Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Мнениеот POPCORN » 18 ное 2011 16:37

Поправи ме,ако греша,но,ако Левски не е платил премиите,това значи ли,че е ДЛЪЖЕН да ги плати?Той и Томов "обеща" 1млн. долара на отбора,ако станете шампиони...
Що се отнася до Симонович,направи справка за един Казираги и едно Челси... :oops:

абе ти кажи са за Левски какво все ми се измъкваш....кажи Левски ще не плати на Симонович?Нали сте много отворени иначе като на другия му е кофти работата...отговори защо Левски не си е платил премиите и заплатата на Симонович, какво ме ебе за няккви челси и казирагита
Последна промяна от POPCORN на 18 ное 2011 16:39, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 ное 2011 16:38

Нищо ново в ЦСКА, това се случва вече трета година подред по едно и също време.
Преди време споделих някои неща за което доста негативи ми се стовариха, но ето че са факт.

Не е проблем, че Караджов е напуснал, въпросът е защо не са му платени заплатите.
Изображение

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 18 ное 2011 16:40

PFC Litex написа:Нищо ново в ЦСКА, това се случва вече трета година подред по едно и също време.
Преди време споделих някои неща за което доста негативи ми се стовариха, но ето че са факт.

Не е проблем, че Караджов е напуснал, въпросът е защо не са му платени заплатите.

Да, така е, а в същото време искаме да купим цялото ви село :)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 ное 2011 16:41

vaskonti написа:
Red Warrior написа:Ако пернишките боклуци нямат пари - да се махат! То без пари и аз мога да съм собственик на ЦСКА. Даже няма да взема такива неадекватни решения, като да назнача Гьоре и Павката Дочев в ЦСКА.

Нали за да се махнат първо трябва някой да поиска да дойде на тяхно място! То много е лесно така -махайте се! А след тях какво? Да виждаш опашка от желаещи да купят клуба?

Ако ни избягат всички футболисти заради невзети заплати - имали някакво значение изобщо. Без пари собственик да се правиш и на сватба без х*й да ходиш - все тая.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 ное 2011 16:41

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа: Гъргоров... :twisted:
"Бадема не бил получил три от месечните си възнаграждения и премия за спечелената Купа на България." :o

Поправи ме ако бъркам, но Саша Симонович не ви ли съдеше за неполучени 7 заплати? Батков не каза ли по този повод "какво направи този за Левски, та има претенции?" Поправи ме ако бъркам, но Баждеков не призна ли година и половина по-късно, че Левски още не е платил премиите за участието ви в ШЛ?

Поправи ме,ако греша,но,ако Левски не е платил премиите,това значи ли,че е ДЛЪЖЕН да ги плати?Той и Томов "обеща" 1млн. долара на отбора,ако станете шампиони...
Що се отнася до Симонович,направи справка за един Казираги и едно Челси... :oops:

Извинявай, ама какво общо имат случаят на Казираги и този на Симонович? Според мен, точно едно нищо!
А за другото... просто нямам какво да кажа, все очаквах да кажеш нещо абсурдно, ама тоя път надмина себе си... :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 ное 2011 16:44

Red Warrior написа:
vaskonti написа:
Red Warrior написа:Ако пернишките боклуци нямат пари - да се махат! То без пари и аз мога да съм собственик на ЦСКА. Даже няма да взема такива неадекватни решения, като да назнача Гьоре и Павката Дочев в ЦСКА.

Нали за да се махнат първо трябва някой да поиска да дойде на тяхно място! То много е лесно така -махайте се! А след тях какво? Да виждаш опашка от желаещи да купят клуба?

Ако ни избягат всички футболисти заради невзети заплати - имали някакво значение изобщо. Без пари собственик да се правиш и на сватба без х*й да ходиш - все тая.

Айде остави хипотезите и евентуалностите настрана. Каквото ще да е, ако не беше Титан ЦСКА отдавна да е в забравата. Това не ги оправдава за простотиите, разбира се, но е тъпо зорлем да закриваме клуба като ги гоним без да има алтернатива.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 ное 2011 16:49

Аз не мога да разбера едно нещо, при положение, че клубовете ни не генерират сериозни приходи от никъде, защо сключват договори за големи заплати и след това се чудят какво да правят.

Няма значение как се казваш, ако трябва 1-2 сезона ще занижиш целите, но да спасиш състоянието, да обиграеш нов отбор и тогава.

Българският футбол е като поговорката за жабата, видяла, че подковават коня и вдигнала крак.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 ное 2011 16:49

vaskonti написа:
Red Warrior написа:
vaskonti написа:Нали за да се махнат първо трябва някой да поиска да дойде на тяхно място! То много е лесно така -махайте се! А след тях какво? Да виждаш опашка от желаещи да купят клуба?

Айде остави хипотезите и евентуалностите настрана. Каквото ще да е, ако не беше Титан ЦСКА отдавна да е в забравата. Това не ги оправдава за простотиите, разбира се, но е тъпо зорлем да закриваме клуба като ги гоним без да има алтернатива.

Вече съм казвал много пъти, даже тема специална съм писал - БЛАГОДАРЯ на титаните, че ни спасиха от Лупи, но това е единственото им положително нещо откакто са в ЦСКА. И нека да пуснат акциите на ЦСКА на борсата пък да видим дали никой няма да ги купи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 18 ное 2011 16:52

Red Warrior написа:
Вече съм казвал много пъти, даже тема специална съм писал - БЛАГОДАРЯ на титаните, че ни спасиха от Лупи, но това е единственото им положително нещо откакто са в ЦСКА. И нека да пуснат акциите на ЦСКА на борсата пък да видим дали никой няма да ги купи.

ама ти що си мислиш, че другите след тях ще са по-добри, ами ако е някой като мустака, плаща редовно , ама взимат социални помощи и се нещо ефтинко ;)
от трънка на глог, готин
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 ное 2011 16:54

Red Warrior написа:Вече съм казвал много пъти, даже тема специална съм писал - БЛАГОДАРЯ на титаните, че ни спасиха от Лупи, но това е единственото им положително нещо откакто са в ЦСКА. И нека да пуснат акциите на ЦСКА на борсата пък да видим дали никой няма да ги купи.

Футболен клуб се купува само ако имаш някакъв кяр от цялата работа. ТИТАН си спасиха договорът за сметосъбиране с купуването на ЦСКА и не ви купиха заради някаква вярна любов към клубът, защото от както ви взеха не сториха нито едно нормално нещо за развитието на ЦСКА, поне аз не се сещам.

Разни шейхове купуват западни клубове, защото ги обичат ли.... грънци... по този начин просто печелят лоби в съответната държава.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”