След тези трагични резултати няма да се учудя ако Делова и Ето'о си бият камшика при първата оферта която им активира клаузите.
Особено и след коментара на Керкез снощи, че явно има някакво напрежение.
Ей тогава ще стане страшно...

2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- 

CSKA_FEN4E
- Контакти:
Re: 2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.
AgePeeBG написа:Ти си представи. Ония без никакви пари имат добър отбор и имат реални шансове да бият Брага, ние тука се мъчим с почти фалирали отбори и не можем да ги бием. И всичко, най-вероятно, заради тия отгоре. И тия сухи дърва на терена, естествено.
Поне успокояващото е, че имаме 2 точки, щото можеше да имаме и 0, както миналия сезон.
Как без никакви пари , сега дават 800 000 хил.евро за някакъв нападател от Португалия или Бразилия.
Sens85 написа:След тези трагични резултати няма да се учудя ако Делова и Ето'о си бият камшика при първата оферта която им активира клаузите.
Особено и след коментара на Керкез снощи, че явно има някакво напрежение.
Ей тогава ще стане страшно...
Ми тогава да затваряме кепенците.
Нашите че не умеят да играят футбол, не умеят. И с други е така. Но да не се стараят, да не тичат, да се спъват в топката, да не могат да си подадат на 2-3 метра ... 
Най-малкато, което трябва да се направи е да се наложат солени глоби и да им се обясни на тези хора, че при всяко неизпълнение на задълженията, ще последват глоби.
Ако не друго, поне да тичат.
Ако зависеше от мен бих започнал поетапно изчистване на отбора от неможачите. Ясно че всички некадърници не могат да бъдат изгонени от раз. Но трябва да се работи в тази насока задължително. Стъпка по стъпка.

Най-малкато, което трябва да се направи е да се наложат солени глоби и да им се обясни на тези хора, че при всяко неизпълнение на задълженията, ще последват глоби.
Ако не друго, поне да тичат.
Ако зависеше от мен бих започнал поетапно изчистване на отбора от неможачите. Ясно че всички некадърници не могат да бъдат изгонени от раз. Но трябва да се работи в тази насока задължително. Стъпка по стъпка.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
						ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Gotzev.88 написа:goshev написа:Gotzev.88 написа:Трябват ни един отбор психолози. За всеки играч по един. Ще бъде скъпо, но трябва...
Хайде да се намерят прилични играчи и треньори и тогава да фантазираме.
Играчите ни не са по-лоши от тези на Спартак Варна, Ботев Плд, Крумовград, Септември и т.н... Имат някакъв много тежък проблем и той не е в краката, а в главата. И това е от три години вече, независимо кой идва и кой си тръгва.
Ми да сложат начело на отбора футболни хора, а не медицински лица.
Не знам какво са гледали някои снощи, но аз видях състава от миналия сезон, като липсващите бяха Шопов, Кареасо и Линдсет, които явно не стават и затова бяха оставени да си тръгнат! Най-добрите играчи от нашите бяха Тасев и Скаршем - през първото полувреме! Треньорът ни изпрати Тасев през второто на левия фланг, а Санянг на десния, което беше "гениален" ход, с който загубихме всякаква острота в атака! При гола на Спартак Делова и Купър изглеждаха като "Двамата Комици"- толкова слаби, та чак смешни! По-слаба защита не сме имали от 80-те години на миналия век! През второто пуснаха и Ето`о, и той се включи с няколко невиждани удари отдалеч! Също влезе и Локило, който много добре подтичваше! Само Бютучи липсваше! Но съм сигурен, че ако имаше възможност щеше да се "отличи" на терена...
Питас изпусна дузпа, а през второто изпусна и да вкара - явно вече толкова си може!
Треньорът ни направи някакви смени, с които играта ни стана като при деца в основно уч-ще, наглеждани от "учител" по физическо възпитание! И накрая съвсем закономерно успяхме да се доберем до точката! Даже гостите ни изпуснаха, а са отбор събран от "кол и въже", но затова пък са и почти без подготовка!

Питас изпусна дузпа, а през второто изпусна и да вкара - явно вече толкова си може!
Треньорът ни направи някакви смени, с които играта ни стана като при деца в основно уч-ще, наглеждани от "учител" по физическо възпитание! И накрая съвсем закономерно успяхме да се доберем до точката! Даже гостите ни изпуснаха, а са отбор събран от "кол и въже", но затова пък са и почти без подготовка!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Едно си баба бае,едно си баба знае....не ставаш за анализатор Конане. Щом критерият ти са Тасев и Скаршем. Би ли уточнил за коя защита през 80-те години на миналият век говориш?CSKA 78 написа:Не знам какво са гледали някои снощи, но аз видях състава от миналия сезон, като липсващите бяха Шопов, Кареасо и Линдсет, които явно не стават и затова бяха оставени да си тръгнат! Най-добрите играчи от нашите бяха Тасев и Скаршем - през първото полувреме! Треньорът ни изпрати Тасев през второто на левия фланг, а Санянг на десния, което беше "гениален" ход, с който загубихме всякаква острота в атака! При гола на Спартак Делова и Купър изглеждаха като "Двамата Комици"- толкова слаби, та чак смешни! По-слаба защита не сме имали от 80-те години на миналия век! През второто пуснаха и Ето`о, и той се включи с няколко невиждани удари отдалеч! Също влезе и Локило, който много добре подтичваше! Само Бютучи липсваше! Но съм сигурен, че ако имаше възможност щеше да се "отличи" на терена...
Проблемът е, че ние изглеждаме в цугцванг от доста време. Това в шахмата е ситуация, е която нямаш полезен ход. 
Ако вземеш играчи, текучеството пак става много. Да ме извиняват тези, които казват, че нямаме играчи. Има един- два поста, където има свободни позиции за нови. На другите позиции ние си имаме футболисти. Когато текучеството на играчи е голямо от една страна плащаме безумни заплати на неиграещи футболисти и от друга климатът в отбора се прецаква адски много и няма как да стане колектив, а оттам и отбор.
Като ги чакаме пък да вземат да заиграят най-после и не взимаме нови пък оставаме с тия същите СПА - любители, половината, от които са дошли само за парите и не знаят въобще какво е ЦСКА.
Истината е, че трябва час по-скоро да се реже до кокал. Стига с тия половинчати мерки. Ама тука така, ама тва, ама онова.Някой трябва да тропне по масата и да почне да реже живо месо.
Купър първи трябва да си събере багажа. Не може капитан на отбора, с най-голямата заплата, да отиграва по този начин при гола им. Не може да се въртиш като п....., скъсяваш дистанцията и заставаш с лице срещу удара. Ти си капитан!!! Ти трябва да си готов да се жертваш за отбора. Твоето поведение на терена пряко рефлектира върху целия състав.
След това Пинто. Той не може да изкара цял мач. Вие видяхте ли как бяга и пада. Той има физически проблеми.
Вион не може да бяга. Натежал, тромав, бавен.
Кой е водил кондиционната тренировка на тези играчи? Ами те нямат сили и бързина да направят един по-бърз преход, камоли да спринтират 5-6 пъти на мач. Играем в 21 ч., а нашето темпо е все едно сме някакви пенсионери на 50-60 години.
Ето'о бил много добър. Какво му е доброто на това лекенце? Същото е като Файтон и другите им себеподобни. Влиза и си играе сам. Топка- стрелба, топка-стрелба. Че и се опитва да прехвърля от 50 метра при положение, че ни трябва гол и има 5 минути до края. Нали чухте Керкез какво е казал за Ето'о и защо не играе като титуляр. Тактическа дисциплина- 000000. Отделно в първия мач беше и с наднормено тегло.
Локило се включил добре..... Къде се е включил добре??? В космоса ли? Или на Фифата??? Те като го докоснат и той пада и после лежи на земята по 2 минути и гледа като ****** охлюв.
Не виждам и аз Сегер с какво точно ще вдигне класата на отбора. С техника ли, с импровизация ли, със скорост, с какво???
Да продължавам ли??? Къде са тия Исеки, Тея Бютучита??? Докога ще ги търпим тези вечноконтузените??? САФ едно време в Абърдийн е имал подобен проблем. Завел ги на Северно море или там някакво футболистите, ама зимата, и казал всички контузени да влизат в морето. На следващата тренировка всички чудодейно оздравели. Това е истина, пише го в Автобиографията му.
Не искам да подхващам Питас за пропуснатата дузпа, но трябваше да я вкара и я би несериозно. А при онова положение в края пасът му към Борносузов не бе добър.
Не ми хареса и включването на малките. Нито Чорбата, нито Йоан, нито Петко показаха нещо.
Целият състав, барабар с треньорът, заслужават да излязат на средата на стадиона и феновете да ги целят с домати и яйца, докато не разберат какво е ЦСКА и не си вземат поука.
Единствените, които бих спасил от заслужения гняв на народа са Тасев и Бусато.

