От последните коментари си мисля, че някои от феновете на ЦСКА не знам дали имат и 50 IQ.
Дебилни отвсякъде коментари и давайки си задните части, оплюват без да им мигне окото (а може би и без да знаят пълните причини за уволнението) Костадинов и застават зад двете фигури, наречени собственици на ЦСКА.
П.П. Като ви е толкова голям любимец Радуканов, защо не следвате неговата политика на държане? Ама това е друг въпрос и пак опираме до точките, които можем да имаме от един IQ тест.
ЦСКА уволни Емо Костадинов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА уволни Емо Костадинов
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
bigbonusprize написа:
cska - maina написа:
Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите .....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не
Тоя пък. Я покажи на Радуканов дипломата. Я докажи, че Гонзо е циганин. Да не си му баща?
Това за образованието не знам откъде е дошло, но той НЕ МОЖЕ да се запише в НСА, без образование. Ама друго си е в червената библия да си ги пише, лъжа след лъжа...
Ти търси дипломата на Радуканов,но фактите са красноречиви.След като Дембеле може да кара пиян с фалшива книжка,защо и Гонзо да не престви някакъв фалшив парцал?Я ми обясни кога и как се е записал да учи в НСА,след като няма средно образование?Всички знаем,че през цялото време на престоя си в Рен е ползвал преводач.Защо тогава за да отговори на изискванията за ПРО лиценз е посочил френски език като използван чужд?Милата родна действителност

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Всеки е различен. Аз уважавам Гонзо като футболист и като човек донякъде, въпреки че не го познавам добре, но съм говорил с него един път лично. Обаче ви казах че просто не става да ръководи "Левски" и ще се провалите и тоя сезон.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
от ehh на 01 Юли 2011 15:59
От последните коментари си мисля, че някои от феновете на ЦСКА не знам дали имат и 50 IQ.
Дебилни отвсякъде коментари и давайки си задните части, оплюват без да им мигне окото (а може би и без да знаят пълните причини за уволнението) Костадинов и застават зад двете фигури, наречени собственици на ЦСКА.
П.П. Като ви е толкова голям любимец Радуканов, защо не следвате неговата политика на държане? Ама това е друг въпрос и пак опираме до точките, които можем да имаме от един IQ тест.
[offtopic]Съберете си вересиите от нашия форум,а после определяй кой какъв коефициент на интелигентност има!Няма такива дебили,като тия ваши "фенове",които осламват и осират всяка тема в нашия форум![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- cska - maina
bigbonusprize написа:cska - maina написа:Разликата е в това, че Милен има завършено висше, а гонзо е освободен още от яслите.....другата е, че гонзалдо е от ромски произход, а Милен не
Тоя пък. Я покажи на Радуканов дипломата. Я докажи, че Гонзо е циганин. Да не си му баща?
Това за образованието не знам откъде е дошло, но той НЕ МОЖЕ да се запише в НСА, без образование. Ама друго си е в червената библия да си ги пише, лъжа след лъжа...

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- cska - maina
ehh написа:От последните коментари си мисля, че някои от феновете на ЦСКА не знам дали имат и 50 IQ.
Ти ми напомняш на мислител от началото на 90г. с този IQ тест, ако ти е трудно да го преминеш, ще помагаме

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- цска е оТбора
ehh написа:От последните коментари си мисля, че някои от феновете на ЦСКА не знам дали имат и 50 IQ.
eхх, че прости хора пишат във нашия форум

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
И? Само ми доказвате думите. Едни нахилени и малоумни коментари получавам. Нека влезем в нормален диалог, де. Нали сте все недоволни, че сини фенове само влизат и ви "осират темите".
Ето, аз не влизам да осирам тема. Дайте да коментираме трезво уволнението на Костадинов и това, как лесно се обръщате със задницата напред към офисите на Титан.
Ето, аз не влизам да осирам тема. Дайте да коментираме трезво уволнението на Костадинов и това, как лесно се обръщате със задницата напред към офисите на Титан.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- cska - maina
ehh написа:И? Само ми доказвате думите. Едни нахилени и малоумни коментари получавам. Нека влезем в нормален диалог, де. Нали сте все недоволни, че сини фенове само влизат и ви "осират темите".
Дай де, кажи какво мислиш за уволнението на Костадинов?
ehh написа:И? Само ми доказвате думите. Едни нахилени и малоумни коментари получавам. Нека влезем в нормален диалог, де. Нали сте все недоволни, че сини фенове само влизат и ви "осират темите".
Значи да не ти припомням миналата година изцепките с Батков, казани, щяхте да го трепате и прочие. Та ако ние сме си обърнали гъза към офисите на Титан, не ми се мисли какво се е случило с вашите за толкова време в ръцете на Борат.
Освен това като пледираш за нормална дискусия защо започваш с провокация? Все едно аз да ти кажа: "Нека влезем в нормален диалог. Държа се нормално. Ти що си такъв гъзолизец и комплексар?". Ако искаш може да поговорим и за това как Гонзо измести Ясен и накрая го уволниха - като ви казвахме, че Яската е в миманса вие се дърлехте и обяснявахте как това били провокации от "комунистическите" вестници и как червените само злобеем...
И накрая какво по-точно е отношението ти към Костадинов? Нещо роднина ли ти е, какво? Не съм забелязал да има нещо общо с вашия клуб. Да ти кажа в последните месеци не съм забелязал да има нещо общо и с нашия клуб - не е вършил някаква реална работа, най-много някоя комисионна да е лапнал. Само даваше интервюта, всички знаеха, че е изолиран от Титаните. Та за да влезнеш и да го защитаваш значи сте нещо приятелчета най-малкото. Сигурно и с Лупи си приятел. А най-вероятно си им фен и на двамата, защото разсипаха ЦСКА.
Всъщност твоя си работа, но не ни навирай фалшивото си желание за дискусия, ясно е, че искаш да се заядеш.