ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Мача в европа

Мнениеот vaskonti » 23 юли 2010 09:09

Prizrachen написа:
soilwork написа:Перфектно! Повече време за почивка преди да смажем и Левски :lol: :lol:

Колкото смазахте днеска аматьорите от Кипър ли? :lol:

Предлагам ти въобще да не отваряш думи за аматьори от Кипър, ако ми разбираш тънката мисъл :)

Преди седмица в друга тема казах, че ще имаме големи проблеми когато трябва да атакуваме защитаващ се отбор и че основният ни проблем е преливането от атака в защита. Много мудно и най-вече неправилно се движат по терена. За този резултат вероятно причина е огромно подценяване, както и жегата, но това не е оправдание. С ирландците ще играем в същият час, а те са отбор, който също нашите звезди могат да подценят преспокойно. Дано се стегнат, ако го направят не би трябвало да имаме проблеми.
Иначе от кипърците на мен ми хареса играта на №99, тоя дето мушна първия гол. Май играеше на поста на Маркиньос, но беше много по-добър. На мястото на Борисов бих се заинтересувал от него, както например Литекс взеха играч на Рудар, въпреки червения картон. Виждат хората потенциал в някой и щом е изгодно се взима!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа

Мнениеот mistreated » 23 юли 2010 09:13

Човече, каква жега, какво подценяване? Не виждаш ли, че повечето нарочно не играха? Погледни защитниците, те дори не се опитваха да вземат топката на кипърци.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 юли 2010 09:16

Ами предпочитам да мисля, че е заради жегата и подценяването най-вече, от колкото, че има някакви бойкоти и нарочно неигране(ако има такава дума)....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2010 09:47

garcha написа:радвайте се говеда имате 1 седмица да мучите това което видяхме снощи не беше ЦСКА ще видим ЦСКА във вторник и най-вече - НЕДЕЛЯ

"...това което видяхме снощи не беше ЦСКА..."
Аз,пък,си мислех,че мачът беше ЦСКА-Олимпиакос.Да не би,освен грешката с Олимпиакос от "Пирея',да има грешка и с ЦСКА от "София"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
gRizzley
Контакти:

Мнениеот gRizzley » 23 юли 2010 11:11

Ако наще се стегнат с 3-4:0 ги бием тези тук и после там го изиграваме мача като на тренировка

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 23 юли 2010 12:13

Вчера преди мача,когато някои от нашите се силеха да казват,че ще бием без проблеми Левски,отбелязах,че не трябва да бъдем толкова сигурни,защото в дербито става всичко.Естествено след контролата с Панатинайкос бях леко в нокдаун,очаквах някой приятелски Х,но това не ми променя мнението за предстоящите няколко мача.Но това е тема за мача ни със съверноирландците,така че дай да вървим по темата.
А за тях поне,за Клифтънвил,нищо незнам.Според мен ще са някой доста корав отбор,с който ще имаме немалко проблеми,ако ги подценим.С малко повече старание и желание може да влезем и в синята летопис,макар и лично аз да не считам съперникът ни за слаб отбор.Въпреки играта от вчера,според мен,ако са си научили урока,че на мач,дори и в контрола,не се излиза,за да поразцъкаш,а се играе футбол,още повече,че са ти дошли доста хора и тръпнат,за да видят,какво ще направят техните любимци.
Така че е твърде възможно да имаме проблеми и с Клифтънвил.Силно се надявам обаче Павката Дочев,на когото аз имам доверие,и мнението няма да ми се промени от 1 мач,да ги вдигне,и да им се скара така,наставнически,но да не ги пресира,абе той си знае,и през тези дни да имат комфорт,а във вторник всички армейци на стадиона!
Трябва да победим здраво,защото иначе става тежко.Но важна е победата,от психологическа гледна точка.Все пак съм оптимист де.
Прогноза:ЦСКА-Клифтънвил
2 : 0

Вижте на каква статия попаднах:Половината играчи на Клифтънвил под въпрос за ЦСКА - не им дават отпуска
http://football.sportal.bg/news.php?news=249796

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 23 юли 2010 12:53

Клифтънвил е отборът с най-нисък коефициент в кръга, така че би било срамно дори и равенство да направите с тях. Смятам, че ЦСКА ще вземе две прилични победи от двата мача.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2010 13:32

Roger_Federer написа:Вчера преди мача,когато някои от нашите се силеха да казват,че ще бием без проблеми Левски,отбелязах,че не трябва да бъдем толкова сигурни,защото в дербито става всичко.Естествено след контролата с Панатинайкос бях леко в нокдаун,очаквах някой приятелски Х,но това не ми променя мнението за предстоящите няколко мача.Но това е тема за мача ни със съверноирландците,така че дай да вървим по темата.
А за тях поне,за Клифтънвил,нищо незнам.Според мен ще са някой доста корав отбор,с който ще имаме немалко проблеми,ако ги подценим.С малко повече старание и желание може да влезем и в синята летопис,макар и лично аз да не считам съперникът ни за слаб отбор.Въпреки играта от вчера,според мен,ако са си научили урока,че на мач,дори и в контрола,не се излиза,за да поразцъкаш,а се играе футбол,още повече,че са ти дошли доста хора и тръпнат,за да видят,какво ще направят техните любимци.
Така че е твърде възможно да имаме проблеми и с Клифтънвил.Силно се надявам обаче Павката Дочев,на когото аз имам доверие,и мнението няма да ми се промени от 1 мач,да ги вдигне,и да им се скара така,наставнически,но да не ги пресира,абе той си знае,и през тези дни да имат комфорт,а във вторник всички армейци на стадиона!
Трябва да победим здраво,защото иначе става тежко.Но важна е победата,от психологическа гледна точка.Все пак съм оптимист де.
Прогноза:ЦСКА-Клифтънвил
2 : 0

Вижте на каква статия попаднах:Половината играчи на Клифтънвил под въпрос за ЦСКА - не им дават отпуска
http://football.sportal.bg/news.php?news=249796

Тоз пък Панатинайкос :) Те са Олимпиакос ама не от гърция ами от Кипър и са новаци в Кипърското :) Това което направихте седмица преди официалните ви мачове дайе по-малко срещу такъв отбор едва ли може да има разумно обяснение, но както и да е ;)
А за тия северноирландци и аз мислех, че са корав отбор обаче когато прочетох днес, че повечето няма да се освободят от работа за мача сериозно се шокирах :o Не мога да повярвам, че Хърватския футбол е паднал на такова ниво, че да отпаднат от полуаматъори :shock: А ако и вие отпаднете в случай, че изобщо скалъпят отбор това наистина ще е върха и не тренъор да махате ами направо отбора може да закривате ;) Надявам се, че ще се вземете в ръце и ще ги отстраните без проблем

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 юли 2010 13:59

Колкото и да са слаби ЦСКА 3-4 на 0 срещу тия ще си е нормален резултат . Хърватите яко са ги подценили и за това са отпаднали , няма как , а и нереално ми се струва полуаматьори да отстранят хърватски отбор освен , ако не са били страшно подценени и са изкарали луд късмет !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 юли 2010 14:06

kokic1986 написа:Колкото и да са слаби ЦСКА 3-4 на 0 срещу тия ще си е нормален резултат . Хърватите яко са ги подценили и за това са отпаднали , няма как , а и нереално ми се струва полуаматьори да отстранят хърватски отбор освен , ако не са били страшно подценени и са изкарали луд късмет !

А бе като гледам с колко падна оня ден шампиона на Хърватска от Копер Словения си мисля, че малко надценяваш нивото на клубния им футбол в момента. Въпроса е, че не знам дали нашето е по-високо...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”