Мнениеот kiko75 » 19 окт 2010 14:41
TPAKTOP написа:stannn написа:TPAKTOP написа:Ами вече и аз смятам че трябва да се бойкотира! Титан не играят но те избраха треньора и те направиха селекцията по гледане на клипчета в youtube и dvd. Сега те трябва да отговарят за пожожението и състоянието на ЦСКА!
Да са казали че не са виновни? Щом сте толкова отворени вадете 10-15 милиона лева и купувайте. Ама неееееее такива като вас които само пищят нямат пари и за билет. Престанете вече.
КОЙТО Е ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР ДА Е НА СТАДИОНА, А НЕ ПРЕД СТЕНИ И ЕЗЕРА.
Ами ако имах щях да го купя! Проблема е че и те нямат но го купиха незнайно как?! Сега положението още е подобно от времето на ЛУпи!

mm da още един философ нямат А плащат заплатите и всички режини на отбора и не нито и на полвината на лупи при лупи бяхме в фалит Фалит а господин рекламно лице на БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ДАДЕ АРМИЯТА НА ХОРА КАДЕТО НЯМАТ ПАРИ

проблема не в парите а какво искаме феновете защото тука на 90% от пишещите са фенове на точките и титлите а не на ЦСКА е аз искаМ да има ЦСКА И СЛЕД КАТО ВЗЕМАТ ТИТЛА ЗАЩО ТИТЛАТА НА ЛУПИ ЩЕ Я ПЛАЩАМЕ ОЩЕ СТО ГОДИНИ и тука много искаха да играем в В група особено сега протестиращите и първи се наредиха на опашката за кинти от титан и вчера едно момчеце (ЦСКА-90) ми пише с тия още 5 години няма да сме шампиони е аз ви казвам предпочитам и десет да несме но да има база с 6 терена и стадион а не да се разеиват финасите затова си сменете приоритетите
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.