Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек

Мнениеот kiril.a.d » 26 юли 2019 12:45

Нищо не ми хареса в този мач, с изключение на гола. Същата несработеност, треперливост, незавършеност...не знам, как ще го бъдем занапред...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 26 юли 2019 12:48

SLAP написа:
kiril.a.d написа:Единствената ми надежда е, че футболистите които искат да се махнат от отбора - особено чужденците - ще се вдигнат на щурм и ще показват най-доброто на което са способни! Е, дано са способни....

Че те 70% от чужденците дойдоха онзи ден в ЦСКА... Ако вече искат да си ходят...

Извинявай, отговарям ти макар и по-късно: процента е обратния! И вчера, Люпко пусна обиграния стар отбор, но....
Сори - искам си Любо Пенев!!! И без да му се мешат разни Дедовци и Стоиловци!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 26 юли 2019 12:54

mirodes написа:
Iso24 написа:Искам да кажа, че не съм доволен от играта. С тази игра не можем да мислим за групите на ЛЕ. Липсват ми Каранга, Десподов, Жоржиньо...
Как мислите има ли място в титулярния състав М. Митков?

Те ти липсват,ама откъде пари за издръжка на отбора ако няма продажби?Нито от билети,нито от артикули се събират значителни суми,така че не виждам какви претенции може да имаме.Много хора живеят в заблуда,че щом е ЦСКА ще се юрнат един куп фирми и бизнесмени да дават пари на отбора .Да,ама не.В България само към един клуб може да се насочват финансови потоци ,да им се строят трибуни безплатно и да им се опрощават дългове.Защото постоянно се подпомага от управляващите.И този клуб не е ЦСКА.
Та-който наш играч малко блесне ,трябва да се продава,за да има приходи.Такава е реалността.

Парите идват от ЕКТ! - Домуса го показа...а и Лупи се беше засилил да го направи още 2008 г., но....
Така че, първо инвестираш, задържаш, правиш отбор и печелиш!!!
Без инвестиция, нищо не става! - обикновена бизнес максима...
И като няма инвестиция, лека-полека се превръщаш от ФК в Търговски клуб, нещо като Славия...може и в Тото Клуб, пак като ....

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 26 юли 2019 13:41

djd написа:
volf написа:Голът на Евандро /много красив/ се получи след щастлив рикошет и изритана топка, по идеално щастлива траектория, над изтощения от скука вратар на хърватите, тръгнал на разходка към центъра на терена...
Все пак в реванша имаме шанс...

Голът беше плод на много майсторски удар. Вие такива играчи нямате (вече).
Как да разбирам спрежението на глагола “имам" в 1л. мн.ч.? Цесекар ли си?
Домус, ти ли си бе, йоу? :lol:

Произходът ми е български, което донякъде ме задължава да подкрепям родните представители по света, като свои.
Засъжаление, това остана единственото ми основание да го правя.
Българската действителност и отражението и в националния футбол /на който клубът Ви е най-яркото олицетворение за манталитет през последните 15 години/ правят всичко възможно да заличат това непреодолимо основание.
П.пс: Майсторски голове отдалеч вкарват ноези, които могат да го направят и отблизо и когато на вратата има вратар.
За останалите е случаен "пристъп" на късмет.
Последна промяна от volf на 26 юли 2019 13:59, променено общо 2 пъти.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 юли 2019 13:56

В слаба форма сме, нуждаем се от гол и много късмет на реванша. Мисля, че отстъплението при Тиаго и Соу е най-видимо, сякаш ги няма на терена. Малко скамейка няма да им се отрази зле.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 юли 2019 14:44

Всички говорим за късмета на ЦСКА, но пропускане да отбележим двете несръчни отигравашия на Евандро, когато бяхме близо до гола. Едното в началото на мача, когато от 7-8 метра фронтално срещу вратата не нацели топката. Другото, когато вместо да развие една бърза контра с числено предимство за червените, реши да връща назад.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 юли 2019 14:51

Red_Neck написа:Честита чиста победа!
... друго за този мач няма какво да се каже! :(

Така е ...!
Само ЦСКА!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 юли 2019 16:36

Mitata написа:Всички говорим за късмета на ЦСКА, но пропускане да отбележим двете несръчни отигравашия на Евандро, когато бяхме близо до гола. Едното в началото на мача, когато от 7-8 метра фронтално срещу вратата не нацели топката. Другото, когато вместо да развие една бърза контра с числено предимство за червените, реши да връща назад.

Той подхожда несериозно не един път и е провалил много атаки. Същевременно ако прегледаш головете му за ЦСКА (не са много), ще видиш, че повечето не са никак случайни. За мен Евандро си е майстор, но си е и циркаджия. Трябва да се работи по концентрацията му.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 юли 2019 20:20

Честно казано, не ми харесаха нещата. Дори и при подчертано дефанзивната тактика и схема на Дедо играчите на Осиек стигнаха до няколко сериозни възможности. Забележете как няколко пъти в центъра я бродираха с няколко светкавични паса с по едно докосване...това е блян за нашите отбори, за жалост. Хрватските школи явно тренират този елемент на съвременния футбол у децата си. Само за пример: съберете примерно Антов, Малинов, Стаси Иванов и Юруков в една четворка и ги накарайте да повторят изпълнението на хърватите. Мда...
Понеже съм дал прогноза, че Луганск ще ви бие с много, то логичното следствие от тази моя прогноза е, че ще отстраните Осиек. С тази игра обаче определено ще е трудничко. Късметът беше с вас снощи, ала след седмица...кой знае?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 юли 2019 23:38

Честита победа! Губи ми се задълбоченият анализ на Уйнето (т.нар. Дъста). Липсвт ми десетките му мнения, които при негативен резултат съм сигурен, че щяхме да четем. Сега ще чакаме реванша.
Слаби сме иначе и не показваме игра, но пък поне в този мач аз не видях срещу нас да се е изправил Реал Мадрид, както един футболен анализатор ни убеждаваше.
Дано късмета е с нас и на реванша, че в противен случай ще ядем дървото.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”