Ефбет лига 11 кръг/ Берое-ЦСКА / 29.09.2019 / 20:30 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Martinez1948
Контакти:

Re: Ефбет лига 11 кръг/ Берое-ЦСКА / 29.09.2019 / 20:30 ч.

Мнениеот Martinez1948 » 29 сеп 2019 23:41

delqnski47 написа:
Martinez1948 написа:Деба аз се ядосах на загубата па си представям на вас кво ви е :mrgreen:
Вие мислите ли че утре ако ''уволнят'' Люпко и назначат Стойчо, Стамен или някой друг треньор ще има промяна при положение, че Люпко ще си остане в клуба като консултант ОТНОВО !
Стойкас и Дани Ганчев недосегаемите ''работници'' на Гриша !
Киро Динев .... без коментар !
Този клуб е олицетворението на шуробаджанащината !

Другият мач на "Армията" си в Сектор Г :!: Чу ли бе... :lol: :lol: :lol:

Аз на сватба не съм ходил от 2-3 години вероятно и тази събота няма да хода такаче.... там съм :mrgreen: !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 29 сеп 2019 23:43

Leon написа:Най-големия смукач е Стойкас. Не един и двама треньори е изгонил. Вие го гледате от 3-4 години, но феновете на Литекс го знаят от 25 години. Който треньор не го слуша и не пуска неговите играчи - вън. Само Христо Стоичков се справи с него, беше му забранил да влиза на стадиона. Където го видеше го шамареше и му беше забранил да влиза в границите на стадиона и тренировъчните игрища. Натири всички докарани му от Стойкас бежанци и игра 2 години с момчетата от школата. И всички станаха футболисти после - Занев, Малинов, братя Миланови, Страхил Попов, Антон Недялков, Иван Горанов, Бодуров, Васил Божиков, Исмаил Иса, Симеон Славчев и още и още... Така, че Клоп или Гуардиола да дойде за треньор - няма да се пребори с 4-5 бежанци в състава от Стойкас, които играят както им каже.

Чак пък от 25г. :)

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 29 сеп 2019 23:44

goshev написа:
Leon написа:Най-големия смукач е Стойкас. Не един и двама треньори е изгонил. Вие го гледате от 3-4 години, но феновете на Литекс го знаят от 25 години. Който треньор не го слуша и не пуска неговите играчи - вън. Само Христо Стоичков се справи с него, беше му забранил да влиза на стадиона. Където го видеше го шамареше и му беше забранил да влиза в границите на стадиона и тренировъчните игрища. Натири всички докарани му от Стойкас бежанци и игра 2 години с момчетата от школата. И всички станаха футболисти после - Занев, Малинов, братя Миланови, Страхил Попов, Антон Недялков, Иван Горанов, Бодуров, Васил Божиков, Исмаил Иса, Симеон Славчев и още и още... Така, че Клоп или Гуардиола да дойде за треньор - няма да се пребори с 4-5 бежанци в състава от Стойкас, които играят както им каже.

Чак пък от 25г. :)

е, хайде от 23 :)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 сеп 2019 23:45

Ако ГГ възнамерява да направи силен ЦСКА, той трябва да го докаже с промяна в действията си. Ако е насила в ЦСКА и смята да я кара все така, да ни каже овреме да не възлагаме големи надежди за бъдещето на ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 29 сеп 2019 23:46

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:
Martinez1948 написа:Деба аз се ядосах на загубата па си представям на вас кво ви е :mrgreen:
Вие мислите ли че утре ако ''уволнят'' Люпко и назначат Стойчо, Стамен или някой друг треньор ще има промяна при положение, че Люпко ще си остане в клуба като консултант ОТНОВО !
Стойкас и Дани Ганчев недосегаемите ''работници'' на Гриша !
Киро Динев .... без коментар !
Този клуб е олицетворението на шуробаджанащината !

Другият мач на "Армията" си в Сектор Г :!: Чу ли бе... :lol: :lol: :lol:

Аз на сватба не съм ходил от 2-3 години вероятно и тази събота няма да хода такаче.... там съм :mrgreen: !

