КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: КБ Септември София - ЦСКА София
Най-обичам така - не свирена дузпа и гол в последната минута на продължението преди дузпите. Само нямаше нарушение в атака при гола за да бъде кефа ми пълен при мисълта как са гледали синичките. Макар, че ми се стори на повторението, че Преслав Йорданов си повежда с дълго рамо. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
ugly bug написа:Tommi написа:Red Warrior написа:Това беше първият двубой на ЦСКА, който не гледах на стадиона. Даже се върнах от работа половин час след като беше почнал мача, но ми направи впечатление напълно новия състав, с който излезнахме. Личеше си, че не са влезли в мача сериозно, а после е много трудно да промениш отношението. На доброжелателите само ще кажа, че гледах всички други мачове на стадиона и ще останат "приятно" изненадани колко голяма е разликата между "А" и "В" група, ако се изправим срещу тях. С титулярния състав и стъпване здраво в мача ще гледат голямо унижение.
Мислех си, че поне след този мач червените фенове ще млъкнат малко.
К'во му беше на мача?
Добър си беше мача,равностоен, имаше съдийски грешки, ниво - като за В група, публиката повече от нормалното за В група. Турнирен мач в общи линии.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
demon777 написа:Бихме с 1 гол ама БАМБАШКА гол
В последните секунди най боли
Имаше дузпа за онези ама имаше и отменен гол за цска
не признаваш гол има 85 м ЦСКА за поправка но свириш дузпа и аааааааааааа то няма време да се върне и путьо не смее да я свири.Това в БГ става при мачове на отбори играещи срещу ЦСКА ЛЕВСКИ ЛИТЕКС ЛУДОГОРЕЦ БОТЕВ едва ли е случайно нали
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Red Warrior написа:Най-обичам така - не свирена дузпа и гол с последната минута на продължението преди дузпите. Само нямаше нарушение в атака при гола за да бъде кефа ми пълен при мисълта как са гледали синичките. Макар, че ми се стори на повторението, че Преслав Йорданов си повежда с дълго рамо.
Аааа, те спомени за последните минути на продъжението имат пресни,пресни.
Както се пее "Бургаски вечери...."!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Слабичко днес, но има и такива мачове. За мен нямаше гол за нас, просто топката не мина с целия си обем голлинията, но няма как да бъдем категорични. Дузпата си беше чиста, но честно казано чак ми е кеф, като им знам селското треньорче и голяма част от беците, подчинени на господин 1.20см.
Нека сега реват и страдат 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
гражданин от село
ugly bug написа:гражданин от село написа:Добре е да се видят слабостите и какви мерки трябва да се вземат навреме, а не когато е вече късно.
Ако няма мачове като този няма как да видиш къде има върху какво да се работи, нали?
За това ставаше дума.
ugly bug написа:Red Warrior написа:Най-обичам така - не свирена дузпа и гол с последната минута на продължението преди дузпите. Само нямаше нарушение в атака при гола за да бъде кефа ми пълен при мисълта как са гледали синичките. Макар, че ми се стори на повторението, че Преслав Йорданов си повежда с дълго рамо.
Аааа, те спомени за последните минути на продъжението имат пресни,пресни.
Както се пее "Бургаски вечери...."!
https://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
-
гражданин от село
Tommi написа:Мислех си, че поне след този мач червените фенове ще млъкнат малко.
И аз си мислех, че след мача с Локо Пд ще се скриете, ама на налазили сте като охлюви след дъжд.
Бихме точно като левскари с гол в последната секунда на продължението. Точно като с левскари.
Не искам да побеждаме като калитковците на А група.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
demon777 написа:Бихме точно като левскари с гол в последната секунда на продължението. Точно като с левскари.
Точно казано, абсолютно педераски гол, ама кво да прайш...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !