Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

VALIO-CSKA
Контакти:

Re: 9 лева билета за мача с Бешикташ

Мнениеот VALIO-CSKA » 13 ное 2010 10:58

stannn написа:Интересно ми е мнението на големите ултраси тук. Нали им бяха много 18. Сега са 9. Ама и те може да са им много. Предлагам Борисов да им даде по 10 лева. Пък току виж и са дошли на мач.

Emi az iskam ne iskam 6te pla6tam imam 6toto sam ot Haskovo :|

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 ное 2010 10:59

VALIO-CSKA написа:
stannn написа:Интересно ми е мнението на големите ултраси тук. Нали им бяха много 18. Сега са 9. Ама и те може да са им много. Предлагам Борисов да им даде по 10 лева. Пък току виж и са дошли на мач.

Ооооо без скайпа не те познавам че вальо. С бялото яке ли ще дойдеш. :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Acm1899
Контакти:

Мнениеот Acm1899 » 13 ное 2010 11:00

VALIO-CSKA написа:

Не защото си от Хасково,а защото трябва.Както в Библията е казано дай зада получиш.

VALIO-CSKA
Контакти:

Мнениеот VALIO-CSKA » 13 ное 2010 11:03

stannn написа:
VALIO-CSKA написа:

Ne :) Imam si novi drehi we da ne sam klo6ar

Потребителски аватар
Acm1899
Контакти:

Мнениеот Acm1899 » 13 ное 2010 11:06

Ооооо без скайпа не те познавам че вальо. С бялото яке ли ще дойдеш. :mrgreen:[/quote]
Ne :) Imam si novi drehi we da ne sam klo6ar[/quote]

А ,не ти трябват нови,със старите си по популярен така няма да те разпознаем,толкова слава придоби и сега да смениш дрехите,язък. :mrgreen:

VALIO-CSKA
Контакти:

Мнениеот VALIO-CSKA » 13 ное 2010 11:08

Acm1899 написа:Ооооо без скайпа не те познавам че вальо. С бялото яке ли ще дойдеш. :mrgreen:

Ne :) Imam si novi drehi we da ne sam klo6ar[/quote]

А не ти трябват нови,със старите си по популярен така няма да те разпознаем,толкова слава придоби и сега да смениш дрехите,язък. :mrgreen:[/quote]
:roll: :) SAMO CSKA I TVA E WE

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 ное 2010 11:52

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че за мача с Бешикташ от груповата фаза на Лига Европа феновете, които имат карти за Сектор Г ще влизат безплатно.

Отделно всички студенти, ученици и пенсионери ще се ползват с 50% намаление, т.е вместо срещу 18 лв ще влизат срещу 9лв.

По думите на боса той иска срещу турския гранд стадион „Васил Левски“ да се напълни до краен предел и феновете да подкрепят любимците си, забравяйки каквато и да е вражда с ръководството.

„Ще има сериозни намаления за мача въпреки големия интерес както от страна на нашите фенове, така и от страна на турците".

"Убеден съм, че нашата публика ще ни помогне и ще има поне 20 000 на стадиона. При две победи в родното първенство не виждам защо да не забравят за лошата серия, в която беше отбора преди“, каза Борисов.

Играчите на ЦСКА пък ще излязат утре допълнително мотивирани срещу Локомотив Пд, в срещата между двата тима утре. Ръководството на червените е обещало по 2 000 лева на човек при бой над смърфовете.

Това е втори случай от началото на сезона, след като армейците вече бяха премирани по 1 000 лева за победата над Пирин.

Според вътрешният правилник на ЦСКА, подобни възнаграждения се дават само, когато отбора е в челната тройка, но сега се прави изключение.

"Нямам притеснение за мача, знам че ще победим, защото това е логичният завършек на една добра серия за нас. Надявам се феновете да ни подкрепят", каза той.

Хайде сега да видим къде са бойкотиращите?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Димитър Борисов: Всички картодържатели ще влязат безплатно..

Мнениеот POPCORN » 13 ное 2010 11:54

Димитър Борисов: Всички картодържатели ще влязат безплатно в Сектор "Г" на мача с Бешикташ

Феновете на ЦСКА, които имат абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на мача с Бешикташ. Други пък ще ползват 50% намаление от цената на билета, която е 18 лева.

