Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: цирк ли гледаме на Лаута ?
Извинявам се,но аз гледам един интересен мач.Не знам какво очаквате,но вижте за справка силното първенство на Италия последните 2 кръга е пълно с циркаджийски мачове,които цял свят видяха.Визирам хиксовете с коефициент 1.35 и 1.55.Хубаво е да имаме претенции,но малко прекаляваме.Цска има мач за купата в сряда.Какво очаквате? да се хвърли на 100% ли?
-
- Контакти:
Re: Локомотив ПД - ЦСКА
delqnski47 написа:edmon_dantes написа:Днес реших да отида на "Славейков" да си взема някоя и друга книжка. На връщане, вървя си по "Витоша", за да хвана метрото към Младост и гледам пред мен една позната чернокожа физиономияЗагледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
Преди малко пускам ТВ-то и гледам 3 на 1 за Локо. Брей, к'во става?
Играем с третия отбор,затова го няма!
Да речем че Караджов , Костадин Стоянов , Трифонов , Тонев , Гъргоров са от 3-тия отбор .... че къде ви беше първия отбор цяла година

Г-н Тото... вече се замислям, дали не е част от "избраните" шефове на клубове с принос за черното тото!
- delqnski47
- Контакти:
PFK_Levski написа:delqnski47 написа:edmon_dantes написа:Днес реших да отида на "Славейков" да си взема някоя и друга книжка. На връщане, вървя си по "Витоша", за да хвана метрото към Младост и гледам пред мен една позната чернокожа физиономияЗагледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
Да речем че Караджов , Костадин Стоянов , Трифонов , Тонев , Гъргоров са от 3-тия отбор .... че къде ви беше първия отбор цяла година
Играем с по малко то половината първи отбор!Достатъчно е за да загубим
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
очаквам да се играе феър плей и за победа на двата отбора... нормално е ЦСКА да излязат с резерви, ама да играят за победа, а не да ми повеждат 0:1 и после 3 гола за Локо Пд уж да има интрига
не залагам.... ама ми е интересно дали има 5+ за едно полувреме

не залагам.... ама ми е интересно дали има 5+ за едно полувреме

- CSKAEOTBORA
- Контакти:
Са ше ми кажете че Тонев беше в засада? Личи си, че акъла на футболистите е на финала с/у Славия, но ше станем за резил ако продължаваме така!!! СРАМОТА Е!
Длъжни са да изравнят, че даже и да победят!
Длъжни са да изравнят, че даже и да победят!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
Лятото идва
Тия хора на море трябва да ходят!! Абе вие що не си гледате отборите...
ще има още голове

delqnski47 написа:edmon_dantes написа:Днес реших да отида на "Славейков" да си взема някоя и друга книжка. На връщане, вървя си по "Витоша", за да хвана метрото към Младост и гледам пред мен една позната чернокожа физиономияЗагледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
Да, с 19-я отбор. За Шеридън се натискахте няколко месеца и го докарахте за има-няма 500 000; Стоянов и Трифонов - национали + още един - вратаря; Акуаро е стабилен бранител; Гъргоров също е много опитен играч, с доста стаж зад граница; Тонев фигурираше в класациите оня ден ..... не ми казвай че това е третия отбор

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Какво могат да направят парите в Българския футбол. Миналата година по това време "фактори" извън терена спасяваха Локо Пд да не изпадне, сега тези "фактури" помагат отбора да се пребори за заветното 4 място. Всички си плащат, но един ще свири със свирката на БФС.
- Neftochimic1892
- Контакти:
аз гледам мач , незнам какво дават по вашите телевизори .