ЦСКА взима М'Боли

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА взима М'Боли

Мнениеот vaskonti » 30 авг 2010 13:20

eelche написа:
Viktor4o_Rs написа:
eelche написа:Венци не е левскар,Венци не е и цесекар,Венци дори не е и славист...Венци е една истинска подлога и се гъзи накъдето и както му е удобно...ИСТИНСКИ СРАМ ЗА СТАРИТЕ СЛАВИСТИ КАТО ДЯДО МИ.ИСТИНСКИ СРАМ ЗА ОТБОРА НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА СЛАВИЯ - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЕГА :evil: :evil: :evil:

Така е , само дето Славия не е отбор на работническата класа , тук си много в грешка , Славия винаги е бил отбор на интелигенцията ;)

Добре,но как приемате тоя дебелия така да се гаври с един от топ - играчите на отбора?!Всички на протест ! ! !

Точно така - Мболи е настоявал да си играе срещу Видима в Славия, вероятно много е мрънкал и е повишавал тон когато е разбрал, че може да играе в ЕКТ. Представям си каква сцена е било, какви скандали. Но Бате Венци е рекъл и отсякъл - ще играеш в ЕКТ! Направо е убил всякаква мотивация в Раис, баси...Голяма гавра, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 30 авг 2010 13:22

delqn47 написа:Да бе трябваше на вас да ви го даде!Каква гавра просто!Нали сте ултрасилните сега и ще мачкате Спортинг,Лил и Гент!А пък ЦСКА-то...никви шансове...

Да бе наистина как може да е в ЦСКА :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 авг 2010 13:23

cska_90 написа:Малоумие!!Вратар под наем- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Титан са пълни идиоти!! :evil: Не знам какво се радвате само!!6месеца ще варди той,а след това,пак старите-що за идиотско решение!!!

Ти не си добре, честно...
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 авг 2010 13:27

aloha^guy написа:
Viktor4o_Rs написа:Пак ви питам другари , как точно ще му се вдигне цената на Мболи , след като Гути , Куарешма и Бобо ще се гаврят с Павката , Акуаро и т.н. и ще получите поне по 3 гола и в двата мача , да не говорим пък за Порто ... Освен това безвъзмездно ли ще го получите под наем според вас , та току-що Лечков каза , че още не сте платили за сливенските перли , перничаните мрънкат за Трифонов за някакви си 140 000 лева , та откъде пари дори за наем ? Нереално е просто , ако стане така , че го вземете , пак ще пиша и ще си призная , че съм сбъркал , но не виждам как Венци ще се прецака така ;)

Viktor4o_Rs написа:Малоумно решение на уж големия бизнесмен Венци , не съм и предполагал , че ще е такъв идиот и ще ви го даде , макар че още не е 100% сигурно , направо съм бесен :evil: :evil: Не виждам как ще му се вдигне цената след едно 5:0 на "Инюню" например , в тази група ще получавате поне по 3-4 гола на мач ... К*р за Венци , това мога да кажа , дано в крайна сметка не стане този трансфер :!: :!:

Aбе човек не виждам още къде си се извинил и признал грешката си ????кога ще го направиш :!: :?: :!: Само обиждаш безсмислено Г-н Стефанов !! :geek:

Признах си грешката в по-предните коментари и се извинявам , че си мислех , че все пак Дебелия има малко сиво вещество - да, грешал съм наистина ... Дано поне Титаните го измамят нещо , за да му е гадно :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 30 авг 2010 13:34

