Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

bai hoi
Контакти:

Re: Дуци: Излъгахме Левски и България - всичко в ЦСКА бе театър

Мнениеот bai hoi » 30 окт 2011 00:28

BaLoN написа:bai hoi знаеш ли защо ви се смее цяла България ??? Защото не можете да приемате загубите достойно ... ! С държанието си и с комплексите които избиваш в нашия форум правиш само едно, караш хората да те съжаляват и да изпитват гнус и още по-голям отврат към теб и ТЕБЕподобните.Ако имаше поне малко достойнство щеше да приемеш поредната загуба хладнокръвно, а не да се излагаш по този долен и срамен начин! Ах колко жалко е да си фен на левски ..... вечно да те сочат с пръст и да ти се присмиват ! :lol:

Цяла България се смее на такива като тебе,типично по комунистически да извърташ нещата и да обвиняваш другите в своите грехове.
Не виждам с какво толкова съм те засегнал,нито съм коментирал мача, нито съм обидил отбора на който си фен,единствено което съм направил е че съм те репликирал за това че Левски бил комунистически отбор,цял свят знае кои са комунистическите отбори и не виждам защо трябва да отричаш същността на своя отбор.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2011 00:38

bai hoi написа:
BaLoN написа:bai hoi знаеш ли защо ви се смее цяла България ??? Защото не можете да приемате загубите достойно ... ! С държанието си и с комплексите които избиваш в нашия форум правиш само едно, караш хората да те съжаляват и да изпитват гнус и още по-голям отврат към теб и ТЕБЕподобните.Ако имаше поне малко достойнство щеше да приемеш поредната загуба хладнокръвно, а не да се излагаш по този долен и срамен начин! Ах колко жалко е да си фен на левски ..... вечно да те сочат с пръст и да ти се присмиват ! :lol:

Цяла България се смее на такива като тебе,типично по комунистически да извърташ нещата и да обвиняваш другите в своите грехове.
Не виждам с какво толкова съм те засегнал,нито съм коментирал мача, нито съм обидил отбора на който си фен,единствено което съм направил е че съм те репликирал за това че Левски бил комунистически отбор,цял свят знае кои са комунистическите отбори и не виждам защо трябва да отричаш същността на своя отбор.

Аз не отричам същноста на моя отбор, а твоето твърдение .... Защото всички знаят, че вие сте комунистическия отбор на България ! Ние сме имали много емблеми с лъвове без лъвове с звезди без звезди, но вие сте тези на чиито стадион е пишело БКП ! Нима мислиш, че ако нашата емблема има общо с комунизма нямаше да бъде сменена до сега ??? Та вие си въртите вашата емблема като фурнаджииска лопата. Ние сме ЦСКА и сме отбор на армията на България, а преди това офицерски отбор на царя това е нашата история, а вие сте отбора на МВР ... Динамо София , Левски Спартак и тем подобни, но си мените имената и емблемите като фурнаджииска лопата. Вие си сменихте името Динамо София и си помислихте че по този начин избягахте от историята си ... СМЕШНИЦИ !!! Така както има ЦСКА Москва .... така има и Динамо Москва .... и много отбори Динамо ... и Киевв и Букурещ и Загреб и купища отбори на полицията и на комунистите. истината е че преди 89-та година е имало комунизам и всичко което е съществувало тогава е било комунистическо и няма как да е друго яче. Или вие сте имали тогава частен бизнес и сте били анти комунисти хахахахаха та едно време за виц срещу бай Тошо и партията се е влизало в затвора, та кой ще ви позволи да сте срещу партията и да съществувате бе ???? Това е истината отбора ви е на милицията и на БКП, защото БКП е управлявала милицията ! Вие сте най-големите комунисти
catch me ... if you can !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 окт 2011 00:52

bai hoi написа:
Виждам ,че ти е мъчно че Гоце си отива и няма да има кой да ходатайства за харизмата.

