ЦСКА-ПАОК

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: ЦСКА-ПАОК

Мнениеот kokic1986 » 12 юли 2010 23:08

Еееее браво бе "армейци" щом тия сте ги били значи и при вас работата върви ! Айде тая година всичките сме в групите , ама тоя път ще сме на финал не последени и предпоследни ! :P

Zohan
Контакти:

Мнениеот Zohan » 12 юли 2010 23:19

мерси за мненията. Аз мисля тая година да подкрепям всички български отбори в Европа, щото както е тръгнало може скоро пак да сме само с първия и втория в евротурнирите. Освен това не може да отречеме, че миналия сезон си беше тръпка и ЦСКА и Левски да играят рамо до рамо в групите на ЛИга Европа.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 12 юли 2010 23:54

Браво за победата,но не мога да ви пожелая успех,смисъл ако го направя няма да е искрено ;).Ясно е че никога няма да викам за вас,но когато има повод мога да ви кажа едно браво,защото в момента е заслужено ;)
Дано стане хубаво дерби и да ви смажем :P
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 13 юли 2010 00:11

Искам на 1ви Август зрелищен мач с много голове, динамична игра и препълнен стадион(и победа за ЦСКА :twisted:! Искам Литекс в групите на ШЛ, ЦСКА и Левски на осминафинал в ЛЕ! Аре да почва най - накрая сезона... :mrgreen: ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 юли 2010 03:21

Jorkorazporko написа:Искам на 1ви Август зрелищен мач с много голове, динамична игра и препълнен стадион(и победа за ЦСКА :twisted:! Искам Литекс в групите на ШЛ, ЦСКА и Левски на осминафинал в ЛЕ! Аре да почва най - накрая сезона... :mrgreen: ;)

А Берое къде ще са зариите? :roll: :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 юли 2010 03:21

Jorkorazporko написа:Искам на 1ви Август зрелищен мач с много голове, динамична игра и препълнен стадион(и победа за ЦСКА :twisted:! Искам Литекс в групите на ШЛ, ЦСКА и Левски на осминафинал в ЛЕ! Аре да почва най - накрая сезона... :mrgreen: ;)

А Берое къде ще са зариите? :roll: :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2010 08:06

Martines на 12 Юли 2010 22:41

ми Геш и аз съм на 8 водки,ама не се заяждам......все пак хората си имат повод за радост...готина побета над маляците ПАОК...какво по-хубаво от това български отбор да бие водещ гръцки такъв......заяжданките само около Левски-Цска всеки от двата отбора е уникален сам за себе си и за техните фенове...още веднъш честито и дано всичките ни евроучастници натрупат победи,престиж,коефициент и пари естествено от тазгодишното евроучастие

Браво,батковото!Така трябва да расъждава един истински фен и българин!Дано тая победа е първата от поредицата такива на всички наши отбори в ЕКТ!Успех!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 13 юли 2010 11:38

Ново мнениеот Zohan на 12 Юlи 2010 21:19
мерси за мненията. Аз мисля тая година да подкрепям всички български отбори в Европа, щото както е тръгнало може скоро пак да сме само с първия и втория в евротурнирите. Освен това не може да отречеме, че миналия сезон си беше тръпка и ЦСКА и Левски да играят рамо до рамо в групите на ЛИга Европа.

+1

Върни се в “ЦСКА”