Купър се контузи при едно скачане за висока топка , малко преди гола. Не е хронична контузия
Тая година ни бият отбори , които с години нямат победа срещу нас. На тоя стадион само Левски бием.
11 Кръг/ЦСКА - Септември /05.10.2024/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 11 Кръг/ЦСКА - Септември /05.10.2024/ 17:30
Орманджиев е вече на заден план според мен. Видя се днес в началото на мача каква ще бъде ролята му оттук-насетне :mrgreen:
Да не забравяме, че имаме нов изпълнителен директор, което е изключително важно и предвид случващото се в момента, но и като цяло. Беше обявено, че той ще има пресконференция след две седмици след назначението му. Чакам с нетърпение да видя какво ще каже и как ще се преструктурира клубът оттук нататък, защото с времето според мен той ще промени някои неща, а и хора на ръководни позиции. Пишещите и четящите тук знаят, че аз от ден 1 съм против това Фичо да е спортен директор. Именно това е най-ключовото и важно решение, което трябва да бъде направено според мен , за да тръгне отбора. Проблемът е, че май няма добър вариант с българин, тъй като като цяло тази позиция в България е малко подценена и по-периферна.
Да не забравяме, че имаме нов изпълнителен директор, което е изключително важно и предвид случващото се в момента, но и като цяло. Беше обявено, че той ще има пресконференция след две седмици след назначението му. Чакам с нетърпение да видя какво ще каже и как ще се преструктурира клубът оттук нататък, защото с времето според мен той ще промени някои неща, а и хора на ръководни позиции. Пишещите и четящите тук знаят, че аз от ден 1 съм против това Фичо да е спортен директор. Именно това е най-ключовото и важно решение, което трябва да бъде направено според мен , за да тръгне отбора. Проблемът е, че май няма добър вариант с българин, тъй като като цяло тази позиция в България е малко подценена и по-периферна.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Коялипу и Исека са много добри нападатели. Имат точен удар, мощни са, достатъчно бързи са. Трябва концентрация, стиковане с халфовете и постоянство на целия отбор.
Предни години си имахме откровени дървари в нападение. Тези сега са ок.
Предни години си имахме откровени дървари в нападение. Тези сега са ок.
Томаш си помисли че мача ще е лесен, реши да експериментира и ето го резултата. От друга страна предполагам вече се е убедил че старата трупа от Ганчово време през зимата трябва да бъде разкарана незабавно.
Рано е за крайни оценки за Томаш, ама аз лично не се сещам за нито един пример по света и у нас, при който треньор си хока играчите по медии и пред феновете и ги обвинява във всички смъртни грехове всичките до един и в последствие играчите да се вслушват в думите му, да козируват и изорават тревата за него. Не говоря за едни отминали времена с други поколения хора и възпитание, а за играчи, всичките милениуми. Не говоря и за треньор с някакво голямо име като футболист, на който тия играчи са събирали картички като деца и са искали да приличат на него, че да имат респект, независимо какво той прави с тях. Томаш никъде не е бил такъв, но тук феновете твърде много му вдигнахме самочувствието, пораснаха му крила и сега важно за него е как изглежда в очите на феновете, а играчите- кучета ги яли. Това при победа заслугата да е негова, а при загуба- вината да е само на играчите, няма как да работи много дълго време.
Аз знам, че са добри, но за тези заплати и тези пари дадени за трансферите им трябва да са много по-добри. Трябва да са лидери също и да дърпат отбора.
Трибуле бе взет от Ботев без Пари и сигурно взима 4-5 пъти по-малка заплата от тях, но много голяма разлика не виждам в класите.
Трябва много работа. Трябва концепция, план за развитие. Трябва на много нива в спортно-техническата част на клуба да има промени.
Дано новият изпълнителен директор да направи нужните промени и да преструктурира управленските структури. Да подмени тези, които не се справят.
Това е процес, който изисква време, за да може целият клуб да се превърне в една добре работеща и смазана машина на всяко едно ниво.
Трибуле бе взет от Ботев без Пари и сигурно взима 4-5 пъти по-малка заплата от тях, но много голяма разлика не виждам в класите.
Трябва много работа. Трябва концепция, план за развитие. Трябва на много нива в спортно-техническата част на клуба да има промени.
Дано новият изпълнителен директор да направи нужните промени и да преструктурира управленските структури. Да подмени тези, които не се справят.
Това е процес, който изисква време, за да може целият клуб да се превърне в една добре работеща и смазана машина на всяко едно ниво.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
В момента се нуждаем единствено и само от точки и всякакви експерименти са недопустими. Очевидно е, че Томаш подцени мача и това му изяде главата. Няма никакви оправдания за загубата, публичното хокане на футболистите освен, че е глупаво, не е и в негова полза.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
За мен Томаш обърка мача с експеримента да пусне Илиев,Хайнц и Турицов при положение, че мачовете до сега се видя че особено Турицов и Хайнц, дори не трябва да са в групата , камо ли титуляри.
