Лига Европа 2020/21 (Трети кръг /ЦСКА (София) — Б36 Торсхавн /24.09.2020/20:00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: Лига Европа 2020/21 (Трети кръг /ЦСКА (София) — Б36 Торсхавн /24.09.2020/20:00ч

Мнениеот sly » 24 сеп 2020 23:41

djd написа:Според мен не се разбират двамата ЦЗ все още. Това е работа на треньора - играта в защита е нещото, около което се изгражда отборът. Така че Стамен трябва да види къде точно е проблема и да го реши.

Решението е Занев , не забравяйте ,миналия сезон той със Антов като двойка ЦЗ имаха не знам си колко рекордни поредни мачове без гол.Аз мисля ,че нидерландеца е по-зле от Занката ,като опит със сигурност,комуникацията между двамата също има значение

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Лига Европа 2020/21 (Трети кръг /ЦСКА (София) — Б36 Торсхавн /24.09.2020/20:00ч

Мнениеот Plovdiv_1926 » 25 сеп 2020 02:14

k_oleto написа:Няма какво да го коментираме мача.
Ако трябва да напиша жалко: Жалко е, че нямаше фенове. Не че Б36 са сериозен отбор, но беше мач за трети кръг.

Нямаше някакви достойнства мача, извън гола на Йомов. (дано се успокои, щото го виждам, че има желание за гол и повече играе за себе си)

Забравям мача и чакам тоя с любимците на Жозе Мауриньо (Момчил Цветанов и..............Салинас) - отбор воден от Великолепния, незабравамия Акрапович. Отбор, който НЕ се съгласи за отлагане на мача, в името на българския футбол!

Ако ние бяхме продължили, а вие отпаднали от Бате, щяхте ли да се съгласите?

Бахти воя до небесата, като сте играли всичко на всичко ТРИ мача в Европа и трите като домакини. Нито сте пътували, нито нищо, за да има умора, вече грешката е в треньорския щаб.

Значи може да играем срещу вас с 6-7 коронясани титуляри, без да се отлага мач, и пак да има съдийска брадва и да се откраднаха сребърните медали, после Стойкас да псува в ложата, ама сега сме задължени да правим услуга.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 25 сеп 2020 08:21

Много добър мач. Вижда се вече една сработка , едно разбиране в играта , разбира се не на 100 % , но се вижда че и новите попълнения са добри.

Сега първо мача с Локото , после Базел.
Няма от какво да се страхуват срещу Базел ... на едно ниво сме с тях.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 25 сеп 2020 08:47

Plovdiv_1926 написа:
ама сега сме задължени да правим услуга.

Нито сте задължени ,нито пък я правите тази услуга , така,че няма какво да го натяквате .Живи и здрави и си получавайте сигнали колкото искате :) ,но Ви желаем в Неделя да Ви спре предавателя :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 сеп 2020 10:05

Mitata написа:
CSKArforever написа:Кипърците са върнали два гола на Базел с човек по-малко...

Базел са зле кондиционно. Гледах кратко репортажче от мача им с Осиек, което като гост спечелиха с 2:1. През първата част швейцарците свежи вкараха два гола, през втората хърватите изпуснаха 5.

Гледах и двата им мача и с Осиек , и с Анортозис . Не бих се наел да кажа нещо конкретно за Базел- но ако трябва да кажа нещо честно казано не ми харесаха. Но много трудно е да се направи оценка за играта на отбор ,който в началото и на двата мача вземаше надежна преднина и доминираше , после отстъпваше инициативата , намаляше оборотите и накрая и в двата мача можеше да се стигне до изравняване.
Трудно се прави оценка на играта на отбор ,който общо взето с първата си атака постига резултат ,който напълно го устройва.
От двата мача ,които гледах бих казал ,че според мен имат сериозно отстъпление от нивото ,което сме виждали от мачовете им в ШЛ. Доста млад отбор са. Иначе до 20-та минута смачкаха кипърците ,не че създадоха кой знае какви положения .иначе не се притесняват да стрелят от дистанция - наближат ли вратата на 20-25 метра и стрелят.
Халфовете им са сравнително ниски и не много здрави . Основни играчи в халфовата им линия са Фрей и Щокер - двамта са от много години заедно.
Играят в нещо като 4-4-2 с двама тежки централни нападатели,между другото вчера не игра звездата им Кабрал,не знам по каква причина.
Доста млад и неопитен отбор са - при резултат 3:2 и 60 сек до края на допълнителнотелното време владеят топката в половината на кипърците ,направиха глупостта да стрелят от 25 метра вместо да задържат топката и по този начин дадоха възможност на кипърците да организират атака и да отправят удар.
Иначе за мен съдията изпусна мача - показа доста картони, пресилено изгони един от кипърците ,а след това даде странна дузпа (с която стана 3:2) за нарушение (доколкото го имаше ) доста извън наказателното поле.
За мен беше доста слаб мач , практически без атаки носещи опасности - с изключение на първия гол другите голове ставаха след щастливо стечение на обстоятелствата.
Между другото през първотео полувреме на мача с Осиек създадоха доста положения ,а гола на хърватите дойде малко преди края.

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 сеп 2020 10:21

Jakob Weber: “They had a budget of around 100 million when they were in the Champions League, but now they’re trying to lower it to 60 million, but it’s hard because some of these players are on high wages”, Weber said.

От изказването на швейцарски журналист излиза, че Базел е клуб, който е разполагал с бюджет от около 100млн евро, а сега се опитва да го намали до 60млн. Това е накратко, скромен бюджет, 10 пъти колкото нашия. :lol:
Ако е вярно, че не са в добра кондиция, значи трябва просто да пазим вратата, докато се изморят и после бой.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 сеп 2020 11:20

djd написа:Jakob Weber: “They had a budget of around 100 million when they were in the Champions League, but now they’re trying to lower it to 60 million, but it’s hard because some of these players are on high wages”, Weber said.

От изказването на швейцарски журналист излиза, че Базел е клуб, който е разполагал с бюджет от около 100млн евро, а сега се опитва да го намали до 60млн. Това е накратко, скромен бюджет, 10 пъти колкото нашия. :lol:
Ако е вярно, че не са в добра кондиция, значи трябва просто да пазим вратата, докато се изморят и после бой.

Нямам идея колко е бюджета на Базел, според трансфермаркета са около 2 пъти по-скъпи от вас.
С изключение на ветераните Фрей , Щокер и Джака (той е контузен) има и един холандец централен нападател ,които са по-опитни , всички останали играчи са под 24 години.
Примерно Йънг Бойс ,които са хегемон в Швйцария (и с доста по-скъп състав от Базел )в последните години бяха пребити от Мидтиланд.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 сеп 2020 15:47

със сигурност ще сме в по-добра кондиция от Базел, най-малкото защото те са играли до сега само 3 мача (два в ЕКТ) и 1 един в местната лига. Сега ще им е четвърти мач и е съвсем нормално в първите 3-4 мача отборите да влизат по-тежко.

Мисля, че други плюсове нямаме :)

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 26 сеп 2020 21:06

redhooligan написа:Предвид снощната игра се надявам да победим лесно предстоящия съперник. Стига да не ги подценят както направиха със малтийския Сиренс. Прогноза 3:1

Честита победа момци. Остава още едно предпяствие за влизане в групуте и си мисля, че въпредки от името на противника, шансовте са 50 на 50 .
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”