W84me написа:Red_Neck написа:thebully написа:Метър засада хаххаха![]()
![]()
направо два метра ...
[rimg]http://prikachi.com/images/49/8991049x.jpg[/rimg]
Няма ли бе? Стиви Уондър я видя.
Ти с третото око ли гледаш

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:Red_Neck написа:thebully написа:Метър засада хаххаха![]()
![]()
направо два метра ...
[rimg]http://prikachi.com/images/49/8991049x.jpg[/rimg]
Няма ли бе? Стиви Уондър я видя.
Red joker написа:Нещо си траете за ЧК при дузпата-последният в защита спира голова ситуация,на три метра от голлинията
petko.h.markov написа:Red joker написа:Нещо си траете за ЧК при дузпата-последният в защита спира голова ситуация,на три метра от голлинията
ЧЕТИ!Тази ситуация вече се изясни съгласно правилника.
bobo_13 написа:Old_death написа:Четири греди и три гола . Голяма помощ от съдията .
за греди не съм чул да се отсъждат голове, иначе след като 2 от 3-те гола са от засада....няма ли помощ от съдиите?
Спестен червен картон за Китанов в 8-та минута....пак ли няма помощ от съдията?
Иначе 60-та минута мача 0:0....червените са нервни, че не са вкарали гол, а Дунав ги чака на контра, още 5-10 минути и ЦСКА-София щяха да се оголят отзад и не се знаеше....но странйични узлужличо затвори очи и проспа засадата.......
Вчера Реал много се сърдеха за повторемията за 2-рия гол и съдийските видозаписи...ама след този мач на Армията напълно се убедих, че видео повторенията са задължителни за справедливостта във футбола.
Red joker написа:petko.h.markov написа:Red joker написа:Нещо си траете за ЧК при дузпата-последният в защита спира голова ситуация,на три метра от голлинията
Кво пише,че не ми се търси
petko.h.markov написа:Red joker написа:petko.h.markov написа:Red joker написа:Нещо си траете за ЧК при дузпата-последният в защита спира голова ситуация,на три метра от голлинията
Кво пише,че не ми се търси
Когато дава дузпа,не дава и червен картон.
Old_death написа:bobo_13 написа:Old_death написа:Четири греди и три гола . Голяма помощ от съдията .
за греди не съм чул да се отсъждат голове, иначе след като 2 от 3-те гола са от засада....няма ли помощ от съдиите?
Спестен червен картон за Китанов в 8-та минута....пак ли няма помощ от съдията?
Иначе 60-та минута мача 0:0....червените са нервни, че не са вкарали гол, а Дунав ги чака на контра, още 5-10 минути и ЦСКА-София щяха да се оголят отзад и не се знаеше....но странйични узлужличо затвори очи и проспа засадата.......
Вчера Реал много се сърдеха за повторемията за 2-рия гол и съдийските видозаписи...ама след този мач на Армията напълно се убедих, че видео повторенията са задължителни за справедливостта във футбола.
Много ако прочетох .
Red joker написа:Нещо си траете за ЧК при дузпата-последният в защита спира голова ситуация,на три метра от голлинията
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot, ivo55 и 14 госта