Единия пише за Калфи и Ламбовци,дгугия за петолъчки и Гоцета,ей вие съвсем се сдухахте! :o Как може така да ни падценвате,а за глада по света,войните,земетресенията,наводненията,тайфуни,цунамита да ни подминавате.Крайно време е да се повдигне въпроса сред световната психиатрична общност за изследване,описване и търсене на лечение(ако такова е възможно)на "Подуенския синдром". :(

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 30 окт 2011 01:11

Мале ти ще ме умориш от смях бе балончо ,очевидно си на около 14-15 и не мисля аз да съм човека който ще те ограмотява обаче пропуските в образованието ти са фрапиращи.
Виж сега -Левски е създаден през 1914,когато за щастие светът не е познавал комунизма,през 1949 е преименуван от комунистите на Динамо ,това име остава до 1957,след това става отново Левски до 1969 г. когато комунистите го обединяват с милиционерския Спартак и отбора става Левски-Спартак до 1985г. когато отборът е разформирован прекръстен на Витоша и вече не е ведомствен на МВР,през 1990 след промените се върна името Левски.
Ако можеш да смяташ от 97 години история -16 са под шапката на МВР.
Ходя на мачове от началото на 80-те години и винаги сме скандирали Левски ,не Левски-Спартак или Витоша,за разлика от шепата фенове на партийния отбор,които още на първия мач след преименуването започнаха да скандират"Средец"/докато бяха на стадиона защото и тогава имаше практика да си тръгват по средата на мача при негативен развой/

Твоя отбор е създаден през 1948 от комунисти ,по време на комунизма и винаги и бил подведомствен на армията,има много имена/нямам време да ти ги изписвам всичките/, емблемите винаги са били с петолъчка ,не знам какви лъвовете гонят.
Ето ти и цитат от един достоен българин:

…От друга страна, футболът беше добре прикрит повод човек да изрази своята ненавист към режима. Разполагайки с власт да правят каквото си искат, другарите създадоха отбора на ЦСКА, който трябваше да бъде символ на партийна непобедимост. Това естествено тласна огромната маса футболни зрители към „Левски“, който логично се превърна в символ на стара България. Мачовете между двата отбора бяха истински войни. Спортът се командуваше от военните и те взимаха мерки да подсигурят падането на „Левски“. По игрищата често можеха да се видят сблъсквания, които в основата си бяха политически. И досега ми е пред очите един юначен хлапак от Коньовица, когото милицията се опита да измъкне от стадиона по време на мач и който просна на земята половин дузина милиционери. Преди друг мач на тези два отбора майорът от МВР, който ръководеше охраната на стадиона, събра всички, които трябваше да пазят реда, и им дръпна една реч, в която най-важен беше пасажът: „Днес играят нашите срещу буржоазно-капиталистическата сбирщина на «Левски». Ние ще докараме цяло поделение. Ако някой от ония се надигне, то веднага го приберете.“ За еволюцията на стиловете може да се съди от факта, че години по-късно популярността на „Левски“ бе ликвидирана по най-безобидния начин — направиха го отбор на Държавна сигурност. Тъкмо на футболните мачове човек можеше да види истинските чувства на българите спрямо СССР. Когато играеха съветски отбори срещу наши, публиката ни, която е известна със своята обективност, ревеше като луда срещу съветския отбор. Всичко съветско беше синоним на лошокачествено, грубо, неприятно, враждебно и т.н.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 30 окт 2011 10:55

bai hoi написа:Мале ти ще ме умориш от смях бе балончо ,очевидно си на около 14-15 и не мисля аз да съм човека който ще те ограмотява обаче пропуските в образованието ти са фрапиращи.
Виж сега -Левски е създаден през 1914,когато за щастие светът не е познавал комунизма,през 1949 е преименуван от комунистите на Динамо ,това име остава до 1957,след това става отново Левски до 1969 г. когато комунистите го обединяват с милиционерския Спартак и отбора става Левски-Спартак до 1985г. когато отборът е разформирован прекръстен на Витоша и вече не е ведомствен на МВР,през 1990 след промените се върна името Левски.
Ако можеш да смяташ от 97 години история -16 са под шапката на МВР.
Ходя на мачове от началото на 80-те години и винаги сме скандирали Левски ,не Левски-Спартак или Витоша,за разлика от шепата фенове на партийния отбор,които още на първия мач след преименуването започнаха да скандират"Средец"/докато бяха на стадиона защото и тогава имаше практика да си тръгват по средата на мача при негативен развой/

Твоя отбор е създаден през 1948 от комунисти ,по време на комунизма и винаги и бил подведомствен на армията,има много имена/нямам време да ти ги изписвам всичките/, емблемите винаги са били с петолъчка ,не знам какви лъвовете гонят.
Ето ти и цитат от един достоен българин:

