ЦСКА - Локомотив София - 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив София

Мнениеот edmon_dantes » 01 май 2011 14:31

delqnski47 написа:
Ако успее да прихване поне една мъничка част от уменията на Алекс, цена няма да има. Според мен ако не отиде в чужбина това лято, ще си остане просто поредния нереализиран талант. Примери много.

Не знам какво не се е реализирал,ама още няколко гола и измества джукестия....

Май не ме разбра какво исках да кажа. Дори и голмайстор на първенството да стане, това достатъчно ли е според теб за един футболист? Това ли му е тавана на реализация? Ако за теб е достатъчно - ок. Добре е да отиде в чужбина това лято, докато е на гребена на вълната. Ако остане в отбора и за другото първенство, вече нищо не се знае. Няма никаква гаранция, че ще поддържа тази форма и ще бележи по този начин. Много трудно е да направиш няколко силни сезона подред. В който и да е отбор да отиде лятото, пак ще е полза. Показва ли добри игри, със сигурност ще бъде забелязан от силни отбори.
Надявам се сега да си ме разбрал правилно ;)
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив София - 3:1

Мнениеот CSKAEOTBORA » 01 май 2011 16:15

POPCORN написа:
Deluxx написа:
talpata написа:С такива мачове се продават некадърни футболисти.Жалко е да гледаш как някои отбори тази пролет се превръщат в балетни трупи в мачовете срещу цска. :oops:

Смятай,щом всички се превръщат в балетни трупи както казваш ти значи извода е само един.ЦСКА не позволява на съперника да разгърне потенциала си,или другото мнение на всички които мразят ЦСКА , че ЦСКА купува вече 7-8 от първенстово ....

значи ЦСКА сме най-голямите балъци.Купуваме си мачовете сега, ама през есентта където бяхме толкова зле не купувахме.Само незнам каква е файдата на ЦСКА да купува сега мачове, нито ще стане шампион нито нищо!Просто на 90% от хората в тоя форум мозъка им е адски зле!И незнаят къде се намират!А най-нормалното обяснение за мене е ,че просто завиждат!Така човек като завижда, почава да си измисля някакви глупости, как всички отобри не играят срещу ЦСКА, как сме купили мача, как съдията свири за нас и тн :lol: :lol:

Един отбор играе толкова колкото му позволи противника. Стига сте ревали купувани мачове и тем подобни. Срамота е, какво толкова ни завиждате, най-добри сме в момента в България, приемете го, дай боже следващия сезон да станем шампиони и да вида най-накрая ЦСКА в групите на ШЛ... Те тогава вече ше става страшно на стадионите! :lol: !
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 01 май 2011 16:50

от CSKAEOTBORA на 01 Май 2011 16:15

POPCORN написа:

Deluxx написа:

talpata написа:С такива мачове се продават некадърни футболисти.Жалко е да гледаш как някои отбори тази пролет се превръщат в балетни трупи в мачовете срещу цска. :oops:

Смятай,щом всички се превръщат в балетни трупи както казваш ти значи извода е само един.ЦСКА не позволява на съперника да разгърне потенциала си,или другото мнение на всички които мразят ЦСКА , че ЦСКА купува вече 7-8 от първенстово ....

значи ЦСКА сме най-голямите балъци.Купуваме си мачовете сега, ама през есентта където бяхме толкова зле не купувахме.Само незнам каква е файдата на ЦСКА да купува сега мачове, нито ще стане шампион нито нищо!Просто на 90% от хората в тоя форум мозъка им е адски зле!И незнаят къде се намират!А най-нормалното обяснение за мене е ,че просто завиждат!Така човек като завижда, почава да си измисля някакви глупости, как всички отобри не играят срещу ЦСКА, как сме купили мача, как съдията свири за нас и тн :lol: :lol:

Един отбор играе толкова колкото му позволи противника. Стига сте ревали купувани мачове и тем подобни. Срамота е, какво толкова ни завиждате, най-добри сме в момента в България, приемете го, дай боже следващия сезон да станем шампиони и да вида най-накрая ЦСКА в групите на ШЛ... Те тогава вече ше става страшно на стадионите! :lol: !

