24 кръг ЦСКА-София - Монтана |11.03| 17:30ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 24 кръг ЦСКА-София - Монтана |11.03| 17:30ч.
Няма смисъл отявлените говеда да ни казват, че няма засада! Ние това го знаем много добре, само професорите с противогаз твърдят друго! 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
гражданин от село написа:пелинат написа:Кашчей написа:demon777 написа:Кашчей написа:пелинат написа:Професоре от Русе много си зле,вече и твои съмишленици започнаха да ти обясняват правилата на футбола и да ти помагат да не се излагаш по форумите.Може да се каже че с Донка си живеете в своя измислен свят ,проблемът е че ние какво сме толкова виновни че да ви търпим простотиите.
Пелинате, точно ти не си човекът, който да ми обяснява правилото за засада! Подадена напред топка, към съотборник, който е зад защита си е засада. Ама бил зад линията на подаващия , е и?! Между него и вратата има ли повече от един играч на съперника, или не?! Ако черният я беше ритнал така, че да се отбие във вратаря и да отиде към Десподов няма засада, ама к`во ли съм седнал в каца без дъно вода да наливам!
не е подадена ве умник удар във вратата е
Абе..Ти неумен ли си или да?! Щеше да е удар, ако Десподов не я беше довкарал. При това негово деяние се води пас, ама откъде толко акъл у припознавач!?!
За последен път ти обяснявам,не се гледа топката на къде е отправена,не се гледа дали е удар или подаване,важното в случая дали по време на подаване или удар Десподов е зад или на една линия с Кулма,тогава засада няма,ако е пред Кулма засада има,ако наистина имаш проблеми със здравето прибягай до съседния блок,дано квартиранта ти помогне.
Това е без значение, важното е, че Стоичков "не знае" какво означава вдигнатата ръка на съдията при наказателен удар.
Ти дори и официалното наименование на т.н. дузпа не знаеш, ама простено да ти е.нали си припознавач от село.
Би ли показал, къде съм написал наказателен удар?! Ако не можеш-скрий се с цялата си селска простотия!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
гражданин от село написа:Ozzimozzi написа:Не разбрах със засадата какво стана? Изясни ли се положението?
Не.Но се изясни, че Стоичков не знае какво означава вдигнатата ръка на съдията при наказателен удар.
Обгазената се опитва да се измъкне тънко със Стоичков, след като "разчепка" правилото за засада!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Кашчей написа:,
Ти дори и официалното наименование на т.н. дузпа не знаеш, ама простено да ти е.нали си припознавач от село.
Би ли показал, къде съм написал наказателен удар?! Ако не можеш-скрий се с цялата си селска простотия!
Наистина някои трябва да се скрие от форума,готов съм да направим допитване до другите коментиращи и който изберат да се покрие за ден-два

Сега да не разводняваме темата, нека припомним какво е засада и какво не според Трола на форума за 20116г.
Кашчей написа:Пелинате, точно ти не си човекът, който да ми обяснява правилото за засада! Подадена напред топка, към съотборник, който е зад защита си е засада. Ама бил зад линията на подаващия , е и?! Между него и вратата има ли повече от един играч на съперника, или не?! Ако черният я беше ритнал така, че да се отбие във вратаря и да отиде към Десподов няма засада, ама к`во ли съм седнал в каца без дъно вода да наливам!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Кашчей каза, че има засада при положение, че Кулма е пред Десподов

-
Ozzimozzi написа:Сега да не разводняваме темата, нека припомним какво е засада и какво не според Трола на форума за 20116г.Кашчей написа:Пелинате, точно ти не си човекът, който да ми обяснява правилото за засада! Подадена напред топка, към съотборник, който е зад защита си е засада. Ама бил зад линията на подаващия , е и?! Между него и вратата има ли повече от един играч на съперника, или не?! Ако черният я беше ритнал така, че да се отбие във вратаря и да отиде към Десподов няма засада, ама к`во ли съм седнал в каца без дъно вода да наливам!
Сигурно е объркал спортовете и пише за американски футбол или ръгби.В някой от двата, а може и в двата можеше да се подава само назад.

гражданин от село написа:Ozzimozzi написа:Сега да не разводняваме темата, нека припомним какво е засада и какво не според Трола на форума за 20116г.Кашчей написа:Пелинате, точно ти не си човекът, който да ми обяснява правилото за засада! Подадена напред топка, към съотборник, който е зад защита си е засада. Ама бил зад линията на подаващия , е и?! Между него и вратата има ли повече от един играч на съперника, или не?! Ако черният я беше ритнал така, че да се отбие във вратаря и да отиде към Десподов няма засада, ама к`во ли съм седнал в каца без дъно вода да наливам!
Сигурно е объркал спортовете и пише за американски футбол или ръгби.В някой от двата, а може и в двата можеше да се подава само назад.![]()
Искам в следващият мач на ЦСКА-София, да му вкарат същият гол и ще чета с интерес коментарите ви!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Отдавна не съм влизал тука но след като гледах репортаж по новините, реших да вляза и да видя колко хора се вълнуват във форума от тази среща. От това което видях в репортажа в началото ми се стори, че ЦСКА-София са наказани да играят на празни трибуни, след това видях,че екрана беше запълнен с екзалтирани фенове на същият отбор, но т.к. планът беше толкова близък, че времето за което ги показаха(2секунди) неуспях да ги преброя всичките, т.к. имаше най-малко 50 човека на пръв поглед и като добавим Димитър Пенев и още две легенди, Г. Ганчев и хора от ръководството, роднини и приятели, то поне 100 човека е имало на трибуните. Сигурен съм, че преди мен сте писали много повече хора за мача,без да ви броя, отколкото присъствалите на стадиона. Това е тъжно, но е факт! Преди няколко дни слушах коментара на Н.Александров и Т.Русев за това как феновете са припознали ЦСКА по време на "вечното" дерби. Ако това е припознаване, то най-добре е да закрият футбола в страната.
- damyanov1963
Сега засадите ги определят съдиите и всеки си ги тълкува, както си иска. Едно време беше лесно - щом има играч зад последния защитник, страничния вдигаше флага и главния спираше играта със свирката. Сега се умува, дали бил в пасивна засада, дали пречел на вратаря, дали брадата му е поникнала през това време...
Егати как се изроди футбола, за това нема хора по стадионите!
Егати как се изроди футбола, за това нема хора по стадионите!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч