madhool написа:zavinagicska-В голема грешка си пич![]()
![]()
-наложиги и ще видиш
Кое да налагам позволи ми да познавам стадиона и мястото там по добре от теб.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
madhool написа:zavinagicska-В голема грешка си пич![]()
![]()
-наложиги и ще видиш
Parmalat написа:stannn написа:Относно площта която ще заема ако стане стадиона то е много лесно да се разбере каква ще е тя. Давам ви две снимки, а вие си правете изводите.
Сегашния стадион
проекта на новия
От тоя проект си личи че поне 20 дървета заминават както и кортовете,а са заменени със сгради нещо което няма да се позволи според менДано да греша все пак.
Roger_Federer написа:Бе и ти миришеш и си селянин,ама никой не ти го казва.
Проекта си е много хубав,стига да се изпълни.Не ми пука как ще изглежда на картинка,а в действителност.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
zavinagicska написа:madhool написа:zavinagicska-В голема грешка си пич![]()
![]()
-наложиги и ще видиш
Кое да налагам позволи ми да познавам стадиона и мястото там по добре от теб.
RED 1969 написа:КОГА ЩЕ Е ГОТОВА АРЕНА ЦСКА , ТЪРСЯ БИЛЕТИ ЗА ОТКРИВАНЕТОСИЛНО СЕ НАДЯВАМ ТОВА ХУБАВО НЕЩО ДА СЕ ИЗГРАДИ , ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВАМЕ КАТО НОРМАЛНИ ХОРА НА СТАДИОНА . УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ С ТОЗИ ПРОЕКТ !
Xanko написа:За съжаление истината е, че Титан сбъднаха въжделенията на много "фенове" на ЦСКА и ни оставиха без стадион без бази за школата, някой аджеба видя ли черно на бяло мнение на независим проектант инженер и пр. което да доказва писменно, че на Българска Армия не може да се помогне с ремонт да се модернизира. Илезе Борисов решил да строи мол на хубав терен каза, че с ремонт не става и всички включително и ние феновете спокойно се съгласиха махаме се от стадиона но утре като не му дадат да строи и се махне и Борисов кво става никъде не пише и няма законово основание освен прословутия вече приключил договор за наем съгласно който стадиона и базите на червено знаме по някакъв начин са свързани с ЦСКА, кой може да попречи на МС да си намери и даде стадиона на друг или други наематели някой замисля ли се над това или си пълни очите с някакви рисунки дето ТИТАН му пускат по сайтовете и мисли, че ние все още имаме някакви права над стадиона г...и.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта