Официално: ЦСКА представи проекта за новия си стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zavinagicska
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА представи проекта за новия си стадион

Мнениеот zavinagicska » 05 юни 2010 17:20

madhool написа:zavinagicska-В голема грешка си пич :) :) :) -наложиги и ще видиш ;)

Кое да налагам позволи ми да познавам стадиона и мястото там по добре от теб.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 юни 2010 17:23

Parmalat написа:
stannn написа:Относно площта която ще заема ако стане стадиона то е много лесно да се разбере каква ще е тя. Давам ви две снимки, а вие си правете изводите.

Сегашния стадион
Изображение

проекта на новия
Изображение

От тоя проект си личи че поне 20 дървета заминават както и кортовете,а са заменени със сгради нещо което няма да се позволи според мен :roll: Дано да греша все пак.

Абе братле то ако някой иска нещо да нестане от 100 кладенеца ше донесе вода за това нищо неможе да направим в наща мила татковина, всеки е специалист и всеки има мнение ми нека си играем на ниви и порутени стадиони това заслужаваме.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 юни 2010 17:27

Roger_Federer написа:Бе и ти миришеш и си селянин,ама никой не ти го казва.
Проекта си е много хубав,стига да се изпълни.Не ми пука как ще изглежда на картинка,а в действителност.

Това, че съм селянин и мириша, не променя факта, че проектът и той е миризлив. Точно заради такива тъпотии, като него, държавата няма да даде стадионите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2010 17:29

zavinagicska написа:
madhool написа:zavinagicska-В голема грешка си пич :) :) :) -наложиги и ще видиш ;)

Кое да налагам позволи ми да познавам стадиона и мястото там по добре от теб.

Покажи ми подходите към стадиона на този проект.Може и с фотошоп или пейнт да го направиш-все ми е едно, но запази зелените площи около стадиона!

Изображение

Да живее 3DMax и наивността на феновете ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юни 2010 17:30

Кортовете май ще изчезнат!Все ми е тая за тях!Аз искам модерен стадион ,това е!
А и въпросните кортове са към стадиона!Никъв проблем да ги махнат!А и както виждаме на двете снимки,новият стадион няма да заема площ,която не му принадлежи!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RED 1969
Контакти:

Мнениеот RED 1969 » 05 юни 2010 17:31

КОГА ЩЕ Е ГОТОВА АРЕНА ЦСКА , ТЪРСЯ БИЛЕТИ ЗА ОТКРИВАНЕТО :) СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ТОВА ХУБАВО НЕЩО ДА СЕ ИЗГРАДИ , ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВАМЕ КАТО НОРМАЛНИ ХОРА НА СТАДИОНА . УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ С ТОЗИ ПРОЕКТ !
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 юни 2010 17:36

RED 1969 написа:КОГА ЩЕ Е ГОТОВА АРЕНА ЦСКА , ТЪРСЯ БИЛЕТИ ЗА ОТКРИВАНЕТО :) СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ТОВА ХУБАВО НЕЩО ДА СЕ ИЗГРАДИ , ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВАМЕ КАТО НОРМАЛНИ ХОРА НА СТАДИОНА . УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ С ТОЗИ ПРОЕКТ !

Слагаш каруцата пред коня.Изчакай да се вземат някои решения и ако са в полза на ЦСКА се радвай.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 05 юни 2010 18:03

За съжаление истината е, че Титан сбъднаха въжделенията на много "фенове" на ЦСКА и ни оставиха без стадион без бази за школата, някой аджеба видя ли черно на бяло мнение на независим проектант инженер и пр. което да доказва писменно, че на Българска Армия не може да се помогне с ремонт да се модернизира. Илезе Борисов решил да строи мол на хубав терен каза, че с ремонт не става и всички включително и ние феновете спокойно се съгласиха махаме се от стадиона но утре като не му дадат да строи и се махне и Борисов кво става никъде не пише и няма законово основание освен прословутия вече приключил договор за наем съгласно който стадиона и базите на червено знаме по някакъв начин са свързани с ЦСКА, кой може да попречи на МС да си намери и даде стадиона на друг или други наематели някой замисля ли се над това или си пълни очите с някакви рисунки дето ТИТАН му пускат по сайтовете и мисли, че ние все още имаме някакви права над стадиона г...и.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 05 юни 2010 18:14

Xanko написа:За съжаление истината е, че Титан сбъднаха въжделенията на много "фенове" на ЦСКА и ни оставиха без стадион без бази за школата, някой аджеба видя ли черно на бяло мнение на независим проектант инженер и пр. което да доказва писменно, че на Българска Армия не може да се помогне с ремонт да се модернизира. Илезе Борисов решил да строи мол на хубав терен каза, че с ремонт не става и всички включително и ние феновете спокойно се съгласиха махаме се от стадиона но утре като не му дадат да строи и се махне и Борисов кво става никъде не пише и няма законово основание освен прословутия вече приключил договор за наем съгласно който стадиона и базите на червено знаме по някакъв начин са свързани с ЦСКА, кой може да попречи на МС да си намери и даде стадиона на друг или други наематели някой замисля ли се над това или си пълни очите с някакви рисунки дето ТИТАН му пускат по сайтовете и мисли, че ние все още имаме някакви права над стадиона г...и.

И аз да ти кажа си мисля ,че ще вземат да направят някой мол или хотел вместо стадион
:!:

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 05 юни 2010 18:43

Стадиона е много хубав, но нали осъзнавате, че това са просто рисунки.Не е никакъв идеен проект, както го оповестяват по медиите.Просто картинки :? Ако с това представили на срещата с министрите...

Върни се в “ЦСКА”