biso62 написа:
Момче младо,само фактът,че ми викаш "чичо" е показателен за житейския ти опит. А аз съм видял много,свързано с моя отбор. И без значение как се е казвал аз съм милеел за него. Всъщност не осъзнавате,че е дошло време разделно. Или с някакво достойнство(според вас) да съществуваме някак си. Или да преглътнем малко от гордостта си и пак да сме флагман. При първият вариант точно след година левскарите така ще са ни скъсали от подигравки и всичко,с което да ни унизят като фенове и отбор. Тогава и това,дето сега го смятате за чест ще отиде по дяволите. Проблемът е,че влезе ли се в тази спирала няма измъкване. И нещата няма да се решават със спортни средства. А с вътрешни зависимости. При ГГ няма да е така. Но си млад,за да го разбереш. И като всеки млад човек предпочиташ да паднеш с вдигната глава,отколкото по някакъв начин да оцелееш,да се бориш и да вървиш напред. На първото му викат идеализъм,на второто-прагматизъм. И всичко е въпрос на време и житейски опит. Поздрави!
С микренския цървул ли ще сте флагман, бе брат. Гела за 5 години направи това, което микренския не успя за 20 (на същото място като него). И като не ви направи флагман микренския, ще стане ли *****, ще припознаеш ли нов отбор с обещанието да бъде флагман. Ти наистина ли си на 50 години, бахти жалкото създание?