Това обяви пред „Тема Спорт" президентът на ЦСКА Димитър Борисов.

„Привържениците, които са си закупили абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на тази трибуна за мача с Бешикташ. Има предвидена и отстъпка от 50% за ученици, студенти, пенсионери и инвалиди за сектор Г. Така те ще могат да влизат срещу 9 лева, а не срещу 18, но трябва да покажат съответния документ", поясни Борисов.

„Убеден съм, че нашата публика ще дойде на стадиона и ще подкрепи мощно отбора на 2 декември, факт е, че има огромен интерес и от турска страна. Ако ЦСКА спечели двата си мача от А група и този за купата преди двубоя с Бешикташ, аз съм убеден, че на трибуните ще присъстват поне 20 000 зрители", каза още Борисов.

Той е оптимист и за двубоя с Локомотив Пловдив. „Отборът вече е по-спокоен и би трябвало да затвърди възходящата си линия в неделя. Милен Радуканов се ползва с пълното ни доверие", завърши Борисов.

Ново 20 !Вече тотално се обърках с тия билети и тия влизаници.Прди да почнат мачовете от Лига Европа си купих билет с който мога да влезна и на 3-те домакински срещи.Струваше 10 лв поради простата причина, че имам абонаментна карта!Даже специално попитах дали този билет важи и за трите мача и жената ми каза да пази си го, важи и за трите мача!Преди няколко дена като излезнаха билетите и цените за мача с Бешикташ написаха ,че картодържателите ще влизат за 6 лв в сектор Г!Сега Борисов казва, че картодържателите нямали да влизат с билет ами само чрез представяне на абонаментната си карта..Май, май от ЦСКА въобще незнаят какво искат и какво става!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 13 ное 2010 11:57

stannn написа:
VALIO-CSKA написа:

хи-хи-хи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Всички картодържатели ще влязат безплатно..

Мнениеот stannn » 13 ное 2010 12:13

POPCORN написа:Димитър Борисов: Всички картодържатели ще влязат безплатно в Сектор "Г" на мача с Бешикташ

Феновете на ЦСКА, които имат абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на мача с Бешикташ. Други пък ще ползват 50% намаление от цената на билета, която е 18 лева.

Това обяви пред „Тема Спорт" президентът на ЦСКА Димитър Борисов.

„Привържениците, които са си закупили абонаментни карти за сектор Г, ще влизат безплатно на тази трибуна за мача с Бешикташ. Има предвидена и отстъпка от 50% за ученици, студенти, пенсионери и инвалиди за сектор Г. Така те ще могат да влизат срещу 9 лева, а не срещу 18, но трябва да покажат съответния документ", поясни Борисов.

„Убеден съм, че нашата публика ще дойде на стадиона и ще подкрепи мощно отбора на 2 декември, факт е, че има огромен интерес и от турска страна. Ако ЦСКА спечели двата си мача от А група и този за купата преди двубоя с Бешикташ, аз съм убеден, че на трибуните ще присъстват поне 20 000 зрители", каза още Борисов.

Той е оптимист и за двубоя с Локомотив Пловдив. „Отборът вече е по-спокоен и би трябвало да затвърди възходящата си линия в неделя. Милен Радуканов се ползва с пълното ни доверие", завърши Борисов.

Ново 20 !Вече тотално се обърках с тия билети и тия влизаници.Прди да почнат мачовете от Лига Европа си купих билет с който мога да влезна и на 3-те домакински срещи.Струваше 10 лв поради простата причина, че имам абонаментна карта!Даже специално попитах дали този билет важи и за трите мача и жената ми каза да пази си го, важи и за трите мача!Преди няколко дена като излезнаха билетите и цените за мача с Бешикташ написаха ,че картодържателите ще влизат за 6 лв в сектор Г!Сега Борисов казва, че картодържателите нямали да влизат с билет ами само чрез представяне на абонаментната си карта..Май, май от ЦСКА въобще незнаят какво искат и какво става!

Мъчат се хората да угодят на всички. Ама все пак жиеем в България. Мъчат се да накарат тия дето протестират да се върнат на стадиона. Сега очаквам нова декларация от някой и да се кажат новите искания. Времето да е топло през цялата година. Да няма задръствания. И подобни. Вече до там я докарахме.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”