18 кръг/ ЦСКА-Лудогорец / 01.12.2019 / 18:00 ч. FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: 18 кръг/ ЦСКА-Лудогорец / 01.12.2019 / 18:00 ч.

Мнениеот gihuelo » 02 дек 2019 08:43

W84me написа:
Kiril2681 написа:
W84me написа:Иначе голяма трагедия като показано на терена.

[offtopic]...докато вие вчера играхте най-малкото като Барса, даже каква ти Барса, извънземен фуДбол играхте...Сега остава да ни осветлиш колко бяхме на стадиона и колко точни удара имаха Великите и ще си изпълнил нормата си :) :) :)[/offtopic]

Бяхте не повече от 6000, футбола ни е ментак отвсякъде. Ако ми видиш мненията за мача ни вчера, ще прочетеш същото. Иначе не знам Лудогорец колко удара са имали, но играха с 40% от възможностите си, които и без това не са чак толкова много. Справка - Еспаньол падат вътре с 1:4 от Осасуна.

Г-н милиционер , няма ден в който да не се изложите брутално :)
Давам ти капацитета на стадиона и се надявам ,че вероятно можеш да смяташ.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 дек 2019 08:48

gihuelo написа:Г-н милиционер , няма ден в който да не се изложите брутално :)
Изображение

И какво доказваш с това? Само ми потвърждаваш думите, ако гледаш реално на нещата. Във В и А сектор бяха скандално малко хора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 дек 2019 08:55

Страхлив мач от ЦСКА,
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 02 дек 2019 09:12

trokadero_ написа:Момчета ЦСКА показа , че печели винаги и всичко срещу Лудогорец :idea:
С този мач се доказа , че рано или късно им идва края - да се борят от страх да вземат 1 точка - къде са им скъпоплатените чужденци борещи се за Лига Европа ? Именно в това се изразява дъното им , защото ЦСКА играе със свободни агенти и въпреки това бяха много по-класния отбор на терена.
...
Напред !

:) Ти май не си гледал класирането тоя сезон /опс - полусезон /...Земи кажи едно "мерси", за изкуствено създадената теоретична интрига ! ;) Отбора дето пътува през 3 дни на някъде /последно на 3000 км./, знаеше за какво идва и в София и си го взе ! А за края - по-добре недей, че вече сте минавали от там !
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 дек 2019 09:18

ELFen написа:
trokadero_ написа:Момчета ЦСКА показа , че печели винаги и всичко срещу Лудогорец :idea:
С този мач се доказа , че рано или късно им идва края - да се борят от страх да вземат 1 точка - къде са им скъпоплатените чужденци борещи се за Лига Европа ? Именно в това се изразява дъното им , защото ЦСКА играе със свободни агенти и въпреки това бяха много по-класния отбор на терена.
...
Напред !

:) Ти май не си гледал класирането тоя сезон /опс - полусезон /...Земи кажи едно "мерси", за изкуствено създадената теоретична интрига ! ;) Отбора дето пътува през 3 дни на някъде /последно на 3000 км./, знаеше за какво идва и в София и си го взе ! А за края - по-добре недей, че вече сте минавали от там !

То класирането е ясно , защо е такова мой човек .... честността я няма при вас и при Кирчо :idea:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 дек 2019 09:21

W84me написа:
gihuelo написа:Г-н милиционер , няма ден в който да не се изложите брутално :)
Изображение

И какво доказваш с това? Само ми потвърждаваш думите, ако гледаш реално на нещата. Във В и А сектор бяха скандално малко хора.

Всички във форума знаем че най-много разбираш от съдийство и броене на публика. Публиката в А и В бяха ли напълнили повече от половината сектори,щом като това е скандално при студа снощи,прибави и пълен сектор Г имаш по горе схема на Армията плюнчи молива и смятай.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 дек 2019 09:22

Не, мачът беше предпазлив и от двете страни. ЦСКА даже имаше повече положения. Причините за тази предпазливост са различни.
За Лудогорец статуквото се запазва и равният ги устройва напълно. А и отдавна те не се борят директно с конкурентите си. Използват подизпълнители, ако е необходимо - други отбори и съдии.
За ЦСКА причината е в честата смяна на треньорите, както и пазене от картони и контузии във връзка с мача за купата. Крушчич има договор до нова година и се стреми да не губи от Лудогорец, да бие останалите и задължително да продължи за купата. Даже не е точно да се каже "смяна". Треньорите бягат от ЦСКА. Избягаха Стамен, Нестор, Любо, Любко - 4 последователни треньора, ако не броим Ицо и Добри, които завършваха сезоните. Не знам от какво се плашат - от животни или от приказни герои.

Потребителски аватар
soccerfan1
Контакти:

Мнениеот soccerfan1 » 02 дек 2019 10:46

Победата ли ? - победата е над 20 000 души на стадиона милеещи за ЦСКА , баща и синове със шалчета в ръце и забавлявайки се на стадиона! Ето това е победата драги ми съфорумци - това е ЛЮБОВТА , която никой не може да си купи , а още по-малко Лудогорец на Киро , който вижда накъде отиват нещата и се тресе от страх! Ето това не се купува и никога няма да го имат.
Затова момчета , ЦСКА спечели и винаги ще печели.
Поклон пред всички на стадиона :idea:
Напред !

Олекна ли ти като хейтна? Лудогорец се опитва се да излезе от група в ЛЕ, първенството го играят на ходом цяла есен и пак са без загуба до момента. Занулиха си ви абсолютно без напрежение, а оня Икоко, ако беше малко по-кадърен, даже и го губехте мача.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 дек 2019 10:52

djd написа:Не, мачът беше предпазлив и от двете страни. ЦСКА даже имаше повече положения. Причините за тази предпазливост са различни.
За Лудогорец статуквото се запазва и равният ги устройва напълно. А и отдавна те не се борят директно с конкурентите си. Използват подизпълнители, ако е необходимо - други отбори и съдии.
За ЦСКА причината е в честата смяна на треньорите, както и пазене от картони и контузии във връзка с мача за купата. Крушчич има договор до нова година и се стреми да не губи от Лудогорец, да бие останалите и задължително да продължи за купата. Даже не е точно да се каже "смяна". Треньорите бягат от ЦСКА. Избягаха Стамен, Нестор, Любо, Любко - 4 последователни треньора, ако не броим Ицо и Добри, които завършваха сезоните. Не знам от какво се плашат - от животни или от приказни герои.

Според мен треньорите се плашат от разглезените и не дотам качествени футболисти, не знам защо намесваш феновете които и снощи се раздадоха на трибуните.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 дек 2019 11:45

peliforewer написа:
djd написа:Не, мачът беше предпазлив и от двете страни. ЦСКА даже имаше повече положения. Причините за тази предпазливост са различни.

Според мен треньорите се плашат от разглезените и не дотам качествени футболисти, не знам защо намесваш феновете които и снощи се раздадоха на трибуните.

Сори, не намесвам никого. Не знам отговорът какъв е. Само си задавам въпроси за нещо, което се набива на очи и би трябвало да се анализира от ръководството.

Върни се в “ЦСКА”