Летен трансферен период

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Летен трансферен период

Мнениеот trokadero_ » 29 май 2018 09:20

Селекцията в ЦСКА-София готова на 90%

0 0 0 0 7
ЦСКА-София на 90% е готов със селекцията за новия сезон. В клуба имат одобрен списък с играчи, които да бъдат привлечени и с тях вече са водени разговори. Бройката им изобщо не е малка, но се чака думата на новия наставник. Едва след като той бъде назначен, ще бъде решено точно кои футболисти ще бъдат взети на “Армията”.

ЦСКА-София ще привлече между 5 и 7 нови футболисти. Скаутите на клуба вече са дали голям списък от имена, които могат да повишат класата и конкуренцията в състава. Сред тях има и българи. Вече е известно за интереса към футболист на Ботев (Пловдив).

Дано са класни и да има по голяма класа в отбора.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 май 2018 20:31

Май е време да се изпълни едно обещание:
[rimg]https://s20.postimg.cc/m9rssrb2l/BERBA_PROMISE.jpg[/rimg]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 май 2018 21:08

trokadero_ написа:Селекцията в ЦСКА-София готова на 90%

0 0 0 0 7
ЦСКА-София на 90% е готов със селекцията за новия сезон. В клуба имат одобрен списък с играчи, които да бъдат привлечени и с тях вече са водени разговори. Бройката им изобщо не е малка, но се чака думата на новия наставник. Едва след като той бъде назначен, ще бъде решено точно кои футболисти ще бъдат взети на “Армията”.

ЦСКА-София ще привлече между 5 и 7 нови футболисти. Скаутите на клуба вече са дали голям списък от имена, които могат да повишат класата и конкуренцията в състава. Сред тях има и българи. Вече е известно за интереса към футболист на Ботев (Пловдив).

Дано са класни и да има по голяма класа в отбора.

Не искам да те апострофирам теб, но материалът кърти...всички са одобрени, говорено е с тях, те са съгласни, обаче се чака новият наставник, за да се види кои той ще одобри..Е как се говори с играчи предварително и се взема тяхното съгласие, без да има нов наставник..или него никой няма да го пита кои играчи ще му докарат?
Вярно е, че разни медии си измислят какво ли не, ама не си струва да се пуска всяка тяхна измишльотина като последна инстанция.
Бургаски, целият материал е пълен с недоразумения..90% готова, говорено с играчите, чака се наставника, за да се види кои ще одобри, голям списък с имена, обаче селекцията на 90% готова.
Мисли, преди да копираш и постваш всяка подобна глупост, която има за цел само кликове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 29 май 2018 21:43

Имам чувството че новия тренер вече е избран ,но може би има някакви ангажименти които като отминат ще бъде обявен.
Обаче ако не е избран ,така се прави селекция без да са наясно с вижданията на новия тренер ,което в последствие може да излезе скъпо на клуба.Възможно е да има футболисти за които са давани пари ,а после не се разчита на тях.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 май 2018 11:27

sly написа:Имам чувството че новия тренер вече е избран ,но може би има някакви ангажименти които като отминат ще бъде обявен.

И аз така си мисля... Неслучайно на въпрос от журналист за това кои са напускащите, Стойчо отговори, че без новия треньор няма как да отговори на този въпрос.

П.П. Така че, в случая, ако има устна уговорка с нов тренер, сто на сто се работи усилено по селекция и набелязване на напускащите играчи...
Йешич също намекна, че от ръководството на ЦСКА най-вероятно вече са направили своя избор на нов треньор, което пък ме навежда на мисълта, че вероятността да е сърбин е много голяма...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2018 20:47

Този от кабо верде ми направи много добро впечатление. С оглед бабериците напоследък с тоя ме изненадаха...
Тео, прави му фен тема, ще избиеш рибата :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 30 май 2018 22:32

шивача написа:Този от кабо верде ми направи много добро впечатление. С оглед бабериците напоследък с тоя ме изненадаха...
Тео, прави му фен тема, ще избиеш рибата :!:

Човече какво е баберик :) ,че ти изгубихме мисълта ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 май 2018 22:42

Ти па, ..... "баберик" е остатък от реколта който трудно се събира и остава на нивата (дървото) след прибиране на основната реколта. :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 май 2018 08:49

Дано новото попълнение Перейра се представи добре.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 май 2018 09:21

trokadero_ написа:Дано новото попълнение Перейра се представи добре.

Дано ! Трябва и още един централен защитник.
Чакаме утре да видим кой ще е треньор.

Върни се в “ЦСКА”