Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mitaca
Контакти:

Re: Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Мнениеот mitaca » 08 яну 2010 17:44

yank0 написа:Нека да попитам и аз тези, които само едно си знаят и повтарят (ЦСКА=комунисти), какво общо имам аз като фен на ЦСКА (на 23 години) с комунизма?!? Както и 2/3 от привържениците на ЦСКА(да предположим, че 1/3 са били поне на 15 преди 1989)? Колкото до темата - аз лично съм против признаването на ЦСКА за наследник на АС-23, лично мое мнение е, че ако искаме собствен стадион, може да се закупи земя в покрайнините на София и да се построи нов(пример Валенсия и новия "Местая"). Нямам претенции къде ще е стадиона, пак ще съм там и ще подкрепям отбора

Аз не съм от тези ;). Нека пък и аз да попитам какво има общо всичките 3 трети с АС 23? Тридесет и седем тридесет и осми не знаят що е то. Чест ти прави такава позиция, но когато нещатаа опират до пари (или терени), доста неща падат.

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 08 яну 2010 17:51

Не знаех, че като убиеш и обереш някой ставаш негов наследник. :shock:
Доста нагло.
:?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 яну 2010 18:00

Parmalat написа:ЦСКА е законен наследник на АС 23" - това са думи от интервю за в. „Червените" бр. 135 от 22 - 28 май 2008 г. на Панко Георгиев, бивш вратар, чиято футболна кариера е преминала отначало докрай при армейците - първо в АС 23 ( той играе в една от секциите на асистите), а после в ЦСКА.

Щом го казва бивш играч на АС 23 значи трябва да му се доверим.Той потвърждава че АС е предшественик на ЦСКА.

А от Атлетик и Слава, на кого е наследник ЦСКА?И що не иска да е наследник на Шипка и Спартак подуене :shock: :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 яну 2010 18:05

Levski26 написа:Не знаех, че като убиеш и обереш някой ставаш негов наследник. :shock:
Доста нагло.

И кой ги е убил?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 08 яну 2010 18:17

delqnski47 написа:
Levski26 написа:Не знаех, че като убиеш и обереш някой ставаш негов наследник. :shock:
Доста нагло.

И кой ги е убил?

И питаш??? НАРОДНАТА власт ги е убила. А защитник на НАРОДНАТА власт, беше НАРОДНАТА армия! Точно тази БНА, на която клуб беше ЦСКА.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 яну 2010 18:19

delqnski47 написа:
Доста нагло.

И кой ги е убил?

Злата мащеха. В комбина с Кашчей Безсмъртни и Баба Яга.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 яну 2010 18:41

DrAvalanche написа:
delqnski47 написа:
Доста нагло.

И кой ги е убил?

Злата мащеха. В комбина с Кашчей Безсмъртни и Баба Яга.

Аз не съм участвал, не ме намесвай :mrgreen: :mrgreen:

Към Пармалат:
В предната тема по същия въпрос беше казано, че въпросът вече е решен-от кой съд и по какво дело-пълно мълчание.Сега ти излизаш със становището, че делото тепърва предстои, което е доста интересно(за да не кажа глупаво) твърдение.Понеже явно си запознат, би ли ми отговорил, това дело по ГПК или по НПК ще се гледа, и кой съд ще го гледа?Ще има ли право на обжалване, защото "решението" от предната тема нямаше такова право :mrgreen:
Въобще ми прави впечатление, че феновете на ЦСКА сте доста навътре в съдебните дела:през лятото обяснявахте как трудов договор се разтрогва от съда, ако шефът не ти плаща :mrgreen: :mrgreen: ..чак пяна им беше изляза на някои на устата.То и се видя колко струват тези, заради които бяха за пореден път нарушени правилниците на БФС, в полза на определен отбор от София.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 яну 2010 19:00

medenka написа:Какво да си коментираме. Готови сте да си промените името на отбора, защото няма да плащате наем. Може и спонсор да дойде, ако има стадион, че и нов да построите. Кажете в прав текст, че това е причината. За какво наследяване, припознаване и морал си говорим ... Аванта да има ...

+ 1 :) Пределно ясно е, че на "титаните", а и на някои други, не им пука за историята на ЦСКА :mrgreen: Тия приказки за наследяване, припознаване и пр. са за малките деца, които си играят в Борисовата градина. :) Прозрачната идея е да се гушне стадион "Българска армия" без пари. :evil: А морал - какъв морал в отбор, който години наред печелеше републиканските първенства с точките, подарени от военизираните отбори-сателити, а през 1967 г. продаде домакинството си в третия мач на полуфинала за КЕШ срещу "Интер" срещу парите за един автобус ???!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 яну 2010 19:04

И къде ще е тоя стадион? С тая кухата инфраструктура на тоя град, няма как да идеме до там! Борисовата градина е нашия дом, няма да се местим, толкова години ни разиграват, накрая остана да се изместим-безумие![/quote]
Толкова години ви разиграват?!? Колко? И в какво точно се състои разиграването? Горканчовци! Живи да ви ожали човек...[/quote]
Ами за разлика от богопомазаните на нас никой не ни подари стадион...[/quote]

А бе ти крап ли си, скрап ли си, пиян ли си, дрогиран ли си, не можеш ли да четеш? :mrgreen:

През 1924 г. Столична община отпуска терен за построяване на игрище на ССК Левски върху празно, незастроено място, ползвано за сметище, на изток от Перловска река и на югоизток от Орлов мост. Повече от десет години продължава строежът. Стадионът е по проект на арх. Зафир Абрашев, един от основателите на клуба. Той е и главен изпълнител на строителството. :)

През 1934 г. стадионът е напълно готов - с твърд сгуриен терен и с трибуни за около 7-8 хиляди зрители. През 1936 г. е завършена съблекалнята с баня с топла вода. Игрище „Левски“ дълги години е едно от най-използваните в София, на него се провеждат мачовете за столичното и държавното първенство. Съгласно балансовия отчет на клуба през 1934 г. стадионът е имал стойност 1 044 903 тогавашни лева. :)

През 1949 г. е решено да се построи в центъра на София нов национален стадион, точно на мястото на игрище „Левски“. Разпоредено е на Министерството на комуналното стопанство да национализира имуществото на клуба, след което стадионът е разрушен. :evil: По-късно на това място е изграден сегашния Национален стадион "Васил Левски". :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 яну 2010 19:57

Кашчей знам толкова колкото пише по новините за марката ЦСКА.Доколкото съм запознат сега се чака решение ще бъде/или няма да бъде ЦСКА наследник на АС 23 от най-висшите съдебни органи. ;) Ако бъде признат ЦСКА автоматично стадион Българска Армия става собственост на армейците.И те ще могът да го модернизират.Нееднократно Титан заяви желание да стопанисва стадиона,но само ако е тяхен под формата на концесия за 30 години или повече.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “ЦСКА”