Що бе, умре ли бизнесут с крамфили по сватбите? :o :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 сеп 2019 23:46

Стойкас ли е виновен или шефът му, че все го държи? Ама то момчето като е некадърно, какво друго да работи? Според мен целият щаб трябва да хвърчи и само Люпко да оставим да си върши работата. Ние какво искаме с такава игра цял шампионат да сме без загуба ли? :mrgreen: :lol:

Със Славистите ше се борим за Европа от втората шестица, ама то оттам е и по-лесно да се влезе. :lol:

Оо, сетих се, вадим кинтите за ремонта на стадиона, влизаме втора шестица, но и там ако не идем на европейски плейоф, ще е вече малко кофти. Обаче, като се замисля, май по-лесно да отидем втора шестица, така прецакваме лошите да се борят за титлата! :mrgreen: :lol:
Последна промяна от dreben23 на 29 сеп 2019 23:55, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 сеп 2019 23:50

dreben23 написа:Стойкас ли е виновен или шефът му, че все го държи? Ама то момчето като е некадърно, какво друго да работи? Според мен целият щаб трябва да хвърчи и само Люпко да оставим да си върши работата. Ние какво искаме с такава игра цял шампионат да сме без загуба ли? :mrgreen: :lol:

Със Славистите ше се борим за Европа от втората шестица, ама то оттам е и по-лесно да се влезе. :lol:

ГГ да му дава заплата, но да го остави без власт. И ако може да не припарва до стадион и тренировъчна база.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 сеп 2019 23:51

Не е виновен треньора. Люпко за мен е добър треньор, но не мога да му простя, че един сърбин 20 години не може да научи пет клиширани футболни фрази на български. Бразилци, французи и сенегалци го научават за няколко години, а сръбската чутура не може. Иначе дори футболистите не са виновни. Те толкова си могат и като футболни качества, и като характери. Виновни са тези, които са довели ментета от 3-та и 4-та дивизия. Който и да дойде ще бъде същата трагедия. Честно казано, след всички драми около ЦСКА си мислех, че Ганчев ще има много по-високи амбиции с клуба, но той явно иска да си кара по ловешки в Борисовата градина. Лошото е, че този отбор престава да ме вълнува. Дори миналия мач не го гледах. По-лошо от това за един клуб - здраве му кажи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 29 сеп 2019 23:59

Red Warrior написа:Не е виновен треньора. Люпко за мен е добър треньор, но не мога да му простя, че един сърбин 20 години не може да научи пет клиширани футболни фрази на български. Бразилци, французи и сенегалци го научават за няколко години, а сръбската чутура не може. Иначе дори футболистите не са виновни. Те толкова си могат и като футболни качества, и като характери. Виновни са тези, които са довели ментета от 3-та и 4-та дивизия. Който и да дойде ще бъде същата трагедия. Честно казано, след всички драми около ЦСКА си мислех, че Ганчев ще има много по-високи амбиции с клуба, но той явно иска да си кара по ловешки в Борисовата градина. Лошото е, че този отбор престава да ме вълнува. Дори миналия мач не го гледах. По-лошо от това за един клуб - здраве му кажи.

Аз също не вдявам каква е цялата идея на ГГ за ЦСКА.Сега и стадион щял да строи на Стойкас, ама то гоуема лубов бе!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2019 00:00

Red Warrior написа:Не е виновен треньора. Люпко за мен е добър треньор, но не мога да му простя, че един сърбин 20 години не може да научи пет клиширани футболни фрази на български. Бразилци, французи и сенегалци го научават за няколко години, а сръбската чутура не може. Иначе дори футболистите не са виновни. Те толкова са могат и като футболни качества, и като характери. Виновни са тези, които са довели ментета от 3-та и 4-та дивизия. Който и да дойде ще бъде същата трагедия. Честно казано, след всички драми около ЦСКА си мислех, че Ганчев ще има много по-високи амбиции с клуба, но той явно иска да си кара по ловешки в Борисовата градина. Лошото е, че този отбор престава да ме вълнува. Дори миналия мач не го гледах. По-лошо от това за един клуб - здраве му кажи.

Така е, виновен е този, който е довел тези неможещи футболисти. Да бяха 1-2 случва се, но почти цял отбор? На тия слабаци се дават огромни заплати, в същото време се стопира разитието на български момчета.
Предполагам самият Петрович ще предпочете да напусне, защото е видно, че с тези некадърници нищо не може да се постигне.

Спортната част в ЦСКА според мен трябва да е в ръцете на цесекари и да се започне от самото начало, стъпка по стъпка, с повече шансове за българи.

Върни се в “ЦСКА”