Любо,моля те! Върви си!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПЕНЕВ СМЕШЕН СИ
и на мен ми се стори странно да се радва че сте взели една точка, все едно че сте играли срещу Реал Мадрид.
zoro333 написа:Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”, сподели Пенев веднага след мача пред Про тв
Съгласен съм абсолютно първо за една година не сме мръднали като игра нищо,второ постоянно върти състава нямаме никъкъв стил на игра и естествено на много от постовете нямаме и играчи, за съжеление отново неслучихме на собственици тия ТИТАНИТЕ нямат пари или не им се дават или са просто поредните мошеници правещи си реклама на гърба на ЦСКА и нас феновете.Ако поне малко искат нещо да се постигне първата крачка е да се махне Пенев втората е да се налеят пари за селекция щото голям футбол се прави с много пари.
- POPCORN
- Контакти:
zoro333 написа:Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”, сподели Пенев веднага след мача пред Про тв
какво е смешен?с тия футболисти толкова бе!той им знае потенцяла, знае, че за техния потенцял са играли добре!Виж кои футболисти са на терена!Искаш да смажеме Черно Море ли с тях!Виж че един отботр е 11 чоявека ние вече 3-4 мач играем минимум с 2ма човека по-малко.Бранеков никога няма стане футболист!Той си е некъдърен!Руи Мигел нито може да спира топката да не говорим да е подава!Янчев винаги съм го харесвал, ама годините му натежаха, няма работа вече в ЦСКА!Св. Тодор най-голямата дупка в ЦСКА!Въобще незнам за какво го взехме в момента е супер зле!Данчо Тъча преди беше играч покрай тия истории пиене миеене за нищо не става!Е и това са си половин отбор!Да не говорим, че Попов не влиза всеки ден да играе и си му е като дебют!А по страшното е, че дори да пусне Иванов и Котев ще е същата баница!Е кво искате от Любо да влзезне да играе той!Като се има предвит , че не играят и най-добрите ни играчи Марко и Стоянов!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
iceto написа:zoro333 написа:Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”, сподели Пенев веднага след мача пред Про тв
Съгласен съм абсолютно първо за една година не сме мръднали като игра нищо,второ постоянно върти състава нямаме никъкъв стил на игра и естествено на много от постовете нямаме и играчи, за съжеление отново неслучихме на собственици тия ТИТАНИТЕ нямат пари или не им се дават или са просто поредните мошеници правещи си реклама на гърба на ЦСКА и нас феновете.Ако поне малко искат нещо да се постигне първата крачка е да се махне Пенев втората е да се налеят пари за селекция щото голям футбол се прави с много пари.
за това и аз съм съгласен!Единственната грешла на Любо може би е, че няма 1 мач да сме излезнали с един и същ отбор!Те така не могат да се сработат!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:iceto написа:zoro333 написа:Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”, сподели Пенев веднага след мача пред Про тв
за това и аз съм съгласен!Единственната грешла на Любо може би е, че няма 1 мач да сме излезнали с един и същ отбор!Те така не могат да се сработат!
Аз знма че нямаме кой знае какви футболисти ЛИТЕКС и левски има по постове по добри изпълнители но е факт че Любо явно и психечески не може да ги настри, защо например пуска един Бранеков като всички виждаме че се спъва от топката Иван Иванов е с класи над него, ами Мигел по добре да играе Тимонов или някои юноша , а вчера и С.Петров ужас чак и вратарите смени.
- blue avalanche
- Контакти:
POPCORN написа:iceto написа:zoro333 написа:Аз специално съм доволен от играта и поведението на целия отбор. Като цяло много добре играхме и съжалявам, че не успяхме да спечелим 3 точки, но все пак увеличаваме нашия актив с една точка”, сподели Пенев веднага след мача пред Про тв
На един треньор,който за 18 мача не можа да си избистри титулярния състав,доста неща са му сгрешени,не само едно.А колкото до това:толкова им е потенциала-ми нали той си ги избра?Не ги ли прецени преди да ги натресе на отбора.Ако си припомним-за Тимонов и Манчев то не бяха "саги",то не бяха арбитражи,то не беше чудо.Ще рече човек,че не "принцът на Пловдив"

от POPCORN на 29 Ное 2009 06:50
какво е смешен?с тия футболисти толкова бе!той им знае потенцяла, знае, че за техния потенцял са играли добре!Виж кои футболисти са на терена!Искаш да смажеме Черно Море ли с тях!Виж че един отботр е 11 чоявека ние вече 3-4 мач играем минимум с 2ма човека по-малко.Бранеков никога няма стане футболист!Той си е некъдърен!Руи Мигел нито може да спира топката да не говорим да е подава!Янчев винаги съм го харесвал, ама годините му натежаха, няма работа вече в ЦСКА!Св. Тодор най-голямата дупка в ЦСКА!Въобще незнам за какво го взехме в момента е супер зле!Данчо Тъча преди беше играч покрай тия истории пиене миеене за нищо не става!Е и това са си половин отбор!Да не говорим, че Попов не влиза всеки ден да играе и си му е като дебют!А по страшното е, че дори да пусне Иванов и Котев ще е същата баница!Е кво искате от Любо да влзезне да играе той!Като се има предвит , че не играят и най-добрите ни играчи Марко и Стоянов!
Казваш,че Пенев им знаел потенцияла,тогава защо ги е взел в отборчето ви.Щом ги е взел,значи според него са много добри футболисти.Май друго говорехте след мача в Москва.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Пенев вън от ЦСКА
Любо накарани да духаме супата като ти гласувах ме доверие но е време ние да ти духнем под опашката и да те изгоним от отбора смешнико.Как може да се излагаш така и да говориш глупости че ти харесва играта на отбора.Бъди мъж и напусни сам и не чакай да чуеш от най-великата публика думите ОСТАВКА.
Re: Пенев вън от ЦСКА
ти нещо .... май ... не си у ред
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Пенев вън от ЦСКА
Каква публика,какви фенове стадиона ви е празен..Левски същата работа.Защото масата от феновете и фенките ви не могат да изброят 5 футболиста.Не се заяждам,но е смешно да казваш най-велика публика,отбора на народа а да нямаш 5 хиляди на стадиона.