Ще уволнят ли Павел Дочев при загуба днес?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Ще уволнят ли Павел Дочев при загуба днес?

Мнениеот Love_ » 09 авг 2010 00:30

marmi52 написа:8-)

Извинете, мога ли да знам кой обяви Павел Дочев за някакъв голям треньор ? :shock:
Я чукнете в чичко Гугъл и вижте какви "колосални успехи" е постигнал въпросния треньор в Германия ! :lol: Ама хубаво прочетете !!!
Два пъти вкарвал Падерборн от Трета :shock: във Втора дивизия :shock: ... :lol:
Класирал отборът на осминафинал :lol: за купата на Германия като в единия мач срещу Хамбургер резултата доказано бил манипулиран от съдията !
Дори при първото влизане във Втора Бундеслига ръкводството на клуба отказва да поднови договора на "великия" специалист Павел Дочев ! :lol:
А у нас медиите го обявиха за Месията в ЦСКА !
Ще плачете за Любо Пенев, ама е вече късно ! 8-)

То това беше ясно, че с Любо имахме развитие. Сега да се оправят. Може и да е за хубаво :) Както се казва :)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 авг 2010 00:30

8-)

Ами, не че другите треньори у нас са кой знае какви специалисти, ама при положение, че все пак сме имали клубни треньори като Люпко Петрович - печелил КЕШ, Димитър Пенев - бронзов медалист с националния отбор на Световното в САЩ-94 и т.н. да се обявява някакъв си Павел Дочев за голям треньор е просто смешно !!! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 09 авг 2010 00:34

Ами, не че другите треньори у нас са кой знае какви специалисти, ама при положение, че все пак сме имали клубни треньори като Люпко Петрович - печелил КЕШ, Димитър Пенев - бронзов медалист с националния отбор на Световното в САЩ-94 и т.н. да се обявява някакъв си Павел Дочев за голям треньор е просто смешно !!! 8-)

Виж как изгониха Любо Пенев, предпочетоха футболистите, които го бойкотираха пред него. Очевадното се случи. Виж, че тоя "русия" Пенев щеше го набие в трета глуха. Не че сега не е там. Ама алчниците не мислят в преспектива. Аз бях убеден, че с Пенев щеше да сме шампиони. Общо взето Пенев наложи едно нещо, което никой не беше успявал, а това е най-важното за 1 отбор дисиплина. Това е първата крачка към всичко.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 00:35

Извинявай какъв беше Мъри преди да иде в Левски? Какъв беше Стойчо преди престоят си при нас?
Дочев е класен треньор, който ще покаже какво може да направи от сбърщината ни!

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 09 авг 2010 00:38

Момче(batmanlevski) нямам представа какво искаш да кажеш с това капиталисти. За втори път ти казвам може би имаш предвид комунисти. То иначе всички са капиталисти в България. Отдавна съм те забелязал, че си вдлъбнат навътре. Така, че по-добре говори нещата, който все пак някой разбира. Поздрави !

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 09 авг 2010 00:40

TheClub написа:

Извинявай какъв беше Мъри преди да иде в Левски? Какъв беше Стойчо преди престоят си при нас?

Стойчо, какъв е някакво величие ли ? Това, че ставаме шампиони като е купена титлата и аз да съм треньор ще стана. Точно с на Сашо Томов изпраните и източените пари от Кремиковци. Виж как си би камшика като пръдня през гащи, като дойде критичния момент. Единственият човек които се опълчи на тези смешници футболистите е Пенев. Писна ми от тези чалгари вече.

