ТЕ се налудуваха - играта е към края си.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mirosvel
Контакти:

Re: ТЕ се налудуваха - играта е към края си.

Мнениеот Mirosvel » 15 сеп 2015 14:26

wire написа:Така и не разбрах с какво Левски в виновен като клуб за нещастията в цска? Доказателства, факти, нещо черно на бяло?
Вашата работа е "кой ми сра в гащите?!" Виновен ви е специалистчето от с. Плоски.

п.п. Кирилчо, гледам, че си регистрирал скоро, стар си на възраст, а вече набираш скорост във форума. Жената ли те изгони, от работа ли те изгониха, че тук избиваш комплекси?

Той не избива комплекси! Той ти ги набива....в гъза!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 15 сеп 2015 14:31

Слушайте, вие че няма да си оправите бакиите в клуба, няма да го направите, ама дайте да направим това, което всъщност искате - да закрием и нашия клуб (Левски), та, наистина да ви стане спокойно.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 14:32

wire написа:Така и не разбрах с какво Левски в виновен като клуб за нещастията в цска? Доказателства, факти, нещо черно на бяло?
Вашата работа е "кой ми сра в гащите?!" Виновен ви е специалистчето от с. Плоски.

п.п. Кирилчо, гледам, че си регистрирал скоро, стар си на възраст, а вече набираш скорост във форума. Жената ли те изгони, от работа ли те изгониха, че тук избиваш комплекси?

И аз не разбрах, с какво отборът ЦСКА е виновен на...кого ли не?...Може би с успехите си?....
А Левски, никога не е бил клуб!!! - съжалявам за неграмотността ти, но явно си трагично днешно хлапе.....или дърт прост ченгесарин?....
Доказателства - бол! - не съм виновен, че си прост и кьорав....
"Кой ми сра в гащите" - след всички избори, та и до днес!!! - питат го гласуващите!!! - нямам общо с тях....
"Специалиста от Плоски" се оказа наистина специалист, та за това го мразят всички...неспециалисти и паднали от него!!! - пък той се осъзна и избяга от България....
п.п.
Какъв е проблема да ни занимаваш със собствените си..."мъжки" неблагополучия? - аз ли съм ти крив, че като тъпо ченге не можеш да се реализираш сред жените???
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 14:35

Ivanskiq написа:
kiril.a.d написа:
Ivanskiq написа:
kiril.a.d написа:
Ivanskiq написа:Даже и в такъв момент, мобилизирате цялата си енергия, за да хвърляте помия върху Левски (визирам агента-доносник Ставри, агента доносник
Виктор и пишман журналистът Крум Савов), вместо да помислите с какво можете да помогнете на клуба си. Омразата ще ви съсипе :) Вчера изпитах съчуствие към вас, но май е лошо човек да слага пепелянка в пазвата си.

:lol: :lol: :lol: изпуснал си да добавиш и агент Тара, и агент майор Сокола...и неговото протеже, Делян Пеевски ;)
Хайде остави се, човече - на нас, наистина ни е по-ясно кой, защо и как!

Ма, понеже виждам, че по-добре знаете кой, защо и как, та затова отбора ви цъфти и прецъфтява. :lol: :lol: :lol:

В такава среда...айде да не уточнявам, няма как отбор да процъфти!!! - да не говорим за държава, където "мафията си има държава"!!! - не съм го казал аз, а европейски политик, та за това е в кавички.
Та да ми кажеш...ако искаш де - в мафиотска среда, какъв отбор процъфтява?.....Искаш ли кренвирш?....Много топъл и не лудопиешки? ;) ....
А къде ли е днес Динамо Москва?....

А в тоталитарната комуно-престъпна среда, какъв отбор процъфтяваше най-добре :roll:

Хм...много кофти въпрос - питай другарят Борисов, който надмина даскала си Тодор Живков, по тоталитарност, с изборен успех от 101% гласуваи за него!!!
Никой да не ми говори за тоталитарност, докато Бойчо е на власт!!!!!!!!!! - научил го е добре, даскала му Тодор Живков....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 14:43

Ivanskiq написа:Слушайте, вие че няма да си оправите бакиите в клуба, няма да го направите, ама дайте да направим това, което всъщност искате - да закрием и нашия клуб (Левски), та, наистина да ви стане спокойно.