Това "един отбор играе,колкото му позволи другия" е голямото клише, смешно твърдение.Факторите са съвсем различни и нямат нищо общо с действителността.Преди още 15-тина години,когато С.Диков разправяше,че има много съмнителни мачове тук и в Европа,всички разбирачи като вас го определяха като луд,а се оказа че лудите са разбирачите,защото сега колко разследвания има из Европа и за мачове и за съдии.Нали тук футбола е само губещ,защо тогава продължават? :?: Защото им е хоби ли,или обичат играта? :?: Смях. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 01 май 2011 18:05

talpata написа:
от CSKAEOTBORA на 01 Май 2011 16:15

POPCORN написа:

Deluxx написа:

Това "един отбор играе,колкото му позволи другия" е голямото клише, смешно твърдение.Факторите са съвсем различни и нямат нищо общо с действителността.Преди още 15-тина години,когато С.Диков разправяше,че има много съмнителни мачове тук и в Европа,всички разбирачи като вас го определяха като луд,а се оказа че лудите са разбирачите,защото сега колко разследвания има из Европа и за мачове и за съдии.Нали тук футбола е само губещ,защо тогава продължават? :?: Защото им е хоби ли,или обичат играта? :?: Смях. :lol: :lol: :lol:

Абе момче стига писа глупости, то хубаво да купуваме айде, ама за какво ги купуваме тия мачове точно сега, като в първенството не се борим за нищо.Айде ходи да ги лъжеш 15 годишните, те могат да ти повярват за тия вечни конспирации.То си личи, че мачкаме , може би гледаш футбол от скоро и това би те оправдало, но ако си по-голям не говори добре за теб...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив София

Мнениеот delqnski47 » 01 май 2011 18:32

edmon_dantes написа:
delqnski47 написа:
Ако успее да прихване поне една мъничка част от уменията на Алекс, цена няма да има. Според мен ако не отиде в чужбина това лято, ще си остане просто поредния нереализиран талант. Примери много.

Не знам какво не се е реализирал,ама още няколко гола и измества джукестия....

Май не ме разбра какво исках да кажа. Дори и голмайстор на първенството да стане, това достатъчно ли е според теб за един футболист? Това ли му е тавана на реализация? Ако за теб е достатъчно - ок. Добре е да отиде в чужбина това лято, докато е на гребена на вълната. Ако остане в отбора и за другото първенство, вече нищо не се знае. Няма никаква гаранция, че ще поддържа тази форма и ще бележи по този начин. Много трудно е да направиш няколко силни сезона подред. В който и да е отбор да отиде лятото, пак ще е полза. Показва ли добри игри, със сигурност ще бъде забелязан от силни отбори.
Надявам се сега да си ме разбрал правилно ;)

Няма лошо да отиде в някой стойностен отбор,но по добре да играе в ЦСКА,отколкото във втора гръцка,трета глуха и т.н.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 май 2011 19:29

То вече дойде време за новия кръг, но да си кажа мнението за мача с Локо Сф.
Не е коректно може би да говоря за другите, но Локо Сф в момента е слаб отбор и само грешките на другите претенденти за 4-то място дават шанс на столичните железничари да се борят все още за тази позиция, която може да им даде излаз към Европа.

Колкото до нашия отбор, хареса ми, че не се изнервихме, въпреки че 40 минути не можахме да вкараме гол. Настроението не липсваше, концентрация имаше, подценяване нямаше, мачкане на противника имаше. Играчите знаеха, че головете са въпрос на време и търпеливо ги дочакаха. След като си решихме мача с още 2 гола, спряхме да играем и чак тогава Локо създадоха опасности пред нашата врата, а вкараха и гол.

