Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Re: Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Мнениеот veteran1972 » 08 авг 2010 12:20

Този с такива родилни мъки го чакахме почти 3 месеца , че не почне ли да вкарва ще е яко разочарование , макар че като чета статистиката е 89 набор младо момче е и има 12 официялни гола за клубовете които е играл Селтик , Мъдъруел и Плимут аргайл
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 авг 2010 14:55

Шеридън все още не е подписал, почва да ме нервира много. Все пак не е Меси или Марадона, че да му се молиме три месеца. Ако дойде дано да е по-добър от останалите нападатели, защото иначе ще бъде още един воденичен камък на врата на ЦСКА. В *** пише, че останалите играчи се сърдели заради този трансфер, но аз не го вярвам. Ако е така значи не са никакви професионалисти, а лигави момченца от детската градина. Трябва да се радват, че идва нападател, който да материализира усилията им.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 08 авг 2010 15:25

Дано си заслужава чакането и успее бързо да се сработи с отбора и да започне да вкарва голове, защото нали затова го взимаме всъщност.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2010 16:52

redpride написа:Шеридън все още не е подписал, почва да ме нервира много. Все пак не е Меси или Марадона, че да му се молиме три месеца. Ако дойде дано да е по-добър от останалите нападатели, защото иначе ще бъде още един воденичен камък на врата на ЦСКА. В *** пише, че останалите играчи се сърдели заради този трансфер, но аз не го вярвам. Ако е така значи не са никакви професионалисти, а лигави момченца от детската градина. Трябва да се радват, че идва нападател, който да материализира усилията им.

Не е подписал защото не е в България, а на сбор с националния на Ирландия, който има приятелски мач във вторик мисля. След това трябва да дойде и да подпише.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”