Мнениеот Udoji90 » 02 май 2011 19:29
То вече дойде време за новия кръг, но да си кажа мнението за мача с Локо Сф.
Не е коректно може би да говоря за другите, но Локо Сф в момента е слаб отбор и само грешките на другите претенденти за 4-то място дават шанс на столичните железничари да се борят все още за тази позиция, която може да им даде излаз към Европа.
Колкото до нашия отбор, хареса ми, че не се изнервихме, въпреки че 40 минути не можахме да вкараме гол. Настроението не липсваше, концентрация имаше, подценяване нямаше, мачкане на противника имаше. Играчите знаеха, че головете са въпрос на време и търпеливо ги дочакаха. След като си решихме мача с още 2 гола, спряхме да играем и чак тогава Локо създадоха опасности пред нашата врата, а вкараха и гол.
Искам да обърна конкретно внимание върху двама от нашите играчи и представянето им в този мач:
- Бандаловски - дотук през пролетта е безупречен, явно и на лагера е бил в добра форма, щом измести Минев, срещу Локо пак се справи добре. Не ми хареса обаче поведението му в последните минути, когато си изкара картон, а имаше още 2 негови нарушения след това, за които можеше да получи и втори, но съдията го пощади. Доста глупави са картоните, изкарани в такива моменти, когато даден мач е ясен. Надявам се, че поведението му е било продиктувано от желанието да играе нахъсано срещу отбора, от който беше изгонен при чистката след края на сезон 2009/10, но все пак не знам какво да очаквам от бивш играч на Левски, Литекс и Локо Сф, който сега е в ЦСКА - дано не се окаже бомба със закъснител.
- Нелсън - направи няколко поредни силни мача, като този срещу Локо може би му беше най-добрият, откакто е в ЦСКА. Яд ме е, че не можа да вкара и гол, тъй като играта му вървеше и успя да счупи кръстовете на бековете на съперника. Още по време на новините за лятната селекция предчувствах, че той ще се окаже едно от малкото успешни летни попълнения, и се радвам, че тези мои очаквания все повече се оправдават. Вярно е, че в отделни периоди от сезона досега съответно Маркиньос, Делев и Платини понесоха основната тежест в нападение, но си мисля, че може би Нелсън е най-перспективният ни играч и, ако остане в отбора, може скоро да се превърне в негов лидер.
Последна промяна от
Udoji90 на 02 май 2011 19:43, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...