…От друга страна, футболът беше добре прикрит повод човек да изрази своята ненавист към режима. Разполагайки с власт да правят каквото си искат, другарите създадоха отбора на ЦСКА, който трябваше да бъде символ на партийна непобедимост. Това естествено тласна огромната маса футболни зрители към „Левски“, който логично се превърна в символ на стара България. Мачовете между двата отбора бяха истински войни. Спортът се командуваше от военните и те взимаха мерки да подсигурят падането на „Левски“. По игрищата често можеха да се видят сблъсквания, които в основата си бяха политически. И досега ми е пред очите един юначен хлапак от Коньовица, когото милицията се опита да измъкне от стадиона по време на мач и който просна на земята половин дузина милиционери. Преди друг мач на тези два отбора майорът от МВР, който ръководеше охраната на стадиона, събра всички, които трябваше да пазят реда, и им дръпна една реч, в която най-важен беше пасажът: „Днес играят нашите срещу буржоазно-капиталистическата сбирщина на «Левски». Ние ще докараме цяло поделение. Ако някой от ония се надигне, то веднага го приберете.“ За еволюцията на стиловете може да се съди от факта, че години по-късно популярността на „Левски“ бе ликвидирана по най-безобидния начин — направиха го отбор на Държавна сигурност. Тъкмо на футболните мачове човек можеше да види истинските чувства на българите спрямо СССР. Когато играеха съветски отбори срещу наши, публиката ни, която е известна със своята обективност, ревеше като луда срещу съветския отбор. Всичко съветско беше синоним на лошокачествено, грубо, неприятно, враждебно и т.н.
да.милиционерите не са комунисти.с толкова много думи-нищо не си казал.това е патент на комунистите.демагогия се вика.живей си в тъпия син свят и си пускай записи от участието ви в шампионската лига,за повдигане на духа.а иначе дуци ви спретна;казанска афера - 2;
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2011 10:56

bai hoi ти си верно много комплексиран и смешен бе. Старче ти си промит комунистически мозък, извинявам се за определението но си е така.И ти си роден по времето на комунизма, така че по твойта логика ТИ си комунист, а дали са ти викали комунистите едно време баи *** или след 89-та година ти казват баи хои това няма никакво значение. Истината е че Динамо София сте комунисти толкова, колкото и ние, да не кажа че и повече. За разлика от вас обаче нашето име каквото и да е било е било свързано с армията на България(освен когато наказват двата отбора), а вашето от Динамо и Спартак та до Левски ! Първо сте някакъв измислен пощенски клуб и след това се обединявате, така както и ние сме се обединили и т.н.

Нека ти отворя една скоба защото си прекалено плиткоумен за да разбереш иначе....:

"Репресиите"над ПСК Левски от 1944 до смъртта на Сталин през 1953г. се изразяват в следното:5 шампионски титли за период от 9 години/1944-1953/:1946,1947,1949,1950,1953г.,четири Купи на Съветската армия:1946,1947,1949,1950,четири дубъла-титла плюс купата на Съветската армия/1946,1947,1949,1950/,купата на Сталин от 1949г.,требъл от 1949г.-шампионска титла,Купа на съветската армия и купата на Сталин в мач от този турнир сините побеждават ЦСКА с 1:0, за която победа сините статистици упорито мълчат и ясно се вижда кой бил най-комунистическият отбор в България през тези години,почетното председателство на другарите Цола Драгойчева,Йосип Броз Тито и Йосиф Висарионович Джугашвили-Сталин/вестник "Народен спорт",брой 296 от 26 януари 1948г.,стр.1 и 4./,"РЕПРЕСИИ" за завиждане!!!

Това ли са НЕ КОМУНИСТИТЕ ???? Вие сте сами срещу всички и власта пак ви дава ли дава ....

