Лига Европа: ЦСКА - Адмира Вакер (втори квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Адмира Вакер (втори квалификационен кръг)

Мнениеот kiril.a.d » 26 юли 2018 22:50

А най ме радва, че тук, някой от треньорския щаб на Ел Маестро, чете форума...Или, мислим еднакво с Нестор и ето че даде дузпата на Мауридес!
Е, той не вкара вратаря с топката във вратата ;) но и не пропусна!
Но пък и Кирето се отсрами, с два гола ;)...Да е живо и здраво момчето!
И да не напуска България, ЦСКА, преди да е вкарал два гола на Барселона! - по пътя на Стоичков ;)...

НО, все още има една критика към Нестор - да заговори на сръбски, вместо да си кълчи езика на ингилизки!!! - как може, два съседни, братски народа, да се разговарят на трети, съвсем чужд език?....
Евала на всички сръбски треньори, били у нас, че си говорят на сръбски и нямат нужда от преводач! - напълно разбираем е за нас и този болгарски диалект ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юли 2018 22:52

Тоя мач удивително ми прилича на Левски - Сутиеска, където им вкарахме за едно полувреме 3 гола, само дето те вкараха и втория мач беше треперене :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 26 юли 2018 22:55

W84me написа:Тоя мач удивително ми прилича на Левски - Сутиеска, където им вкарахме за едно полувреме 3 гола, само дето те вкараха и втория мач беше треперене :mrgreen: :mrgreen:

Недей така това не са Левски не ги сравнявай с тях .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 26 юли 2018 22:57

W84me написа:Тоя мач удивително ми прилича на Левски - Сутиеска, където им вкарахме за едно полувреме 3 гола, само дето те вкараха и втория мач беше треперене :mrgreen: :mrgreen:

Сори, но няма как мач на Ц С К А, да прилича на мач на ФК Левски! - и реванша е победа за ЦСКА!
Все едно че играем срещу Витоша...не знам, защо австрийците са така слаби, като Витоша Бистрица...

П.П.
бе не ми се щеше да напиша като една друга Витоша, срещу която Тройчо най-обичаше резултата 3:0 ;)....
:lol:
Последна промяна от kiril.a.d на 26 юли 2018 23:00, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юли 2018 22:59

kiril.a.d написа:

Сори, но няма как мач на Ц С К А, да прилича на мач на ФК Левски! - и реванша е победа за ЦСКА!
Все едно че играем срещу Витоша...не знам, защо австрийците са така слаби, като Витоша Бистрица...

Слабички са си, пето място в Австрия, без треньор и разпродаден отбор. Но победата си е победа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 юли 2018 23:06

W84me написа:
kiril.a.d написа:

Слабички са си, пето място в Австрия, без треньор и разпродаден отбор. Но победата си е победа.

Слаби, силни..........ПОД НОЖА

Радвай се на това, че има БГ отбор, който мачка ..............

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 26 юли 2018 23:11

Чудесен турнирен резултат с добра игра. Дори и аз се изненадах приятно. За сега лятната селекция изглежда солидно. Не се забеляза отсъствието на толкова титуляри. Все пак и противника не беше чак такова мерило. Всяка победа с добра игра вдига самочувствието на футболистите. Сега най-важното е да се трупат точки.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 26 юли 2018 23:16

Бях казал, на база отбора от май месец, че ЦСКА ще стигне поне до плейофите. Днес си потвърждавам казаното! - да му мислят датчаните...Ние, не подценяваме никой отбор, което си "позволяват" в Лудогорец и заради това, отпадат!!!
Много срамно беше отпадането на Лудогорец, от КБ Копенхаген...Все едно, отпадането на ФК Левски, от БАТЕ Борисов!

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 26 юли 2018 23:20

В случая най-важна е сухата мрежа. Все пак едно са два чисти гола, друго - четири.

Върни се в “ЦСКА”