Tony_CSKA написа:ros написа:Да, Спас не стана шампион с ЦСКА, Бербатов също.... Ако това е цената да имаме големи, много големи футболисти, аз съм съгласен точно той да не е шампион на страната, а на Португалия да речем. Дадох ти пример за това, че ЦСКА ще стане шампион дори и без Делев рано или късно. И няма гаранция, че догодина ще е по-силна от тази за Делев и че цената му ще скочи. И аз искам червените да са първи още следващия шампионат, но нямаме право да го искаме за сметка на някой друг. Все пак футболистите не са каторжници и за тях в повечето случаи това е просто работа. За Делев това не е така и той го доказа с отказа си да играе в Русия, но наистина има оферти, на които веки трябва да се радва.
Футболистите не са каторжници. Спас Делев не е затворен в килия. Подписал е договор според, който определено време трябва да играе за ЦСКА. Подписал е този договор съвсем съзнателно и доброволно, така че нека го изпълнява и помогне на отбора да постигне сериозни успехи. След това вече можем да кажем, че момчето си е свършило работата, за която сме го взели преди 2 години и спокойно може да отива и да се развива в чужбина. Едва ли някой ще се съгласи с мен, но и да беше останал още половин-един сезон повече при нас Бербатов пак щеше да си стане същият футболист от световна класа. Противно на повечето мнения в ЦСКА футболистите се развиват доста добре, отколкото след преминаването си в други отбори.
Ако Бербатов беше останал още половин сезон, самолета за Леверкузен можеше и да не кацне на летище София. Понякога с навременна крачка неусетно разбираш че си направил цяла обиколка повече, ако ме разбираш

И още нещо, когато отстранихме Динамо с футболисти които се виждаха за първи път на едно място, не сме имали сработен отбор.