Ако вземеш играчи, текучеството пак става много. Да ме извиняват тези, които казват, че нямаме играчи. Има един- два поста, където има свободни позиции за нови. На другите позиции ние си имаме футболисти. Когато текучеството на играчи е голямо от една страна плащаме безумни заплати на неиграещи футболисти и от друга климатът в отбора се прецаква адски много и няма как да стане колектив, а оттам и отбор.
Като ги чакаме пък да вземат да заиграят най-после и не взимаме нови пък оставаме с тия същите СПА - любители, половината, от които са дошли само за парите и не знаят въобще какво е ЦСКА.
Истината е, че трябва час по-скоро да се реже до кокал. Стига с тия половинчати мерки. Ама тука така, ама тва, ама онова.Някой трябва да тропне по масата и да почне да реже живо месо.
Купър първи трябва да си събере багажа. Не може капитан на отбора, с най-голямата заплата, да отиграва по този начин при гола им. Не може да се въртиш като п....., скъсяваш дистанцията и заставаш с лице срещу удара. Ти си капитан!!! Ти трябва да си готов да се жертваш за отбора. Твоето поведение на терена пряко рефлектира върху целия състав.
След това Пинто. Той не може да изкара цял мач. Вие видяхте ли как бяга и пада. Той има физически проблеми.
Вион не може да бяга. Натежал, тромав, бавен.
Кой е водил кондиционната тренировка на тези играчи? Ами те нямат сили и бързина да направят един по-бърз преход, камоли да спринтират 5-6 пъти на мач. Играем в 21 ч., а нашето темпо е все едно сме някакви пенсионери на 50-60 години.
Ето'о бил много добър. Какво му е доброто на това лекенце? Същото е като Файтон и другите им себеподобни. Влиза и си играе сам. Топка- стрелба, топка-стрелба. Че и се опитва да прехвърля от 50 метра при положение, че ни трябва гол и има 5 минути до края. Нали чухте Керкез какво е казал за Ето'о и защо не играе като титуляр. Тактическа дисциплина- 000000. Отделно в първия мач беше и с наднормено тегло.
Локило се включил добре..... Къде се е включил добре??? В космоса ли? Или на Фифата??? Те като го докоснат и той пада и после лежи на земята по 2 минути и гледа като ****** охлюв.
Не виждам и аз Сегер с какво точно ще вдигне класата на отбора. С техника ли, с импровизация ли, със скорост, с какво???
Да продължавам ли??? Къде са тия Исеки, Тея Бютучита??? Докога ще ги търпим тези вечноконтузените??? САФ едно време в Абърдийн е имал подобен проблем. Завел ги на Северно море или там някакво футболистите, ама зимата, и казал всички контузени да влизат в морето. На следващата тренировка всички чудодейно оздравели. Това е истина, пише го в Автобиографията му.
Не искам да подхващам Питас за пропуснатата дузпа, но трябваше да я вкара и я би несериозно. А при онова положение в края пасът му към Борносузов не бе добър.
Не ми хареса и включването на малките. Нито Чорбата, нито Йоан, нито Петко показаха нещо.
Целият състав, барабар с треньорът, заслужават да излязат на средата на стадиона и феновете да ги целят с домати и яйца, докато не разберат какво е ЦСКА и не си вземат поука.
Единствените, които бих спасил от заслужения гняв на народа са Тасев и Бусато.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
soilwork написа:Едно си баба бае,едно си баба знае....не ставаш за анализатор Конане. Щом критерият ти са Тасев и Скаршем. Би ли уточнил за коя защита през 80-те години на миналият век говориш?CSKA 78 написа:Не знам какво са гледали някои снощи, но аз видях състава от миналия сезон, като липсващите бяха Шопов, Кареасо и Линдсет, които явно не стават и затова бяха оставени да си тръгнат! Най-добрите играчи от нашите бяха Тасев и Скаршем - през първото полувреме! Треньорът ни изпрати Тасев през второто на левия фланг, а Санянг на десния, което беше "гениален" ход, с който загубихме всякаква острота в атака! При гола на Спартак Делова и Купър изглеждаха като "Двамата Комици"- толкова слаби, та чак смешни! По-слаба защита не сме имали от 80-те години на миналия век! През второто пуснаха и Ето`о, и той се включи с няколко невиждани удари отдалеч! Също влезе и Локило, който много добре подтичваше! Само Бютучи липсваше! Но съм сигурен, че ако имаше възможност щеше да се "отличи" на терена...
А съм написал фактите! Ако си мислиш, че през първото имахме по-добре представили се футболисти от Тасев и Скаршем, тогава трябва да смениш спорта, който гледаш! :)
Иначе за 80-те си прав! Имах предвид 60-те, когато сме имали най-слаб сезон! А може би трябваше да напиша - най-слабата защита от сезон...2024/2025! Обаче защитата спрямо този сезон си е същата... ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Gotzev.88 написа:Керкез каза и че играчите са гласували за нов капитан и те самите пак са си избрали Купър :roll: При положение, че им е ясно, че капитанът се очаква да е титуляр, при положение, че ги закопава редовно с поне една фатална грешка всеки мач и при положение, че се карат заради заплатата му и трима от колегите им напуснаха заради това. Аз ви казах, че тия хора не са слаби физически, а са тотално сбъркани в главата и нямат никаква връзка с главния мозък вече.... И Керкез с кой акъл ги пита изобщо като сам намекна на подготовката, че са ментални лузъри и не знаят на кой свят са?
Колко %-та са се явили на изборите и колко са били НА гъби? :lol:
					Последна промяна от goshev на 27 юли 2025 12:20, променено общо 1 път.