Незнам дали се интересуваме от Кейта, но мисля че трябва по-скоро да вземем Киро Динчев

А вие трябва да се замислите защо толкова често правите дузпи в Европа...Копенхаген, Зоря, Сайрънс, Бате, Базел, Клуж.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
k20dan4o написа:Разочарован съм снощи и от двата ни отбора, един дол дренки сме.
Незнам дали се интересуваме от Кейта, но мисля че трябва по-скоро да вземем Киро Динчев![]()
А вие трябва да се замислите защо толкова често правите дузпи в Европа...Копенхаген, Зоря, Сайрънс, Бате, Базел, Клуж.
CSKArforever написа:k20dan4o написа:Разочарован съм снощи и от двата ни отбора, един дол дренки сме.
Незнам дали се интересуваме от Кейта, но мисля че трябва по-скоро да вземем Киро Динчев![]()
То половината от тези дузпи бяха коя с коя по-измислена.Визирам тези срещу Копенхаген,Зоря и вчерашната.
Sstefanov написа:CSKArforever написа:k20dan4o написа:Разочарован съм снощи и от двата ни отбора, един дол дренки сме.
То половината от тези дузпи бяха коя с коя по-измислена.Визирам тези срещу Копенхаген,Зоря и вчерашната.
Щом са ги свирили, значи са ги видяли. На никой не му пука да ви реже. Нито сте сила, нито някой вие знае. Същото важи за Лудите, за Левски и останалите български отбори.
CSKArforever написа:Sstefanov написа:CSKArforever написа:k20dan4o написа:Разочарован съм снощи и от двата ни отбора, един дол дренки сме.
Щом са ги свирили, значи са ги видяли. На никой не му пука да ви реже. Нито сте сила, нито някой вие знае. Същото важи за Лудите, за Левски и останалите български отбори.
Копенхаген си ги бутат срещу отборите от източна Европа, не само срещу нас, а и срещу Звезда.Чернодрешкото от първия мач в София ако не се лъжа влезе в затвора.
Sstefanov написа:Как пък един път не си признахте, че сте слаби и това е. Винаги някой друг виновен. Ето за това никой не ви харесва. Същите сте като Дебелия Ники - най смешният спортен журналист в България.
Рома няма да ги биете от сега ви го казвам, не си правте тъпи илюзии
damyanov1963 написа:Заради дузпа та с/у вас ли бре
Gotzev.88 написа:damyanov1963 написа:Заради дузпа та с/у вас ли бре
[offtopic]Едва ли... но е факт, че нашият мач беше Август, 2018, а последният мач, който той е свирил е през Октомври, 2018:
https://www.transfermarkt.de/bart-vertenten/profil/schiedsrichter/6623/saison/2018
В затвора е бил в действителност заради разследване за получаване на подкуп в Белгийската лига. Освободен е малко по-късно през Ноември 2018, но делото продължава:
"In the corruption and matchfixing probe in Belgian football, referee Bart Vertenten has been released on conditions. This was decided by an Antwerp appeal body. Bart Vertenten cannot have contact with other suspects or with the media, and he can't travel abroad."
https://www.vrt.be/vrtnws/en/2018/11/16/referee-bart-vertenten-liberated-from-prison/
Сега се разрових за новости- не е оневинен, делата срещу него все още продължават и все така не свириА Копенхаген този сезон не влязоха в групите след фамозен автогол. Ние как кълнем, братко, не е истина
![]()
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SdXCkwpE9Fs[/youtube][/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69, djd, Google [Bot] и 20 госта