ЦСКА - Черно море (неделя, 21:00 часа)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море (неделя, 21:00 часа)

Мнениеот redrOck » 23 авг 2010 01:53

Честита първа победа! Трябва още малко време да се сработи отбора и мисля, че ще играем доста по-добре.

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 23 авг 2010 02:02

joro65 написа:Имам чувството,че някои от феновете ни ,заради омразата си към Титан не искат и да се зарадват на победата.!Ние от ЦСКА ли сме ,или за и против Титан??За първи път от много време виждам добре играещ ЦСКА.За първи път от много години виждам една почти идеална игра в защита.Тъкмо се ядосвах ,че Тошко Янчев е неконтузваем и оттам страда много играта ни в средата на терена,а се оказа,че поста на централен защитник ,като че ли за него е измислен.Идеално се справи.Много хора писаха,че мача бил слаб!!!!Ами само погледнете чистото игрово време -сигурно е колкото на 2 други мача от нашето първенство ,взети заедно.Издържаха до края,въпреки мача в четвъртък.Много се изписа за слабата физическа подготовка,но някои фенове май просто ей така си пишат и плюват,без доводи и без да помислят.Някой да ми каже чисто положение за морето?Освен няколко гюрмеча последните минути,вина за които има и Караджов(като ,че ли единствената слаба едица в отбора днес).За пореден път съдията си ни режеше.Имам чувството ,че тия моряци по цял ден тренират дърпане за фанелки,а тоя се правеше ,че не вижда.Навсякъде по света тези действия се третират с жълти картони,защото нарушават красотата на играта и по този начин се ощетяват зрителите,а тази игра е създадена тъкмо за тях.Не за футболисти и съдии.Нека не избързвам,но мисля,че улучихме 6-ца от тотото с това Гьоре

Май гледането на мачове само на ЦСКА ти се е отразило зле :) Ти на това ако му викаш игра ? Черно море има ли ъглов удар - винаги е положение за тях . Един път не им взехте първа топка . Едно объркване и вкарахте гол - честити ви първи 3 точки (4 вече) , но отбора си играе същата игра ....... Черно море е и един от най-слабите гостуващи отбори в А група ! Радвайте се на победата , защото можеше и да я няма , но в никакъв случай не си и помисляй , че сте разбили Черно море - че сте ги надиграли и така нататък , защото не сте ! Радвай се докато можеш , че ми се струва , че няма да имаш много поводи за радост тази година - поне в чист футболен аспект ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 авг 2010 10:13

Черно море може да са слаби гости, но срещу тях нямахме победа 2 сезона, което автоматично ги прави най-трудния ни противник за изминалите 2 години. Такава победа си е ценна, щом е в такъв момент и срещу точно такъв противник. Това беше възможно най-доброто лекарство срещу кризата - надявам се, че ще почнем по-често да бием оттук нататък. Играта в нападение този път не бе толкова хаотична, както в предишните мачове, а в защита нямаше фрапантни грешки. Радващото е, че спечелихме, след като бяхме играли преди 3 дни друг важен мач, а 2 победи за 4 дни, ако не друго, поне връща настроението. Не блестяхме никак, но ако искаме да сме голям отбор, трябва да бием, дори да не играем добре - вчера го постигнахме. Само не ми харесва, че Тонев продължава да е титуляр - това момче или се лакоми, или дава грешен пас, ако случайно реши да подава. Надявам се, че Нелсън ще го измести от състава, защото на холандеца си му личи, че е остър и класен играч, който в двата ни мача тази седмица изигра ключова роля за добрите резултати. Шеридън се включи добре - тичаше, бореше се, искаше топката, не губеше лесно единоборствата, не пестеше сили, за разлика от българските нападатели. Не успя да вкара, но не е виновен той - другите трябва да създават положения за него. Отсега нататък започваме да гоним яко другите отбори, за да влезем поне в тройката до края на полусезона.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”