Не е това пътят!!!
Никой не иска закриването на "Левски", въпреки че това е прекръстения Динамо София!!! - и двете неща са пагубни за българския футбол, но....след като на власт е тъпото комунистическо ченге, Бойчо, а във футбола, абсолютния егоист Бобчо, това ще ни е положението... - поне Бойчо да имаше селската хитрост на даскала си Тошо....а то, акъла му стига само да там, да вози "Бистришките тигри" с правителствения фалкон и толкова!!! - предполагам, ако ЦСКА още съществува до мача с тях, че и тогава ще излети от летище София и ще кацне на...летище София, ама ей така, за селски бабаитлък!!!
Трагично е когато комунист управлява държавата, а всички му пригласят.... - колко съм се нагледа на това.... - и да, аз, понеже съм дърт, мога да правя сравнения, за разлика от вас....надрусани хлапета!!!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 14:47

Още някой комунистически ченгесарин...или *******, да избива комплекси тук?.....

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 сеп 2015 14:51

Изчитайки коментарите разбрах следните неща:
1.За положението на цеца от село Панчарево са виновни всички-има междугалактически план за унищожението на клуба, но най-вече са виновни всички подкрепящи "Левски"
2.Пенсията Кирил.А.Д. е като грамофон с надраскана плоча-повтаря си едно и също, независимо какво го питат-той си знае неговото ( обикновено пълни глупости, но това е нормално за човек със старческа деменция )
3.Другаря Джуров бил ЛЕВСКАР-тук бих написал wtf, ама Киро няма да ме разбере!!!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 15 сеп 2015 14:52

kiril.a.d написа:

И аз не разбрах, с какво отборът ЦСКА е виновен на...кого ли не?...Може би с успехите си?....
А Левски, никога не е бил клуб!!! - съжалявам за неграмотността ти, но явно си трагично днешно хлапе.....или дърт прост ченгесарин?....
Доказателства - бол! - не съм виновен, че си прост и кьорав....
"Кой ми сра в гащите" - след всички избори, та и до днес!!! - питат го гласуващите!!! - нямам общо с тях....
"Специалиста от Плоски" се оказа наистина специалист, та за това го мразят всички...неспециалисти и паднали от него!!! - пък той се осъзна и избяга от България....
п.п.
Какъв е проблема да ни занимаваш със собствените си..."мъжки" неблагополучия? - аз ли съм ти крив, че като тъпо ченге не можеш да се реализираш сред жените???

Успехи, тъпо ченге, не е клуб....Страшни доводи вадиш!
Ония избяга, защото вече го разкриха, а къде точно работи, е друг въпрос. Спокойно, той пак ще дойде, за да ви "оправи"!
ПроблемЪТ ми е, че такива като теб дърпат нормалните хора надолу в тази държава!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 15 сеп 2015 14:59

kiril.a.d написа:
Ivanskiq написа:Слушайте, вие че няма да си оправите бакиите в клуба, няма да го направите, ама дайте да направим това, което всъщност искате - да закрием и нашия клуб (Левски), та, наистина да ви стане спокойно.

Не е това пътят!!!
Никой не иска закриването на "Левски", въпреки че това е прекръстения Динамо София!!! - и двете неща са пагубни за българския футбол, но....след като на власт е тъпото комунистическо ченге, Бойчо, а във футбола, абсолютния егоист Бобчо, това ще ни е положението... - поне Бойчо да имаше селската хитрост на даскала си Тошо....а то, акъла му стига само да там, да вози "Бистришките тигри" с правителствения фалкон и толкова!!! - предполагам, ако ЦСКА още съществува до мача с тях, че и тогава ще излети от летище София и ще кацне на...летище София, ама ей така, за селски бабаитлък!!!
Трагично е когато комунист управлява държавата, а всички му пригласят.... - колко съм се нагледа на това.... - и да, аз, понеже съм дърт, мога да правя сравнения, за разлика от вас....надрусани хлапета!!!

Недей да изпдаш в истерия, поеми си въздух или си удари един шамар, злобата е разрушителна емозиа, не обиждай, защото, аз не те обиждам. Не съм хлапе, не съм наркоман, живея в чужбина. Дядо ми бе убит от комунисти. Връзки в България никога не съм имал. Просто искам да кажа, че погледнато отстрани, изглеждате като някой, който потъва в кенеф с лайна, но НЕ търси начин да излезе, а вместо това, вулгарно проклина съседа си.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 15 сеп 2015 15:02

Дано някой ден пак съперничеството бъде красиво и на терена, а не по форумите, фрустриращо е. ;)

Върни се в “ЦСКА”