Купа на България (1/2 финал) ЦСКА-София - ПФК "Левски" FT 0-2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

hydetoshi
Контакти:

Re: Купа на България (1/2 финал) ЦСКА-София - ФК "Левски"

Мнениеот hydetoshi » 11 апр 2018 20:18

W84me написа:
hydetoshi написа:Ти понеже се пишеш съдия, трябва да си скъсаш дипломата, а този дето ти я е дал да бъде застрелян. Щом в такъв умрял мач пак ти се привиждат всякакви глупости( и то разбира се в "правилната" посока).....

Не се пиша, просто настъпване отзад по ахилеса и то с такава сила си е ЧК отвсякъде.

Ще те призная, когато в някаква ситуация, каквато и да е, кажеш ,че има ЧК или дузпа срещу Левски. Аз такова чудо не мога да си го представя даже.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 апр 2018 20:22

Betchualeng Arnaikem написа:
Вълчан написа:Ако наистина и Десподов няма да играе твърдо 4-0 за Левски.

Пич, сложи 10 лева на тая прогноза, моля те :)

Това ми е наи безразличната печалба понеже както писах по долу сложих 40 лв за 2-0.Толкова слаб и жалък Цска не трябва да има.Левски нищо не игра то е ясно.Ама това ако са резерви на червените нищо добро не очаква отборът ако продаде няколко играчи...

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 11 апр 2018 20:24

Red_Neck написа:
ivo55 написа:Пичове, цяла София приказва, че няколко човека от сините залагат на техните си мачове, включително чеха. Въпроса е сега как ще го играят.

Много интересно е движението на коефицентите преди мача :idea:
Вчера всички букита даваха ЦСКА като явен фаворит с коеф 1,7-1,9 за 1 и 4,3-4,9 за 2.
Днес нещата се нормализираха: около 2,3 за 1 и около 3 за 2.
Едва ли единствената причина е новината за контузията на Десподов.

Заради такива като мен. Не ми позволиха залог от 1000 лв. После чаках още пет минути за залог от 100. Играч е г-н Божков.

Изображение

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 11 апр 2018 20:31

Ако ЦСКА и Левски уговарят мачовете си по-добре да закрием футбола у нас. Дори не искам да си помислям, че такава гнусотия е възможна.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 11 апр 2018 20:36

W84me написа:
hydetoshi написа:Ти понеже се пишеш съдия, трябва да си скъсаш дипломата, а този дето ти я е дал да бъде застрелян. Щом в такъв умрял мач пак ти се привиждат всякакви глупости( и то разбира се в "правилната" посока).....

Не се пиша, просто настъпване отзад по ахилеса и то с такава сила си е ЧК отвсякъде.

Аааа червен е само ако е за играч на ЦСКА .... наглоста подуенска няма граници .

Напред армейски лъвове!

karangata

Мнениеот karangata » 11 апр 2018 20:37

hydetoshi написа:Ако ЦСКА и Левски уговарят мачовете си по-добре да закрием футбола у нас. Дори не искам да си помислям, че такава гнусотия е възможна.

Е ако в неделя скочат на деелиорманци значи прави си изводите

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 апр 2018 20:59

W84me написа:
Red_Neck написа:Блатер, дай прогноза за ... съдийството довечера ;)
Аз залагам на тънки аванти в посока Подуяне ;)

Авантите бяха в полза на отбора на ГГ. Два нарисувани червени картона - на Чорбаджийски и на десния защитник, не знам как се казва, тоя смешник и при двете не даде фал даже.

Нещо за подлагането на португалчето дето доведе до счупването на глезена на Джеси да кажеш,представям си какво щеше да пишеш ако по този начин бе счупен крака на ваш футболист.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 11 апр 2018 21:08

peliforewer написа:
W84me написа:

Авантите бяха в полза на отбора на ГГ. Два нарисувани червени картона - на Чорбаджийски и на десния защитник, не знам как се казва, тоя смешник и при двете не даде фал даже.

Нещо за подлагането на португалчето дето доведе до счупването на глезена на Джеси да кажеш,представям си какво щеше да пишеш ако по този начин бе счупен крака на ваш футболист.

Абе луд ли си, все едно да обвиня вашия играч оня ден че е виновен за скъсаните връзки на Анисе

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 апр 2018 21:09

Подуенци просто имаха късмет днес! И двата им гола паднаха през дясната зона на крилото, в която нямахме титулярен играч в отбрана! Всъщност нашият футболист, който игра като ляв бек, дори не е бек, а крило! В общи линии динамовци се възполваха от обстоятелствата, които ни бяха наложени(дали е случайно) след мача срещу Делиорманци! Едва ли ще имат същият късмет в ответния мач, така че ще ги посъветвам още отсега да започнат да бъркат бетона! ;) :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 апр 2018 21:10

peliforewer написа:
W84me написа:

Какво подлагане бе дете? Ама пийте ги тези хапчета!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”