Лефски изобщо не са рапресирани от комунистическите власти, а треньорът на който е поверен националният отбор на България по футбол е едновременно и треньор на Лефски:

Рудолф Витлачил :
От 1957 до 1964 г. е национален треньор на националния отбор на Чехословакия в 36 мача, с който постига изключителни успехи – участия на Световното първенство по футбол през 1962 (второ място), Европейското първенство по футбол през 1960 (трето място) и Олимпийските игри през 1964 (второ място). От 1964 до 1966 г. е в България, където ръководи едновременно отбора на Левски (София) и националния отбор. С Левски (София) става шампион през 1965 г. и класира националите на Световното първенство по футбол през 1966. През 1966–1967 г. е начело на Рапид (Виена), с който става шампион през 1967 г. От 1968 до 1970 г. отново е треньор на „Левски“, с който печели титлата и купата на страната през 1970 г. Един от най-известните и авторитетни чехословашки треньори, служещ си с нестандартни методи за мотивация на играчите.

Как Левски става ПСК Левски на 20 октомври 1944г...Във брой 7 на вестник "Народен спорт" от 7 ноември 1944г.,на стр.2 четем:"Пощ.сп.кл. "Левски" -София.Спортните клубове Левски иПощ.сп.кл. - от София,имайки пълното съзнание,че чрез сплотеността и обединението ще може да се постигне истинския универсален народе н спорт ще се създаде жива и мощна спортна и културно-просветна организация ,ще се обединят волята и желанието за полезно творчество на повече народни/!!!/синове - на 20м.м./20 октомври 1944г.-б.а./ се обединиха под името "Пощенски спортен клуб Левски" и избраха следния временен управителен съвет:Никола Йотов/!!!/,Никола Крушовенски/!!!-осъден на смърт от царизма за противомонархическа дейност,б.а./,Ал.Минков,Жорж Милчев,Атан.Атанасов,Трайко Григоров,Алекс.Велев,Никола Димитров/Фъц-б.а./,Седеф Зарков,Цветан Д.Ганчев,Ник.Бояджиев,Иван Карадочев." - никъде не се споменават думите "ПУБЛИЧНО ОБЕДИНИТЕЛНО СЪБРАНИЕ"...Явно другарите още от самото начало са си харесали подуянския тим за свое галениче,и са наложили изкуствено обединението,за да хрантутят довшчерашните сини хитлеронацисти.

Ха сега да отговориш баи хои на въпроса,кой е изкуственият отбор?Май излиза,че са самите те!Самото обединение е извършено БЕЗ ОБЕДИНИТЕЛЕН ПРОТОКОЛ!

Истината за Левски-Спартак,преди 1989г.:"Левски-Спартак-дружество за физ.култура и спорт в София,една от най-старите физкултурни и спортни организации.Създ./!!!/1969 след обединението на Спартак,приемственик на Раковски/1911/ и Левски/1914/.Наследник и продължител на революционните традиции на прогресивното работническо физкултурно движение. О какво стана?Нали бяхме репресирани???Дружеството е изградено на терит.-ведом. признак към Благоевски район и район В.Левски и към Министерството на вътрешните работи ,обхваща и министерството на съобщенията и ЦКС. Л.-С. развива 25 вида спорт..."-Лит.:Енциклопедия България,том 3,Сф,БАН,1982г.,стр.728. - ех,как яко е ццицало от гърба и от труда на българския народ подуянското тимче!Що ли и другите не са били "репресирани" по този начи и така яко от цели 2/!/министерства,т.е. финасово помпани и издържани от тях?

Само още нещо нека да ти припомна :

"Репресираният"/Левски,тогава Динамо София игра е мач в чест на Девети септември!Вижте за какво става въпрос:Вестник "Народен спорт",брой 1084 от петък 27 август 1954г.,стр.8:"ФУТБОЛНИ ВЕСТИ:В чест на светлия 9 септември,във вторник/24 август 1954г.,б.а./ на стад.Васил Левски в Столицата се срещнаха в приятелски футболен мач отборите на Динамо/Сф/ и Спартак/Пд/.Пловдивските футболисти дадоха много добра игра и победиха с 6:1,като почетния гол за динамовци бе отбелязан от 11-метров удар ДАЙТЕ ДУЗПА,СПАСЕТЕ ЛЕВСКИ!!!.Ръководството на Динамо търпи сериозна критика за това,че допусна отбора да играе мач в понеделник в Г.Оряховица,след това да пътува цяла нощ и на следващия ден да играе отново.ТОВА ОБАЧЕ СЪВСЕМ НЕ ПОДЦЕНЯВА/********* мой,б.а./ заслужената победа на Спартак,който показа,че е използвал добре почивката." - ех слугинаж,та слугинаж.......