Имам чувството, че всеки свестен човек, българите го провалят. Стойчков може да е какъвто и да е, но за мене имаше характер да оправи нещатата в националния. Както Л.Пенев ЦСКА. Какво стана накрая, едно голямо лайно. А този Емо Костадинов с Наско Сираков са си като близнаци еднакви далавераджии и ЛАЙНАРИ !
Последна промяна от Love_ на 09 авг 2010 00:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 09 авг 2010 00:42

Цесекари,сега е момента да бъдете близо до отбора си и да го подкрепяте.Та вие тази вечер по форумите сте повече отколкото бяхте на стадиона :( .Там трябва да сте активни а не тук.От бръщолевене по форумите няма файда.Вашата работа е да напълните стадиона и така да викате че и на мъртвец да му се доиграе.Когато нещата вървят е лесно,пълните стадиона,правите хореографии и пеете песните си.За отбора е много по-важно тези неща да ги правите сега.Според мен тази вечер играчите в червено не се посрамиха,посрами се публиката защото много лесно се отказва когато времената са трудни.
А левскарите да не се бият много в гърдите защото миналата година когато техния отбор беше в това положение на Герена също ходеха по 1000 души.Сега е лесно да пълните стадиона и да се присмивате на ЦСКА,отбора ви върви и всичко е ок.Нещата в България обаче много бързо се менят от едната крайност в другата.Дано следващия път когато Левски е зле на Герена пак да има толкова хора колкото с Калмар.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 авг 2010 00:47

Love_ написа:
TheClub написа:

Стойчо, какъв е някакво величие ли ? Това, че ставаме шампиони като е купена титлата и аз да съм треньор ще стана. Точно с на Сашо Томов изпраните и източените пари от Кремиковци. Виж как си би камшика като пръдня през гащи, като дойде критичния момент. Единственият човек които се опълчи на тези смешници футболистите е Пенев. Писна ми от тези чалгари вече.

Имам чувството, че всеки свестен човек, българите го провалят. Стойчков може да е какъвто и да е, но за мене имаше характер да оправи нещатата в националния. Както Л.Пенев ЦСКА. Какво стана накрая, едно голямо лайно. А този Емо Костадинов с Наско Сираков са си като близнаци еднакви далавераджии и ЛАЙНАРИ !

А защо според теб Дочев не е треньор като Пенев и няма да се опълчи на играчите?

radiinter написа:Цесекари,сега е момента да бъдете близо до отбора си и да го подкрепяте.Та вие тази вечер по форумите сте повече отколкото бяхте на стадиона :( .Там трябва да сте активни а не тук.От бръщолевене по форумите няма файда.Вашата работа е да напълните стадиона и така да викате че и на мъртвец да му се доиграе.Когато нещата вървят е лесно,пълните стадиона,правите хореографии и пеете песните си.За отбора е много по-важно тези неща да ги правите сега.Според мен тази вечер играчите в червено не се посрамиха,посрами се публиката защото много лесно се отказва когато времената са трудни.
А левскарите да не се бият много в гърдите защото миналата година когато техния отбор беше в това положение на Герена също ходеха по 1000 души.Сега е лесно да пълните стадиона и да се присмивате на ЦСКА,отбора ви върви и всичко е ок.Нещата в България обаче много бързо се менят от едната крайност в другата.Дано следващия път когато Левски е зле на Герена пак да има толкова хора колкото с Калмар.

+1 Стига да мога!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 09 авг 2010 00:50

radiinter написа:Цесекари,сега е момента да бъдете близо до отбора си и да го подкрепяте.Та вие тази вечер по форумите сте повече отколкото бяхте на стадиона :( .Там трябва да сте активни а не тук.От бръщолевене по форумите няма файда.Вашата работа е да напълните стадиона и така да викате че и на мъртвец да му се доиграе.Когато нещата вървят е лесно,пълните стадиона,правите хореографии и пеете песните си.За отбора е много по-важно тези неща да ги правите сега.Според мен тази вечер играчите в червено не се посрамиха,посрами се публиката защото много лесно се отказва когато времената са трудни.

Така е за съжаление...Ама той и животът,както и футбола си е на приливи и отливи...

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 09 авг 2010 00:52

Това няма значение.Любовта ви към отбора не е на приливи и отливи нали?

Върни се в “ЦСКА”