ЦСКА-София II днес падат от някакви от Гълъбово, та смятай и там, какви звезди има и в каква форма са.
Добра селекция се прави с пари, така че дали не искаш ГГ да вади такива, когато имаш очаквания, към СС и Вили, че ще направели добра селекция?
Също задаваш ли си въпроса, а и слушаш ли хора работещи в тая сфера, че са настъпили времена, в които адски трудно добър футболист ще се съгласи да играе в България, а ако някой склони, то той пък иска заплата от 15К евро нагоре.
Че то вече непомня, кога за последно у нас е идвал добър играч от бивша Югославия, а за такива, като Йеленкович, Новакович, Берберович, Зоран Янкович, Загорчич. Дуци Симонович... само може да си мечтаем. Умишлено съм изброил само тези, които са били в Литекс.
Къде ги тези имена днес. Свиквай с българската реалност. Другият вариант е Лудогорец с МНОГО пари в буквалния смисъл на думата.
Славия - ЦСКА-София |19.11| 15:00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Славия - ЦСКА-София |19.11| 15:00ч.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Ще ви издам една публична тайна... Кешару взима 100 000 хиляди лева на месец.
- Долно уйно
- Контакти:
Че защо да не ги взема?
Имате богат собственик, който милее за клуба, какво го спира да направи подобна селекция?
Имате богат собственик, който милее за клуба, какво го спира да направи подобна селекция?
Долно уйно написа:Че защо да не ги взема?
Домуса е доста по-богат от ГГ, ако това питаш.
А и ГГ големи заплати не дава.
- Долно уйно
- Контакти:
Ми не, не им меря богатствата, а и реално не ме интересуват.
След като ГГ големи заплати недава, няма как да очакваш големи резултати.
Поредното потвърждение за мен, че към момента ЦСКА-София не се различава по нищо с Литекс.
Сащо Цветков, който сега играе в Черно море, на който СС беше на ръба да съсипе кариерата му, тъй като не желае да подпише с менажерската му агенция ми е личен приятел, повече от брат близнак дори... знаеш ли каква заплата получаваше... айде ще си го запазя в тайна
Поредното потвърждение за мен, че към момента ЦСКА-София не се различава по нищо с Литекс.
Сащо Цветков, който сега играе в Черно море, на който СС беше на ръба да съсипе кариерата му, тъй като не желае да подпише с менажерската му агенция ми е личен приятел, повече от брат близнак дори... знаеш ли каква заплата получаваше... айде ще си го запазя в тайна

- Cheradonna
Teo написа:Той СС и Вили, че ще направят добра селекция е въпрос на време.
За да се борим с конкуренцията трябва променя в състава, иначе по-добре го отписваме и чакаме лятото.
Ако Еди направи подготовка и селекция и накрая не ни класира за ЕКТ, какво го правим?
Ще връща неустойка, ако трябва или да не му се платят заплатите.
Няма как е така да провалиш един сезон и да се изнижеш безнаказано.
@ Дразни ме в него, че много си верва... самочувствие до небето!
Тео,защо да не си вярва и да няма самочувствие бре?Не мога да те разбера?
С тези футболисти толкова,в момента имаме много по важни неща от първи места и големи победи,вярно ЦСКА винаги трябва да играе добре и да побеждава,но всичко по реда си,едно по едно се случват нещата.
Умно момче си,не се връзвай по приказките на всезнайковци-празнодумци тип долно уйно и другите като него...
Много информация имал някой му снасял инфо по горите,някакви футболисти ми били повече от братя и щял да разкрие заплатата,но пък нямало да го направи и ще го запази в тайна...Една комшийка ми разправя едно нещо,дето и го била казала една колежка на нейна приятелка,пък тя го чула съседката от другият вход,на нея пък и го бил разказал кашчей,та така и с тяхното инфо....
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

- delqnski47
- Контакти:
Долно уйно написа:Ми не, не им меря богатствата, а и реално не ме интересуват.
Може и да не се различава като организация от Литекс,но организацията която беше в Ловеч е в пъти по добра от последните управления на ЦСКА.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Долно уйно написа:Според новия формат, третото място не ти дава сигурно класиране за ЕКТ.
Зимата кчествени играчи свободни агенти няма, тъй като всички си имат клубове и договори с тях.
Ако се надяваш, че ГГ ще вади парри за селекция... доста ще ти се наложи да почакаш.
Не ги вдяваш нещата, липсва мисловен процес... иначе щеше да си поне Горно Уйно.

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Долно уйно написа:Ми не, не им меря богатствата, а и реално не ме интересуват.
Е ми явно твоята я е съсипал и за това си се овълчил така

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Долно уйно написа:Red joker написа:Ще си проличи от зимните попълнения,дали е така както казвашНе знам ,но си спомням и доста добри чужденци в Литекс,като Тиаго Силва,Хидиуед,Зоран Янкович,Албан Буши,Миливое Новакович,Йеленкович ...Не е задължително да се дават милиони за някой играч,за да е наистина качествен и да пасне на отбора
Както се казва говориш за ланския сняг и тези времена, когато у нас идваха подобни игрчи вече няма да се върнат, а и тогава Стойкас не беше овълчен скаут.
През Литекс, заедно с българите за последните 5 години са минаи над 70 играча и от тях не може да събереш един отбор читави с перспектива.
В ЦСКА-София няма да е по-различно по простата причина, че хората управлявящи този клуб са едно и същи с тези управляващи Литекс, а и до момента действията им грам повод не ми дават да мисля различно.
Стойкас от лакомия прецака Джери Перейра и му секнаха връзките в Бразилия, за това се пренасочи към Португалия.
А бе ммного силно се съмнявам,даже съм сигурен,че и изброените от мен играчи не са купени за много пари,ама ти си по-отворен и знаеш по-добре

Относно Стойчо Стоилов,ако има нещо такова искам да ти кажа ,че ЦСКА не е Литекс

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!