Любо Пенев със забрана да напуска България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Любо Пенев със забрана да напуска България

Мнениеот Old_death » 04 дек 2009 19:19

от Кашчей на 04 Дек 2009 19:39

Old_death написа:
Това със сигурност е моя работа,както и работа на всички червени фенове,защото такива като тебе висят по чужди подфоруми и се занимават само с плюене и дискусии по адрес на омразните им отбори.Въпросът ми към теб е резонен,защото винаги си претендирал че не си фен ма Левски.Установих че мразиш ЦСКА,но никъде не намерих декларирана от теб клубна принадлежност!Да разбирам ли,че само мразиш червените,без да симпантизираш на друг клуб?Всичко това идва като плод на наблюдение на най-голямото ти количество постове

Съжалявам, но ще те разочаровам, теб и другите, които не знаете как да си поискате информация!Аз чета и пиша във форумите на "Гонг", а вие не съм убеден, че сте взели на лиценз подфорум ЦСКА, както и левскарите не са платили и стотинка за подфорум "Левски"....същото важи за абсолютно всички подфоруми, та ми е интересно с какво право определяш някой подфорум за чужд, свой, твой, мой, наш, ваш и каквито още притежателни местоимения се сетиш?Не си разбрал и друго-аз мразя само бамя, и не мразя ЦСКА.Това, че не съм съгласен с грандоманщината, наглостта и постоянните подпирания от страна на държава и футболен съюз на двата най-опасни за българския футбол отбори съвсем не означава, че ги мразя.

Относно банковата тайна-тя доколкото знам важи за състоянието на банковата ти сметка.Ако не си погасяваш задълженията, независимо от причината и обезпечението, какъв е проблемът да получиш рестрикции от страна на банката?За опушеният любител на на огнена вода(забранена му от Аллах, впрочем) съм на мнение, че трябва да си мине по съдебен ред и да си получи присъда, каквато заслужава, защото неговото е рецидив.В тази насока, много сме далеко от големите(особено английски) отбори, които надали биха търпели такъв футболст в редиците си, камо ли да го пускат в официални мачове.

ПП-Не те знам и не ме интересува, към кой мобилен оператор си минал, но се възхищавам от увереността ти, че той не подслушва разговори

Никога не съм бил против това да се пише в подфорумите,но се възмущавам от хора,които не пишат нищо конструктивно,заяждат се или подклаждат заяждане!Не си откровен в приказките си,че се възмущаваш от някакви подпирания за някой отбор,защото ако беше истина,щеше да си доста повече възмутен от синия отбор,но за тях ти говориш като за умрели-или хубаво или нищо!Пак даваш някаква твоя трактовка за банковата тайна и за почтеността на отношенията между банка и клиент на тая банка.Тук става въпрос само за това.Тия отношения не трябва да стават обществено достояние,както и не трябваше да стават такова телефонните разговори между собствениците на ЦСКА!По закон всички телефонни разговори може да бъдат обект на подслушване след представена заповед в случаи на особено опасно криминално деяние и при разследване.В случая Батков,в качеството му на член на управата на М Тел няма право да подслушва чужди разговори и да ги прави обществено достояние!И в двата случая става въпрос само за почтеност,ако имаш представа какво означава това.Съвсем не тръпна от желание да влизам в напразни полемики с тебе,защото си ми доказал че е безмислено,но държа да повторя част от предишния си пост,защото явно не си прочел отново!И на врабците по улицата бе ясно,че лишаването от излизане от България на Любо нямаше да издържи никакво обжалване,защото бе незаконно!Любо наистина има задължение към тая банка,но то е ОБЕЗПЕЧЕНО С ИМУЩЕСТВО,НАДВИШАВАЩО ПО РАЗМЕР СУМАТА НА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО!В Европа,която не ти излиза от устата в такъв случай крайната мярка е запор със съдия изпълнител и отнемане на имуществото!А сега сравни тия действия и постъпката на банката!Пак казвам,че просто трябваше да се нагнетява негативно напрежение в клубът преди мача.На тоя фон ми кажи кога в периода от последните 1.5 години преди мач на ЦСКА е имало медийно спокойствие и името на клубът или негово служители не е било забърквано в измислени скандали?Такъв дзвер няма!Мога да ти дам стотици примери в потвърждение на твърдението ми!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2009 20:11

Old_death, аз също нямам голямо желание за спор с теб, защото следих отблизо полемиката ви с honda, дори взех малко участие.С ултрас просто не си струва да си хаби човек приказките и клавиатурата.

ПП-Ако излезе нещо, компрометиращо "Титан", може и да се откажеш от услугите им и да минеш към друг оператор в сметосъбирането или...сам да си извозваш сметта.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 дек 2009 22:28

Old_death написа:ОБЕЗПЕЧЕНО С ИМУЩЕСТВО,НАДВИШАВАЩО ПО РАЗМЕР СУМАТА НА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО!

Според банката цената в момента е недостатъчна да покрие изцяло задължението, точно затова възникна проблемът. Идиотска история, в която всички успяха да се изложат.

П.П. А вие, съвсем в духа на темата се карате яко по въпроса добро ли е доброто или лошото ли е лошо. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 дек 2009 08:14

от защо на 04 Дек 2009 23:28

Old_death написа:
ОБЕЗПЕЧЕНО С ИМУЩЕСТВО,НАДВИШАВАЩО ПО РАЗМЕР СУМАТА НА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО!

Според банката цената в момента е недостатъчна да покрие изцяло задължението, точно затова възникна проблемът. Идиотска история, в която всички успяха да се изложат.

П.П. А вие, съвсем в духа на темата се карате яко по въпроса добро ли е доброто или лошото ли е лошо.

Проблемът е че тук има хора,които в омразата си към любимият ми клуб ръсят само злоба и простотии.Хора,които се препитават и живеят само заради омразата си.Не напразно му посочих количеството мнения в подфорума на ЦСКА и го попитах на кой клуб е фен!Оказа се,че трябват особени ритуали(свирки или кофичка с везелин) за да каже клубната си принадлежност!Много се дискутира демокрацията в тоя форум,но никой не се е запитал дали я е заслужил!Заяждането,откритото показване на омразата си и други такива модели на поведение не са признак на демокрация,а на свободия!Преди време с тоя индивид имахме един спор по една тема,в който не зная защо проявих божествено търпение към празнословието му.Въпреки,че в спора подкрепих над 80% от твърденията си с доказателства от публикации и книги,срещнах насреща само брътвежи,расъждения и свободни съчинения.В тоя форум има няколко такива уникални индивида,но явно не е демократично да им вземеш трибуната за изява.Имах даже предложение към един от модераторите да им отвори специална тема за изява на дървената им философия с цел да се ограничи спама,но се оказа,че не било демократично!Иначе тиражирането на лъжи и клевети е демокрация!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 дек 2009 09:45

Old_death написа:Преди време с тоя индивид имахме един спор по една тема,в който не зная защо проявих божествено търпение към празнословието му.Въпреки,че в спора подкрепих над 80% от твърденията си с доказателства от публикации и книги,срещнах насреща само брътвежи,расъждения и свободни съчинения.В тоя форум има няколко такива уникални индивида,но явно не е демократично да им вземеш трибуната за изява.Имах даже предложение към един от модераторите да им отвори специална тема за изява на дървената им философия с цел да се ограничи спама,но се оказа,че не било демократично!

:lol: :lol: :lol:
Аз затова избягвам да обяснявам разни неща на хора, които не ме слушат. Е, то се случва, ама не настоявам и не повтарям поне.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”