорен халф, догодина няма да играе в евротурнирите.
Защото на обещания отдавна се наслушахме, времето за действия почти изтече.
Все още си мисля ,че имаме шанс за титла...дано пенев даде шанс на някой от младите...според мен Грънчов и Карачанаков имат много качества...иначе дано на титан им дойде мозъка ,че трябва да платят за М'боли и Крачунов!
И за Платини, че става рунтаво иначе.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Red_Girl
- Контакти:
baerba1995 написа:Red-girl...да те питам ти колко пари наля за последно в ЦСКА,че взе да плюеш по хората,които ти издържат отбора....ако не бяха титан сега щяхме да сме във В група...по-добре по-малко пари за трансфери,отколкото титла на кредит и после отнет лиценз...и стига с тази школа...не разбрахте ли,че преди да се влезе в ШЛ пари за нея няма от къде да излезнат??? трябва да сме благодарни, че някой издържа отбора, защото онези от подуяне са много по-закъсали.Това,че никой не говори не означава ,че при тях няма проблеми...
А ти не разбра ли, че Титан искат да съсипят отбора? На тях не им пука дали ше сме шампиони, те просто си правят залагания на наши мачове и си печелят кинтите. Това не е адекватно управление. И този сезон наистина ше бъде свинщина..Това няма как да продължи така..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

Red_Girl написа:baerba1995 написа:Red-girl...да те питам ти колко пари наля за последно в ЦСКА,че взе да плюеш по хората,които ти издържат отбора....ако не бяха титан сега щяхме да сме във В група...по-добре по-малко пари за трансфери,отколкото титла на кредит и после отнет лиценз...и стига с тази школа...не разбрахте ли,че преди да се влезе в ШЛ пари за нея няма от къде да излезнат??? трябва да сме благодарни, че някой издържа отбора, защото онези от подуяне са много по-закъсали.Това,че никой не говори не означава ,че при тях няма проблеми...
А ти не разбра ли, че Титан искат да съсипят отбора? На тях не им пука дали ше сме шампиони, те просто си правят залагания на наши мачове и си печелят кинтите. Това не е адекватно управление. И този сезон наистина ше бъде свинщина..Това няма как да продължи така..
Ще продължи докато не се появи чичко-паричко, който наистина иска и знае как да оправи нещата. До тогава и да подскачаме и да не подскачаме, все тая.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Трябват ни едни нови Беноа Кое и Хидиуед,че с тия "ботуши" Галчев и Дюлгеров сме пълна скръб.Със сигурност могат да се намерят качествени свободни агенти,дори и да са над 30-годишни,трябва ни класа и опит в центъра.Не,че отзад сме много добре,като в последните 2 контроли все едно нямахме защита.Мартин Дечев според мен нямаше правилно отиграване.Напред може да се каже,че сме добре.
Не мога да нареча ЦСКА провал, но е факт, че ни трябват още играчи. Най-много трима, но качествени: Централни защитници и един бек на мястото на Адемар. Футболисти от Удинезе няма да вземем, затова шефовете да се оглеждат във България. Един Златков от Славия не е лоша опция, може и Бранеков, но в много краен случай, а най-добре ще е Александров от Ч.Море. На тези играчи са свикнали с футбола във България и няма да има аклиматизация, което е важно. Пената има нюх и е време да извади някой младеж от ръкава си, например Грънчов. Ако не привлечем никой ще не ще трябва да го пуска до Крачунов, а пред тях ще играят трима дефанзивни и това е!
- mistreated
- Контакти:
redpride написа:а пред тях ще играят трима дефанзивни и това е!
То хубаво, ама само ще се защитаваме ли? С тия трима дефанзивни до хиксове сигурно ще ги докарваме работите, ама трябва да бием

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Класиране в тройката ще бъде повече от успех тази година.Пролетната програма е по-трудна и с тези футболисти едва ли ще се постигне нещо значимо.Визи за ЕКТ евентуално чрез купата на България,но там борбата ще бъде жестока....
На допингираните увеличават наказанията и те няма да играят през пролетта.Платини е пред трансфер,както и Мораес.Най добре е Пената да започне да прави отбор за следващото първенство та поне да се разчита на нещо в бъдеще.
На допингираните увеличават наказанията и те няма да играят през пролетта.Платини е пред трансфер,както и Мораес.Най добре е Пената да започне да прави отбор за следващото първенство та поне да се разчита на нещо в бъдеще.
- mistreated
- Контакти:
agrex написа:Класиране в тройката ще бъде повече от успех тази година.Пролетната програма е по-трудна и с тези футболисти едва ли ще се постигне нещо значимо.Визи за ЕКТ евентуално чрез купата на България,но там борбата ще бъде жестока....
С какво е по-трудна програмата отколкото есента? Имаме 2 трудни гостувания, в Пловдив и Бургас. Есента бяхме във Варна и Ловеч. Мачът с Лудогорец не го броя, защото той няма да определи бъдещия шампион, дотогава ще са изяснени нещата.
Мораес и Платини къде ще ги продадат, като вече затвори прозореца в Европа, само в Русия е отворен до 24-ти.
И защо си убеден, че наказанията ще ги увеличат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...