Репресиран ли е бил Левски от властта след 9 септември 1944г.? На този въпрос ясно и категорично ни отговаря футболистът на Локомотив/София от онова време/става въпрос за сезона от 1947г.,б.а./ александър Попов.Ето какво казва той пред известният футболен историк Силвестър Милчев в интервюто взето от него:"...Левски беше по-добре подготвен,по-силен тим от Локомотив.Имаше многобройна публика.Подкрепяха го и съдиите..."/!!!!!/-лит.:Силвестър Милчев-"По хребета на българския футбол 1924-1948 година",Сф,2003г.,ИК "Тип Топ Прес",стр.130. И как така другарите са позволявали такива благини и всестранни бутания към "реакционния фашистки отбор" от Подуяне?Да се чудиш и да се маеш,да се питаш и да не знаеш...

Мога да извада още безкрай много доказателства за това кои сте вие всъщност и на какви се правите но мисля че за тук това е достатъчно. Сега сте първите, които се прилепиха до самообявилите се за демократи комунистически възпитаници, които днес много яростно се опитват да ни убеждават, че са "антикомунисти"! По същия начин както ти се опитваш да ни се правиш на "антикомунист"! Как, когато си бил най-властен и влиятелен в периода на най-тъмните комунистически години, когато футболистите ти са получавали колосални за тези бедняшки и гладни години заплати, когато носиш пагони на "народната" милиция и репресивния и апарат- ДС, и сега изведнъж си най-кресливия антикомунист! Кого се опитвате да залъгвате , незнам, но май залъгвате само себе си! Явно най-тъпите и простите, такива каквито ние цесекарите за твое и ваше огромно съжаление не сме и затова не им се хващаме на въдицата! Сега, след като бяха отбор на профашистката власт, след това бяха отявлени комунисти, след това се прилепиха до самозваните демократи, а сега вече показват явен уклон и към другата световна тоталитарна идеология в лицето на ционизма! След като вече редовно ходят на подготовка в Израел, управляван от ционистки тоталитарен режим, а президента им Михаил Шварц-Чорни си е 100% ционист, работата е ясна!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 14:06

Балоне, гледам, че си запознат отлично с историята на футбола в България, та ще те питам нещо:

Кога ЦСКА, с второто от 13-те си имена от 1948-а досега, е спечелил правото да играе в най-горният ешалон на българският футбол.Под спечелил имам предвид на терена да го е спечелил, а не чрез партийни нареждания?

И не ми говори за Левски, а ми отговори на точният въпрос, който съм ти задал?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 окт 2011 14:37

Ехоо, хвърлете по едно око на заглавието на темата! Къде отидохте в средновековието?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 15:30

vaskonti написа:Ехоо, хвърлете по едно око на заглавието на темата! Къде отидохте в средновековието?

Гадничък въпрос:Колко може да се говори само и единствено по темата?
Въобще, в този форум да се пусне тема означава, някой да копира заглавие и текст, и да ги плясне, като тема.Без никаква собствена мисъл, без мнение, без въпрос за разискване.

Дуци говори постфактум, а така всеки може.Ако ЦСКА не беше победил в този мач, дали щеше да го има това изказване на Дуци?
Приказки за наивници са това, но щом има риби, защо да няма рибари!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 окт 2011 15:39

Кашчей написа:
vaskonti написа:Ехоо, хвърлете по едно око на заглавието на темата! Къде отидохте в средновековието?

Гадничък въпрос:Колко може да се говори само и единствено по темата?
Въобще, в този форум да се пусне тема означава, някой да копира заглавие и текст, и да ги плясне, като тема.Без никаква собствена мисъл, без мнение, без въпрос за разискване.

Дуци говори постфактум, а така всеки може.Ако ЦСКА не беше победил в този мач, дали щеше да го има това изказване на Дуци?
Приказки за наивници са това, но щом има риби, защо да няма рибари!

Ми не е нужно да се говори 2 години. Темите нямат норма за количество говорене.
Освен това... може и да има развитие по този въпрос.
Дори и говоренето на Дуци да е постфактум, това пак си е нещо защото това, което казва си е интересно като стил и подход към фенове и най-вече към медии.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”