Любо,моля те! Върви си!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
downlow

Re: ПЕНЕВ СМЕШЕН СИ

Мнениеот downlow » 29 ное 2009 10:42

и на мен ми се стори странно да се радва че сте взели една точка, все едно че сте играли срещу Реал Мадрид.

iceto
Контакти:

Мнениеот iceto » 29 ное 2009 10:48

zoro333 написа:Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”, сподели Пенев веднага след мача пред Про тв :)

Съгласен съм абсолютно първо за една година не сме мръднали като игра нищо,второ постоянно върти състава нямаме никъкъв стил на игра и естествено на много от постовете нямаме и играчи, за съжеление отново неслучихме на собственици тия ТИТАНИТЕ нямат пари или не им се дават или са просто поредните мошеници правещи си реклама на гърба на ЦСКА и нас феновете.Ако поне малко искат нещо да се постигне първата крачка е да се махне Пенев втората е да се налеят пари за селекция щото голям футбол се прави с много пари.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 ное 2009 10:50

zoro333 написа:Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”, сподели Пенев веднага след мача пред Про тв :)

какво е смешен?с тия футболисти толкова бе!той им знае потенцяла, знае, че за техния потенцял са играли добре!Виж кои футболисти са на терена!Искаш да смажеме Черно Море ли с тях!Виж че един отботр е 11 чоявека ние вече 3-4 мач играем минимум с 2ма човека по-малко.Бранеков никога няма стане футболист!Той си е некъдърен!Руи Мигел нито може да спира топката да не говорим да е подава!Янчев винаги съм го харесвал, ама годините му натежаха, няма работа вече в ЦСКА!Св. Тодор най-голямата дупка в ЦСКА!Въобще незнам за какво го взехме в момента е супер зле!Данчо Тъча преди беше играч покрай тия истории пиене миеене за нищо не става!Е и това са си половин отбор!Да не говорим, че Попов не влиза всеки ден да играе и си му е като дебют!А по страшното е, че дори да пусне Иванов и Котев ще е същата баница!Е кво искате от Любо да влзезне да играе той!Като се има предвит , че не играят и най-добрите ни играчи Марко и Стоянов!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 ное 2009 10:51

iceto написа:

Съгласен съм абсолютно първо за една година не сме мръднали като игра нищо,второ постоянно върти състава нямаме никъкъв стил на игра и естествено на много от постовете нямаме и играчи, за съжеление отново неслучихме на собственици тия ТИТАНИТЕ нямат пари или не им се дават или са просто поредните мошеници правещи си реклама на гърба на ЦСКА и нас феновете.Ако поне малко искат нещо да се постигне първата крачка е да се махне Пенев втората е да се налеят пари за селекция щото голям футбол се прави с много пари.

за това и аз съм съгласен!Единственната грешла на Любо може би е, че няма 1 мач да сме излезнали с един и същ отбор!Те така не могат да се сработат!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

iceto
Контакти:

Мнениеот iceto » 29 ное 2009 11:00

POPCORN написа:
iceto написа:

за това и аз съм съгласен!Единственната грешла на Любо може би е, че няма 1 мач да сме излезнали с един и същ отбор!Те така не могат да се сработат!

Аз знма че нямаме кой знае какви футболисти ЛИТЕКС и левски има по постове по добри изпълнители но е факт че Любо явно и психечески не може да ги настри, защо например пуска един Бранеков като всички виждаме че се спъва от топката Иван Иванов е с класи над него, ами Мигел по добре да играе Тимонов или някои юноша , а вчера и С.Петров ужас чак и вратарите смени.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 ное 2009 11:02

POPCORN написа:
iceto написа:

На един треньор,който за 18 мача не можа да си избистри титулярния състав,доста неща са му сгрешени,не само едно.А колкото до това:толкова им е потенциала-ми нали той си ги избра?Не ги ли прецени преди да ги натресе на отбора.Ако си припомним-за Тимонов и Манчев то не бяха "саги",то не бяха арбитражи,то не беше чудо.Ще рече човек,че не "принцът на Пловдив" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,а "принцът на Рим" ще идва.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 29 ное 2009 11:03

от POPCORN на 29 Ное 2009 06:50

какво е смешен?с тия футболисти толкова бе!той им знае потенцяла, знае, че за техния потенцял са играли добре!Виж кои футболисти са на терена!Искаш да смажеме Черно Море ли с тях!Виж че един отботр е 11 чоявека ние вече 3-4 мач играем минимум с 2ма човека по-малко.Бранеков никога няма стане футболист!Той си е некъдърен!Руи Мигел нито може да спира топката да не говорим да е подава!Янчев винаги съм го харесвал, ама годините му натежаха, няма работа вече в ЦСКА!Св. Тодор най-голямата дупка в ЦСКА!Въобще незнам за какво го взехме в момента е супер зле!Данчо Тъча преди беше играч покрай тия истории пиене миеене за нищо не става!Е и това са си половин отбор!Да не говорим, че Попов не влиза всеки ден да играе и си му е като дебют!А по страшното е, че дори да пусне Иванов и Котев ще е същата баница!Е кво искате от Любо да влзезне да играе той!Като се има предвит , че не играят и най-добрите ни играчи Марко и Стоянов!

Казваш,че Пенев им знаел потенцияла,тогава защо ги е взел в отборчето ви.Щом ги е взел,значи според него са много добри футболисти.Май друго говорехте след мача в Москва.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

bobi69
Контакти:

Пенев вън от ЦСКА

Мнениеот bobi69 » 29 ное 2009 11:16

Любо накарани да духаме супата като ти гласувах ме доверие но е време ние да ти духнем под опашката и да те изгоним от отбора смешнико.Как може да се излагаш така и да говориш глупости че ти харесва играта на отбора.Бъди мъж и напусни сам и не чакай да чуеш от най-великата публика думите ОСТАВКА.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Пенев вън от ЦСКА

Мнениеот shumnaliq » 29 ное 2009 11:30

ти нещо .... май ... не си у ред
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

chelseabg
Контакти:

Re: Пенев вън от ЦСКА

Мнениеот chelseabg » 29 ное 2009 11:33

Каква публика,какви фенове стадиона ви е празен..Левски същата работа.Защото масата от феновете и фенките ви не могат да изброят 5 футболиста.Не се заяждам,но е смешно да казваш най-велика публика,отбора на народа а да нямаш 5 хиляди на стадиона.

Върни се в “ЦСКА”