wire написа:Така и не разбрах с какво Левски в виновен като клуб за нещастията в цска? Доказателства, факти, нещо черно на бяло?
Вашата работа е "кой ми сра в гащите?!" Виновен ви е специалистчето от с. Плоски.
п.п. Кирилчо, гледам, че си регистрирал скоро, стар си на възраст, а вече набираш скорост във форума. Жената ли те изгони, от работа ли те изгониха, че тук избиваш комплекси?
И аз не разбрах, с какво отборът ЦСКА е виновен на...кого ли не?...Може би с успехите си?....
А Левски, никога не е бил клуб!!! - съжалявам за неграмотността ти, но явно си трагично днешно хлапе.....или дърт прост ченгесарин?....
Доказателства - бол! - не съм виновен, че си прост и кьорав....
"Кой ми сра в гащите" - след всички избори, та и до днес!!! - питат го гласуващите!!! - нямам общо с тях....
"Специалиста от Плоски" се оказа наистина специалист, та за това го мразят всички...неспециалисти и паднали от него!!! - пък той се осъзна и избяга от България....
п.п.
Какъв е проблема да ни занимаваш със собствените си..."мъжки" неблагополучия? - аз ли съм ти крив, че като тъпо ченге не можеш да се реализираш сред жените???
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?