От друга страна той беше длъжен да пусне Турицов и Илиев след като ги викнаха в националния.
Може и да му е подсказано примерно от собствениците, защото малко странно повикаха резерви в ЦСКА в национала.
Като добавим и изключително слабия мач на Кареасо и тези тримата , през първото полувреме играхме със седем човека и половина.
По същия начин Томаш направи експеримент да и граем без десен бек изобщо с Берое във Благоевград и там ако се сещате първото полувреме Берое изпуснаха 4 чисти гола и късмета ни спаси а и бихме с леко спорна дузпа.
След здравата битка във Варна си помислих че вече горе долу е налучкал състава и от тук нататък ,ще надграждаме.
Но да не го съдим още! Нека му дадем поне една подготовка и тогава да го оценяваме.
Малко е срамно че футболист като Турицов започва като титуляр а още по-срамно е е национал.
Турицов няма нищо общо с футбола в момента и не знам дали Кюстендилеца се гордее с това че е уредил бившия капитан да продължи договора си с ЦСКА.
За Хайнц важи същото!
Не знам дали не трябва да поиграят малко в дубъла и да се види ще стават ли пак футболисти или не.
Той Турицов и за дубъла не е а направо във третия отбор да го пратят.
Линдсет и на него започва да му пада формата .
Да видим с Левски какво ще направим !
От друга страна той беше длъжен да пусне Турицов и Илиев след като ги викнаха в националния.
Може и да му е подсказано примерно от собствениците, защото малко странно повикаха резерви в ЦСКА в национала.
Като добавим и изключително слабия мач на Кареасо и тези тримата , през първото полувреме играхме със седем човека и половина.
По същия начин Томаш направи експеримент да и граем без десен бек изобщо с Берое във Благоевград и там ако се сещате първото полувреме Берое изпуснаха 4 чисти гола и късмета ни спаси а и бихме с леко спорна дузпа.
След здравата битка във Варна си помислих че вече горе долу е налучкал състава и от тук нататък ,ще надграждаме.
Но да не го съдим още! Нека му дадем поне една подготовка и тогава да го оценяваме.
Малко е срамно че футболист като Турицов започва като титуляр а още по-срамно е е национал.
Турицов няма нищо общо с футбола в момента и не знам дали Кюстендилеца се гордее с това че е уредил бившия капитан да продължи договора си с ЦСКА.
За Хайнц важи същото!
Не знам дали не трябва да поиграят малко в дубъла и да се види ще стават ли пак футболисти или не.
Той Турицов и за дубъла не е а направо във третия отбор да го пратят.
Линдсет и на него започва да му пада формата .
Да видим с Левски какво ще направим !
Dust написа:Sens85 написа:Този мач ще ми е интересен най-вече, защото новите за пръв път ще играят на приличен терен (поне се надявам), позволяващ по-бърза игра.
Теренът специално за този мач изобщо не е готов. Идеално се вижда от днешното видео, че тревата не е станала еднородна, а и може още да не е минал поне една коситба. Какъв бе тоя зор специално за мач със Септември да се играе на Васил Левски си го знае само ръководството ви.
Благодарим ти за професионалната оценка за терена ! Ти си човека които трябва да дава напътствия кога да се коси кога да се полива и т.н
Ти си един истински агроном !
Тъпо е да делим футболистите на нови и стари, истината е, че и те и треньорите подцениха този мач. Линдсет, Вион и Коялипу за какво ги пазим, идва пауза на националите, натрупани картони нямат? Вчера Морето губи точки и точно сега трябваше да настъпим газта.
За сметка на това футболистите на Септември се бяха подготвили да изиграят мача на макс, както правят повечето отбори срещу нас.
Един Митков, който е ляв защитник няколко пъти имаше шанса да стреля към Бусато, сравнете го с нашия защитник на неговия пост в случая Пинто. Досега не съм го видял да излезе на стрелкова позиция откакто е в ЦСКА въобще не само в този мач. Започвам да съжалявам ,че не играе Санянг
За сметка на това футболистите на Септември се бяха подготвили да изиграят мача на макс, както правят повечето отбори срещу нас.
Един Митков, който е ляв защитник няколко пъти имаше шанса да стреля към Бусато, сравнете го с нашия защитник на неговия пост в случая Пинто. Досега не съм го видял да излезе на стрелкова позиция откакто е в ЦСКА въобще не само в този мач. Започвам да съжалявам ,че не играе Санянг