Искам да обърна конкретно внимание върху двама от нашите играчи и представянето им в този мач:
- Бандаловски - дотук през пролетта е безупречен, явно и на лагера е бил в добра форма, щом измести Минев, срещу Локо пак се справи добре. Не ми хареса обаче поведението му в последните минути, когато си изкара картон, а имаше още 2 негови нарушения след това, за които можеше да получи и втори, но съдията го пощади. Доста глупави са картоните, изкарани в такива моменти, когато даден мач е ясен. Надявам се, че поведението му е било продиктувано от желанието да играе нахъсано срещу отбора, от който беше изгонен при чистката след края на сезон 2009/10, но все пак не знам какво да очаквам от бивш играч на Левски, Литекс и Локо Сф, който сега е в ЦСКА - дано не се окаже бомба със закъснител.
- Нелсън - направи няколко поредни силни мача, като този срещу Локо може би му беше най-добрият, откакто е в ЦСКА. Яд ме е, че не можа да вкара и гол, тъй като играта му вървеше и успя да счупи кръстовете на бековете на съперника. Още по време на новините за лятната селекция предчувствах, че той ще се окаже едно от малкото успешни летни попълнения, и се радвам, че тези мои очаквания все повече се оправдават. Вярно е, че в отделни периоди от сезона досега съответно Маркиньос, Делев и Платини понесоха основната тежест в нападение, но си мисля, че може би Нелсън е най-перспективният ни играч и, ако остане в отбора, може скоро да се превърне в негов лидер.
Последна промяна от Udoji90 на 02 май 2011 19:43, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 май 2011 19:37

Udoji90 написа:То вече дойде време за новия кръг, но да си кажа мнението за мача с Локо Сф.
Не е коректно може би да говоря за другите, но Локо Сф в момента е слаб отбор и само грешките на другите претенденти за 4-то място дават шанс на столичните железничари да се борят все още за тази позиция, която може да им даде излаз към Европа.

Колкото до нашия отбор, хареса ми, че не се изнервихме, въпреки че 40 минути не можахме да вкараме гол. Настроението не липсваше, концентрация имаше, подценяване нямаше, мачкане на противника имаше. Играчите знаеха, че головете са въпрос на време и търпеливо ги дочакаха. След като си решихме мача с още 2 гола, спряхме да играем и чак тогава Локо създадоха опасности пред нашата врата, а вкараха и гол.

Искам да обърна конкретно внимание върху двама от нашите играчи и представянето им в този мач:
- Бандаловски - дорук през пролетта е безупречен, явно и на лагера е бил в добра форма, щом измести Минев, срещу Локо пак се справи добре. Не ми хареса обаче поведението му в последните минути, когато си изкара картон, а имаше още 2 негови нарушения след това, за които можеше да получи и втори, но съдията го пощади. Доста глупави са картоните, изкарани в такива моменти, когато даден мач е ясен. Надявам се, че поведението му е било продиктувано от желанието да играе нахъсано срещу отбора, от който беше изгонен при чистката след края на сезон 2009/10, но все пак не знам какво да очаквам от бивш играч на Левски, Литекс и Локо Сф, който сега е в ЦСКА - дано не се окаже бомба със закъснител.
- Нелсън - направи няколко поредни силни мача, като този срещу Локо може би му беше най-добрият, откакто е в ЦСКА. Яд ме е, че не можа да вкара и гол, тъй като играта му вървеше и успя да счупи кръстовете на бековете на съперника. Още по време на новините за лятната селекция предчувствах, че той ще се окаже едно от малкото успешни летни попълнения, и се радвам, че тези мои очаквания все повече се оправдават. Вярно е, че в отделни периоди от сезона досега съответно Маркиньос, Делев и Платини понесоха основната тежест в нападение, но си мисля, че може би Нелсън е най-перспективният ни играч и, ако остане в отбора, може скоро да се превърне в негов лидер.

Добре знаем, че Бандаловски по принцип си е малко чепат характер и съответно нож с две остриета. Със сигурност можем да очакваме от него някакво тъпо изпълнение, важното е да не е в някой супер важен мач и в супер важен момент. От друга страна винаги е бил един от най-добрите бекове в България и със сигурност е поне класа над Минев и съвсем близо до тази на Забавник. Това си е мое мнение!
Мен повече ме притеснява Галчев, който е много по-склонен да върши тъпи и ненужни нарушения. Напоследък е доста добра форма, но и продължава с грубите и напълно излишни влизания.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”