Red Warrior написа:Не е виновен треньора. Люпко за мен е добър треньор, но не мога да му простя, че един сърбин 20 години не може да научи пет клиширани футболни фрази на български. Бразилци, французи и сенегалци го научават за няколко години, а сръбската чутура не може. Иначе дори футболистите не са виновни. Те толкова са могат и като футболни качества, и като характери. Виновни са тези, които са довели ментета от 3-та и 4-та дивизия. Който и да дойде ще бъде същата трагедия. Честно казано, след всички драми около ЦСКА си мислех, че Ганчев ще има много по-високи амбиции с клуба, но той явно иска да си кара по ловешки в Борисовата градина. Лошото е, че този отбор престава да ме вълнува. Дори миналия мач не го гледах. По-лошо от това за един клуб - здраве му кажи.
Така е, виновен е този, който е довел тези неможещи футболисти. Да бяха 1-2 случва се, но почти цял отбор? На тия слабаци се дават огромни заплати, в същото време се стопира разитието на български момчета.
Предполагам самият Петрович ще предпочете да напусне, защото е видно, че с тези некадърници нищо не може да се постигне.
Спортната част в ЦСКА според мен трябва да е в ръцете на цесекари и да се започне от самото начало, стъпка по стъпка, с повече шансове за българи.