Честно казано съм много учуден от този мини трансфер-тоест преотстъпване.Не очаквах да видя Мболи в ЦСКА,но явно така ще стане.Така на първо време нещата не стоят много ясно.Според мен беше добре Чавдаров да е титуляр,защото пази доста по-добре от Караджов,но е факт,че нямаме класен вратар,не съм сигурен,че и Мболи ще свърши работа,въпреки че си мисля,че по този начин конкуренцията на вратарския пост се засилва доста и може някой от другите да си качи нивото.Доволен съм,че ще е под наем,нека остане тук няколко месеца,да си намери отбор и да бяга далеч,както се казва.Мисля че на фона на някои безумни трансфери в последните години,да не ги изброявам всичките,това преотстъпване е добра идея.За феновете на Слави си мисля,че не трябва да са недоволни.Той ще стоя немалко време при тях,сега ще е за малко при нас,после пак се връща и ще може да си правят каквото искат с него и пари да вземат от един трансфер.Но не ми хареса,че "нямал мотивация" да играе в Славия.Че Славия да не е Скрита сила,за да няма мотивация.Даже тази година тръгнаха добре и без него.Според мен се взима много насериозно,а може би му е писнало да чака трасфер и сега надеждата му е да поиграе малко в марката ЦСКА и след няколко силни евроизяви,да премине в добър отбор.

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 30 авг 2010 13:35

Viktor4o_Rs написа:Признах си грешката в по-предните коментари и се извинявам , че си мислех , че все пак Дебелия има малко сиво вещество - да, грешал съм наистина ... Дано поне Титаните го измамят нещо , за да му е гадно :evil:

Да,явно от Венци всичко може да се очаква... Щом, Вие, феновете на Славия оставате шокирани,ясно ми е колко е непредвидим :)))
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 13:37

Nassy написа:
Караджов написа:Синя мъка :mrgreen: :mrgreen: На някои левскари вече не им издържат нервите..

За тоя смешен вратар? Не се излагай :)
Са ще им падне формата на другите 2ма вратара, а те не са лоши. Ще обигравате футболист на чичо Венци. Пък Левски си има 3ма добри вратаря, изтрябвал ни е тоя плъх.

тоя смешен вратар беше на световното и пази всичките мачове за страната си>А някой от вашият измислен отбор на Левски беше ли на световното?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 13:38

cska_90 написа:Малоумие!!Вратар под наем- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Титан са пълни идиоти!! :evil: Не знам какво се радвате само!!6месеца ще варди той,а след това,пак старите-що за идиотско решение!!!

ти па все си недоволен бре.. каквото и да стане все не си доволен..стани от Левски и си прекрати мъките бе брато моля те.. притеснявам се вече за тебе
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 авг 2010 13:40

Roger_Federer написа:Честно казано съм много учуден от този мини трансфер-тоест преотстъпване.Не очаквах да видя Мболи в ЦСКА,но явно така ще стане.Така на първо време нещата не стоят много ясно.Според мен беше добре Чавдаров да е титуляр,защото пази доста по-добре от Караджов,но е факт,че нямаме класен вратар,не съм сигурен,че и Мболи ще свърши работа,въпреки че си мисля,че по този начин конкуренцията на вратарския пост се засилва доста и може някой от другите да си качи нивото.Доволен съм,че ще е под наем,нека остане тук няколко месеца,да си намери отбор и да бяга далеч,както се казва.Мисля че на фона на някои безумни трансфери в последните години,да не ги изброявам всичките,това преотстъпване е добра идея.За феновете на Слави си мисля,че не трябва да са недоволни.Той ще стоя немалко време при тях,сега ще е за малко при нас,после пак се връща и ще може да си правят каквото искат с него и пари да вземат от един трансфер.Но не ми хареса,че "нямал мотивация" да играе в Славия.Че Славия да не е Скрита сила,за да няма мотивация.Даже тази година тръгнаха добре и без него.Според мен се взима много насериозно,а може би му е писнало да чака трасфер и сега надеждата му е да поиграе малко в марката ЦСКА и след няколко силни евроизяви,да премине в добър отбор.

Предпочитам вратар, който се взима на сериозно и има основнания за това, вместо вратар, който се взима на сериозно, но няма основания за това.
[/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 30 авг 2010 13:58

М'боили е временно решение, но не виждам по - добра алтернатива! Дано изнесе силни мачове в ЛЕ...

Върни се в “ЦСКА”